Sådan planlægger du en date, der skiller sig ud

Det sker ofte, at man bare ender med at tage på dates de samme steder igen og igen, og det kan både betyde ensformige oplevelser, men også, at man ikke give det potentielle nye forhold de bedste chancer for at blive til en succes. Selvom man skulle tænke, at stedet ikke er det vigtigste, kan det stadig have meget at sige for at sætte rammerne for en sjov oplevelse, hvor man nemt kan komme til at lære hinanden at kende. Så prøv at få din næste date til at skille sig ud fra mængden.

Vær opmærksom på din partner

Måske er din drømmedate at køre gokart, klatre på en klatrevæg eller at sejle i kano. Disse ting kan alle være rigtig god date idéer, men det kræver dog, at din partner har det på samme måde. Så inden du kaster dig ud i at planlægge en aktiv date, så er det en god idé at tjekke, hvad din partner faktisk foretrækker. Dette gælder især hvis det er en af jeres første dates. Det kan godt være, du gerne vil overraske din partner med noget sjovt, men daten kan hurtigt blive til en fiasko, hvis det er noget, der kun er sjovt i dine øje. Din partner kunne måske være bange for højder, vand eller føle sig utryg ved køretøjer i høj hastighed, og så kommer du nemt til at fremstå som hensynsløs i din planlægning. Overraskelser er bedre at gemme til, at I kender hinanden lidt bedre.

Hvis du alligevel gerne vil lave en speciel date som en overraskelse, så sørg for at tage udgangspunkt i din dates interesser. Selvom I ikke kender hinanden så godt endnu, kan det være, at han eller hun har nævnt nogle interesser, der kan bruges til inspiration.

Gør det nemt at snakke

Selvom en fin middag er en klassiker, når det kommer til dates, så kan den dog også skabe nogle lidt akavede situationer. Dette gælder især ofte, hvis det er den første date. Der kan være nerver, der kommer i vejen, og det kan nemt betyde, at man har svært ved at få en naturlig samtale i gang. Det er især noget, man nemt kan støde ind i, hvis ingen af parterne er særligt glade for small talk. En restaurant giver ofte ikke meget inspiration til samtaleemner, og det kan nemt betyde, at man er nødt til at dykke ned i enten meget personlige eller meget ligegyldige emner, og begge dele passer ikke nødvendigvis så godt til den første date.

Find en date, der gør det nemt at have noget at snakke om. Dette kunne være en tur på museum, i zoologisk have eller måske en sjov og lærerig aktivitet, som et kort madlavningskursus eller lignende. Disse typer af dates kan dog godt være lidt dyre, og hvis du gerne vil give dig selv muligheden for at få råd til flere af dem i fremtiden, kan investering med udbytteaktier være den rette løsning. Bliv klogere på dine muligheder ved at besøge mininvestering.dk/udbytteaktier.