USA dating – Find amerikanske piger i Danmark

Har du som så mange andre en drøm om at flytte til USA? Eller har du bare altid fundet amerikanske kvinder ekstra charmerende? Så er USA dating det helt rigtige for dig.

Amerika har altid været landet, hvor selv de største drømme, kan blive til virkelighed. Og dine dating drømme kan derfor også udleves, hvis du søger mod det store land.

Er du klar til at springe ud i Amerika dating og møde din drømme kvinde? Så er du kommet til det helt rigtige sted. I dette indlæg kan du læse om, hvordan du griber den store USA dating verden an, og hvordan du finder amerikanske damer både i Danmark og i udlandet.

1. plads
Russian Cupid logo
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Brugernes favorit
Hurtig oprettelse
2. plads
Dating.dk logo
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Mange brugere
Yngre målgruppe
Dansk ejet side
3. plads
Match.com logo
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
+25 forskellige nationer
Verdens største datingside
Partnermedniveau logo
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Garanti for beskeder
Casual dating
For folk i forhold
Victoria Milan logo
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Fræk chat
Sex garanti

🥇Find amerikanske kvinder på disse sider

International Cupid

InternationalCupid-forside

På International Cupid kan du blandt andet møde amerikanske piger. Siden er en stor international datingside med medlemmer fra hele verden, og er en blandt mange dating sider fra det store Cupid Media firma.

International Cupid har over 4 millioner medlemmer, og er en blanding af forskellige nationaliteter. Du skal derfor også være specifik i din beskrivelse, hvis det kun er amerikanske kvinder, du er interesseret i.

Men når det er gjort, får du også en meget stor og velfungerende datingside. Siden har blandt andet flere smarte beskedfunktioner, og så kommer den som app til Android.

Hvis du henter appen, kan du altid have styr på dit USA datingliv, uanset hvor du befinder dig. Her kan du også gøre brug af medlemmer nær dig funktionen, som viser dig, om der er andre singler fra International Cupid i nærheden.

Det kan for eksempel være meget smart, hvis du nu skal til USA, og lede efter amerikanske piger som du kan date.

Fordele

 • Niche dating side målrettet international dating
 • Findes som app til Android
 • Over 4 millioner medlemmer
 • Smarte søgefunktioner
 • Mange beskedfunktioner
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Høj sikkerhed og troværdighed

Ulemper

 • Flere nationaliteter og ikke kun amerikanske kvinder

Dating.dk

Dating.dk forside

Det er også muligt at finde amerikanske damer, der bor i Danmark. Det kan være både praktisk og smart, når det kommer til USA dating. Hvis du vil starte din Amerika dating i Danmark, kan dating.dk være et godt sted at begynde din søgen.

Dating.dk vinder titlen som Danmarks største datingside, og giver dig derfor mange medlemmer fra hele Danmark.  Fordi siden ikke har nogen specifik søgefunktion i forhold til nationalitet, kan det være en god ide at beskrive, hvad du søger efter i din profiltekst.

Siden gør også sit for, at du bliver matchet med de relevante profiler. Når du logger på dating.dk, får du et spørgsmål. Disse spørgsmål hjælper sidens match making algoritme med at vise dig de profiler, der stemmer bedst overens, med de kriterier du har.

Du kan trygt lægge dit USA dating liv i den danske datingsides hænder. Deres kundeservice får virkelig meget ros af brugerne, og læser man anmeldelser på trustpilot, er der også mange rosende ord til den nationale dating service. Undersøg det danske marked for amerikanske piger med en profil på dating.dk

Fordele

 • Danmarks største datingside
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • God kundeservice 
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Effektiv algoritme til match making  

Ulemper

 • Ikke en specifik USA dating side

Match.com

match forside

Vil du udvide grænserne for din USA dating? Så er match.com et godt bud. Datingsiden er international, og du kan derfor finde amerikanske piger fra hele verden. Det vil helt klart gøre din søgning lettere, end hvis du kun bruger en dansk datingside.

Når det kommer til online dating USA, er der mange muligheder. Men match.com er meget populær verden over. Du får derfor mange forskellige medlemmer samt en lind strøm af nye medlemmer hver dag.

Derudover er siden meget brugervenlig. Den er flot at se på, og har et overskueligt design. Du kan nemt finde rundt i de mange funktioner og på den måde få det bedste ud af din søgning.

Du vil også opleve, at siden gør meget for at sortere i og undgå falske profiler. Det kan være til stor gene, hvis man bliver kontaktet af falske profiler, og det sænker generelt hele datingsidens kvalitet. Derfor skal du også have godkendt dit profilbillede, når du opretter dig.

Fordele

 • International datingside med profiler fra hele verden
 • Mange single-events i større udenlandske byer
 • Mange sjove ekstra funktioner som f.eks. zen-funktionen
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse

Ulemper

 • Ikke en specifik USA dating side

PartnerMedNiveau

Partnermedniveau forside

Er det ikke nok, at din kommende partner er fra Amerika? Skal hun også være ambitiøs og måske endda højt uddannet? Eller er du bare virkelig seriøs i din søgning efter amerikanske kvinder? Med en profil på Partner Med Niveau får du adgang til medlemmer, der tager deres karriere og deres privatliv meget seriøs.

Datingsiden gør opmærksom på, at det er en side for dem, der ønsker et langvarigt forhold, og som også er ambitiøse i livet. De gør samtidig også opmærksom på at omkring 65% af deres medlemmer af akademiker.

Søger du både efter amerikanske damer og en højtuddannet partner, så har Partner Med Niveau måske det, du står og mangler. Siden er dog dansk, og medlemmerne er højst sandsynligvis også bosiddende i Danmark.

Siden er derfor ikke oplagt, når det kommer til USA dating, men vi kan selvfølgelig ikke udelukke, at du kan finde amerikanske kvinder på siden. Uanset hvad er siden virkelig brugervenlig og gennemført i designet. Selvom du ikke får succes med dit USA dating eventyr på siden, får du en god brugeroplevelse.

Fordele

 • Niche datingside for højtuddannede og seriøse forhold
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Effektiv match making

Ulemper

 • Ikke en specifik USA dating side
 • Lidt dyrt medlemskab

VictoriaMilan

Victoriamilan-forside

På Victoria Milan får du ikke bare en international datingside. Du får også adgang til en masse medlemmer, der er klar på at have en fræk affære. Siden er nemlig målrettet dem, der trænger til lidt nyt liv i privatlivet. Og som søger ekstra spænding i hverdagen.

Har du selv en partner, eller leder du efter en med en partner og have en affære med, så er det på Victoria Milan, du skal lede. Siden er som sagt international, og du har derfor også mulighed for at møde amerikanske kvinder på siden.

Der er dog ikke nogen søgefunktion til at søge specifikt på amerikanske piger. Her kan du dog være målrettet i din profiltekst, og beskrive hvad du søger. Det vil gøre din USA dating på Victoria Milan meget nemmere.

Siden har flere forskellige måder, hvorpå du kan bevare din anonymitet og sikre, at din partner ikke finder ud af noget som helst. Derudover fungerer siden rigtig godt, når det kommer til søgefunktioner og generel brugervenlighed.

Fordele

 • Datingside til utroskab
 • Gode anonymitetsfunktioner
 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse

Ulemper

 • Ikke en specifik USA dating side
 • Flere inaktive profiler
 • Flest mandlige medlemmer

Hvad er USA dating?

Når det kommer til USA dating, kan det være, præcis det du ønsker, det skal være. Du kan måde amerikanske kvinder på mange måder, og det er op til dig at vælge den måde, som passer dig bedst. Det er vigtigt, at du er komfortabel, og møder kvinder, der er relevante for dig.

Der er tre forskellige måder, du kan møde amerikanske damer på, når det kommer til USA dating:

 • Du kan rejse til USA og møde dem
 • Du kan date i Danmark og bruge en dansk datingside
 • Du kan bruge en international datingside og møde dem online

Hvilken metoder du ender med at vælge, er selvfølgelig helt op til dig selv. Det er også meget forskelligt, hvad der tiltrækker folk mest, og hvad der generelt kan lade sig gøre. Vi giver dig blot nogle ideer om, hvad de forskellige metoder indebærer, og hvilke fordele eller ulemper der kan være.

Mange vil nok synes, at en rejse til USA ville være helt oplagt når det kommer til USA dating. Men det er samtidig heller ikke nogen billig løsning. Det kræver både, at man har tiden og ressourcerne til sådan en rejse. Derudover skal man også beslutte sig for, hvor i USA man skal rejse.

Amerika er som bekendt ikke noget lille land, og der kan være stor forskel alt efter, om du rejser nord eller syd på. En rejse til landet kan dog lære dig meget i forhold til kulturen og menneskene, som bor der. Hvor nemt det USA dating er, mens man rejser, kan diskuteres.

Det kan komme meget an på, hvordan du rejser rundt, og hvor længe du opholder dig et sted. Overvej en rejse til Amerika eller læs med videre og hør om mulighederne i Danmark og online.

Kan man finde amerikanske piger i Danmark?

Amerikanske piger findes overalt i verden, og de findes derfor selvfølgelig også i Danmark. Der er dog ikke så mange af dem, at du bare kan møde dem overalt. Det kan derfor kræve en mere fokuseret arbejdsindsats at møde amerikanske damer i Danmark.

Men lykkedes det, er det skam også virkelig godt. For det er jo altid at foretrække at den mand dater også bor i samme land som en selv. Har du drømme om en dag at flytte til USA og bo, kan det også være en mulighed, selvom I er mødtes i Danmark.

For at finde den amerikanske kærlighed i Danmark kan du med fordel bruge en af de mange danske dating tjenester der findes.

Her kan du overveje, om det skal være en stor datingside eller en af de mere nicheprægede sider. Har du helt specifikke krav til din kommende partner, kan en niche side hjælpe dig med at indsnævre feltet. Men de færre medlemmer gør det selvfølgelig også sværere at finde en amerikansk pige blandt alle danskerne.

Derfor kan det da også anbefales at vælge en side som dating.dk. Siden har mange medlemmer, der alle er bosiddende i Danmark. Derfor er der også et større og mere varieret udvalg.

Sørg altid for at være tydelig i din profiltekst i forhold til hvad du leder efter. Er du for eksempel kun interesseret i at blive kontaktet af kvinder fra USA, er det en god ide at skrive.

Det er selvfølgelig helt op til dig, om du vælger en nicheside som Victoria Milan, eller bruger en side som Dating.dk. Uanset hvad er du kommet et skridt tætter på din amerikanske drøm med en online datingprofil.

Sådan finder du amerikanske kvinder

Er du ligeglad med, om de amerikanske kvinder du finder, bor i Danmark, USA eller et helt tredje sted? Så kan du med fordel oprette en profil på International Cupid. Siden har medlemmer fra hele verden, og er fokuseret på international dating.

Alle der er på siden, er altså klar på at date en, der bor i et andet land. Det kan være vigtigt, da det jo for mange ellers er en deal breaker.

Siden er ikke udelukkende fokuseret på USA dating. Det vil sige, at der findes mennesker fra hele verden, der søger partnere fra alle mulige andre lande. Du kan derfor med fordel være præcis, når du beskriver, hvad du søger.

Når du søger efter en partner online, og søger i hele verden, er der mange muligheder. Det kan derfor være vigtigt, at du er specifik og præcis. I din profiltekst kan du beskrive din forkærlighed for amerikanske damer og dermed få flere relevante henvendelser. Siden har også mange gode søgefunktioner, der hjælper dig i din søgning.

For at være endnu mere nøjagtig kan du også skrive, hvis det er amerikanske kvinder fra en bestemt del af USA. Det store land kan have store kulturforskelle i henholdsvis nord og syg, og det kan igen gøre din USA dating mere effektiv.

Har du mod på at springe ud i Amerika dating, kan du med fordel oprette dig på den internationale dating side International Cupid. Vil du starte mere lokalt, kan du også oprette en profil på en dansk datingside.

Herefter kan du se, om det går for langsom, og om du skal sprede din søgning mere ud. Du kan stort set altid oprette dig gratis på en datingside, og derefter beslutte dig om du vil betale for at bruge den yderligere. Det er derfor helt ufarligt af afprøve de forskellige sider.