Muslim Dating – Find muslimske kvinder i Danmark

Skal din kommende partner være muslim? Så er det muslim dating, du skal i gang med. Det kan være vigtigt, at ens partner deler ens religion og med målrettet dating af muslimske kvinder, kan være den helt rigtige vej at gå.

Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang med muslimsk dating, kan vi hjælpe dig. I dette indlæg får du nemlig gode tips og råd til, hvordan du finder muslimske piger, samt hvordan du dater dem. Vi giver dig også brugbare anmeldelser af forskellige online datingsider.

Muslim dating er nemlig også rykket på nettet, og giver dig endnu flere muligheder, når det kommer til at finde muslimske damer.

1. plads
MuslimaCupid logo
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Brugernes favorit
Hurtig oprettelse
2. plads
Dating.dk logo
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Mange brugere
Yngre målgruppe
Dansk ejet side
3. plads
Match.com logo
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
+25 forskellige nationer
Verdens største datingside
Partnermedniveau logo
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Garanti for beskeder
Casual dating
For folk i forhold
Victoria Milan logo
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Fræk chat
Sex garanti

🥇Find muslimske kvinder på disse sider

Muslima

MuslimaCupid forside

Muslima er en helt oplagt mulighed, når det kommer til muslim dating. Siden er simpelthen lavet til, at single muslimer fra hele verden kan finde hinanden. Det betyder også, at det kun er muslimer, der er på siden og, at du kan finde mange muslimske kvinder.

Den internationale datingside har hjulpet tusindvis af muslimske singler med at finde kærligheden. Og den er en af de førende, når det kommer til muslim dating.

Du finder da også imponerende 7,5 millioner medlemmer på siden. Det skal selvfølgelig siges, at dette er både muslimske kvinder og mænd. Og at medlemmerne er fra hele verden. Det kan derfor også være en god ide at indskrænke din søgning. Det vil hvert fald gøre det mere overskueligt.

Siden giver dig da også mange gode søgefunktioner, så du kan finde profiler, der har de kvaliteter, som du leder efter. Derudover prøver siden også at matche dig med andre profiler, som kunne leve op til det, du søger efter.

Fordele

 • Niche dating side målrettet international og muslim dating
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Høj sikkerhed og troværdighed
 • Findes som app til Android
 • Over 7 millioner medlemmer
 • Smarte søgefunktioner
 • Mange beskedfunktioner

Ulemper

 • Flere nationaliteter og ikke kun fra Danmark

Dating.dk

Dating.dk forside

Dating.dk har eksisteret siden 1998, og er gennem årene blevet til Danmarks største datingside. Du finder danskere i alle afskygninger og fra hele landet. Du finder derfor også danske muslimske kvinder. Derfor kan du sagtens starte din muslim dating på dating.dk

Du kan hjælpe din søgning på vej, når du opretter dig. Her kan du skrive en profiltekst, der fortæller, at du søger muslimske piger. Det vil gøre, at det er de rigtige, der kontakter dig og, at du ikke skal spilde tiden med irrelevante beskeder.

Dating.dk prøver samtidig også at lære dig at kende. Siden stiller dig et nyt spørgsmål hver dag, og ud fra dine besvarelser giver siden dig matches. På den måde bliver du vist de profiler, som sidens match making algoritme tror du finder interessante.

Med en profil på dating.dk er du også sikret god kundeservice, en brugervenlig hjemmeside og smarte søgefunktioner, der gør din muslim dating mere effektiv.

Opret dig gratis og find ud af om siden er noget for dig. Herefter kan du vælge et betalt abonnement, der giver dig adgang til alle funktionerne på siden

Fordele

 • Danmarks største datingside
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Brugervenlig hjemmeside
 • God kundeservice 
 • Effektiv algoritme til match making  

Ulemper

 • Ikke en specifik muslim dating side

Match.com

match forside

På Match.com får du mulighed for at udvide din muslim dating. Siden er en international datingside med medlemmer fra hele verden. De mange medlemmer gør kun dine muligheder større, når det kommer til attraktive muslimske kvinder.

Udover de mange medlemmer får du også mange gode søgefunktioner og smarte features. Match.com har blandt andet en zen-funktion. Hvis du sætter den til, vil du kun modtage beskeder fra andre profiler, der lever op til de kriterier, du har sat. Det kunne jo for eksempel være kun muslimske kvinder.

Som med de fleste datingsider kan du på match.com også oprette dig gratis. Det betyder, at du kan få en god føling med siden og dens muligheder for dig, inden du beslutter dig for at betale for et medlemskab.

Du kan vælge mellem et abonnement, der løber én, tre eller seks måneder. Du sparer selvfølgelig penge, jo længere et abonnement du vælger.

Generelt gør match.com meget for at give dig en god oplevelse på siden. De prøver at fjerne og undgå så mange falske profiler, og de har lavet en hjemmeside, der er overskuelig og brugervenlig.

Fordele

 • International datingside med profiler fra hele verden
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Mange single-events i større udenlandske byer
 • Mange sjove ekstra funktioner som f.eks. zen-funktionen

Ulemper

 • Ikke en specifik muslim dating side

PartnerMedNiveau

Partnermedniveau forside

Du skal vælge Partner Med Niveau som online datingside, hvis du ikke bare søger muslimske piger. Men også muslimske piger der er højt uddannet eller på anden måde ambitiøse omkring deres karriere og privatliv.

Siden markedsfører sig på at være for dem, der leder efter et serøst forhold. De fortæller samtidig også, at omkring 65% af deres medlemmer er akademikere. Hvis det lyder som noget for dig, er det bare med at komme i gang.

Der er nemlig også tale om en datingside, der er virkelig velfungerende og med en yderst effektiv match making.

Det kommer også af, at du ved oprettelse skal besvare et spørgeskema med 200 spørgsmål. Det kan lyde som noget af en mundfuld, men det giver altså rigtig god mening, hvis du virkelig er seriøs med din muslim dating.

Siden matcher blandt andet på livsstil, personlighed og ambitioner. Her spiller religion selvfølgelig også ind, og du vil helt sikkert blive matchet med flere muslimske kvinder. Siden har gratis oprettelse, men kræver derefter betalt medlemskab.

Fordele

 • Niche datingside for højtuddannede og seriøse forhold
 • Grundig oprettelse med spørgeskema
 • Gratis oprettelse
 • Effektiv match making
 • Brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Ikke en specifik muslim dating side
 • Lidt dyrt medlemskab

Victoria Milan

Victoriamilan-forside

Leder du efter muslimske kvinder at have en affære med? Så er det på Victoria Milan, du skal starte. Siden er for alle, der ønsker at have en affære eller være sammen med en, der allerede er i et forhold. Det er en international datingside, og har derfor medlemmer fra hele verden.

Når du opretter dig, skal du samtidig vælge, hvad du leder efter. Det kan for eksempel være en kortvarig eller langvarig affære. Eller det kan være en udelukkende online affære. Landegrænser behøver altså ikke at være en forhindring. Jeres frække kendskab kan sagtens bare være over nettet.

Siden gør meget for, at du sikkert kan bruge den. De er, som de også skriver ikke interesseret i, at du bliver opdaget. Du får både panik-knap, sløring af billede, anonymt brugernavn og meget mere.

Hvis du vælger at oprette en profil, kan du i første omgang komme ret langt med en gratis profil. Det kan dog anbefales at bruge de penge det koster at have et fuldt medlemskab. Det er bare sjovest, hvis alle funktioner er til rådighed.

Fordele

 • Datingside til utroskab
 • Gode anonymitetsfunktioner
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Flot og brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Ikke en specifik muslim dating side
 • Flest mandlige medlemmer
 • Flere inaktive profiler

Hvad er muslim dating?

Muslim dating er meget udbredt. For mange muslimer giver det rigtig god mening at have en partner, der ligeledes også er muslim. En fælles religion giver grundlaget for fælles værdier og interesser, og kan sikre et velfungerende og givtigt forhold for begge parter.

Derfor kan du også finde online dating sider som Muslima, der er målrettet muslim dating. De internationale dating sider er dog bedst, hvis du ikke har nogen specifik lokation i sigte. Er du ligeglad med om din kommende partner er fra Danmark eller et andet sted i verden, kan en international datingside være det helt rigtige.

Det giver dig nemlig rigtig mange single muslimske kvinder at vælge i mellem. Og jo flere medlemmer en datingside har, jo større er dine chancer for at finde den helt rigtige, som du kan dele resten af dit liv med.

Generelt er der flere fordele ved at lede online, når det kommer til muslim dating:

 • Du kan søge specifikt efter muslimske kvinder
 • Du kan lære kvinderne at kende, inden I mødes
 • Du kan skrive med flere kvinder på én gang
 • Alle kvinderne på en online datingside er single, og søger en partner

Alle disse elementer kan være med til at hjælpe dig, når det kommer til muslim dating. Dating kan ofte være slidsomt, tage lang tid og være besværligt. Det handler ofte mere om held end andet, når det kommer til at møde den helt rigtige på det helt rigtige tidspunkt.

Du kan også indskrænke din søgning ved at bruge en dansk datingside. Der er selvfølgelig også oplagt, hvis du gerne vil have, at din fremtidige partner bor i Danmark.

Kan man finde muslimske piger i Danmark?

Der findes mange muslimske piger i Danmark, men som med alt dating kan muslim dating også være svær. Hvor skal man starte, og hvordan kommer man i kontakt med de søde muslimske piger. Her kan online dating være en god løsning.

Alle på en online datingside søger en partner, og du kan derfor være sikker på, at dem du kommer i kontakt med, også er single og interesseret i et forhold. Det er jo ikke altid tilfældet, hvis man møder en ude i byen eller i køen i supermarkedet.

Hvis du bruger en dansk datingside, vil dem du møder herinde højst sandsynligvis også være bosiddende i Danmark. Mange vil gerne have en partner, de bor tæt på eller som de med tiden, måske kan flytte sammen med eller blive gift med.

Alt dette er nemmere, hvis begge parter bor i det samme land. International dating kan give mange muligheder, men kan også være upraktisk og kræve, at man er klar på at have et langdistance forhold. Heldigvis findes der mange gode danske datingsider som for eksempel dating.dk. Du kan også bruge en international datingside som match.com. Så kan du blot indskrænke din søgning til Danmark eller bruge ”nær dig”-funktionen.

Er du meget i tvivl om, hvilken side er den bedste for sig, og det du søger, kan du med fordel oprette dig på flere sider. Stort set alle datingsider har gratis oprettelse. Det lader dig kigge lidt mere på siden, og de profiler der er. Herefter kan du så beslutte dig for hvilken en, der passer dig bedst.

Sådan finder du muslimske kvinder

Der er mange måder, hvorpå du kan møde muslimske kvinder. Mange rejser til udlandet til lande, hvor der er flere muslimske damer, og hvor muslim dating måske er mere udbredt. Men det er både muligt og måske mere praktisk at finde din kommen partner online og i Danmark.

Har du bestemte krav til din kommende partner som uddannelse eller alder, kan du med fordel bruge en niche dating side. Vi har gennemgået nogle få her i dette indlæg, og Partner Med Niveau er et eksempel på en side med et bestemt koncept.

En datingside som Muslima er ligeledes en niche datingside. Siden er udelukkende til muslimsk dating, og er derfor helt perfekt til dig, der kun er interesseret i muslimske piger. Det er samtidig også en side, der har medlemmer fra hele verden og muligvis også Danmark.

Ellers kan det være du kan brede din søgning en smule ud, så den inkluderer både Norge og Sverige. Og måske også Tyskland. Det er klart, at jo mere du er villig til at sprede dig geografisk, jo bedre er dine chancer.

Hvis du vælger at finde din kommende partner online, er der nogle ting, du med fordel kan være opmærksom på. Sørg for at skrive en fængende og velformuleret profiltekst, brug et godt og vellignende billede, og sørg for at du bruger din sunde fornuft.

Det er ikke alle, der vil dig det bedste, og er der noget, der lyder lidt for godt til at være sandt, er det det sikkert også. Hvis du husker at holde hovedet koldt, er tålmodig, og har et åbent hjerte, skal din muslim dating, nok lykkedes.