Guide: Det skal du IKKE gøre, når du er på date som kvinde

I dag er der rig mulighed for at komme på en masse dates med folk, som du har mødt på online datingportaler fx på datinglab.dk. Det er dog ikke altid lige let at finde ud af, hvad der er godt at gøre på en date, og hvad man bestemt bør undgå. Uanset om du har været på adskillige dates, eller du skal til på én af dine første dates, så kan det være en god idé at følge nedenstående datingråd.

5 ting du bør undgå på din date

  1. Hvis du er ude og få en drink eller et glas vin med din date, så forsøg at hold dig til en enkelt genstand. Selvom det kan være fristende med flere glas, og du måske får mere mod ved at drikke lidt mere, så bør du undgå det, for at holde dig klar i hovedet. Derudover bør du tænke over, hvad du vælger at drikke – hvidvin er fx mere feminint end en stor fadøl.
  2. Du bør passe på, at du ikke bliver for kostbar. Vær åben, smilende og engageret i daten – det kommer du længst med!
  3. ’’Easy come – easy go’’, du må ikke være for kostbar, men der sker ikke noget ved at være tilbageholdende. Det betyder fx, at du ikke bør skrive til ham først, men at han skal skrive til dig.
  4. Du bør ikke forvente noget. Når du ikke forventer noget, så bliver du ikke skuffet, men du kan i stedet lade dig overraske positivt.
  5. Tag ikke dating for seriøst. Det kan godt være, at du snart at ved at være desperat for at finde den eneste ene, men prøv at være mere afslappet omkring dating. Hvad er det værste der kan ske?