Sådan gør du dig bedst klar til den første date

Det er altid spændende, når du har mødt en potentiel partner på en datingside, og I har skrevet frem og tilbage i en periode. Når han endelig spørger dig ud på en rigtig date, er det altid spændende at skulle møde ham for første gang i virkeligheden. Alligevel kender I allerede lidt til hinanden, men det er altid spændende at se, om der også er kemi i virkeligheden.

Det er naturligvis altid vigtigt at efterlade et godt indtryk på din potentielle partner, når du skal møde ham eller hende for første gang, og derfor er der nogle forskellige ting, du kan gøre, for at være sikker på at du kommer til at se godt ud til din første date.

Se naturlig ud og gå ikke for meget amok med din makeup

De fleste mennesker vil rigtig gerne bare se dig og lære dig at kende. Naturligvis er det en god idé at gøre lidt ekstra ud af udseendet, men der er ikke nogen grund til at gøre alt for meget ud af det. Hvis du kommer i alt for høje stiletter og har brugt tre timer på at lægge makeup og krølle dig hår, selvom I bare skal have en afslappet middag sammen, kan det godt virke som at være lidt for meget.

Derfor er det en god idé at prøve at holde alle disse ting til et mere naturligt niveau. På den måde giver du også din potentielle partner en mulighed for rent faktisk at se dig, og du viser samtidig også, at du er dejligt afslappet og kan tage ud på en almindelig restaurant uden at gøre for meget ud af det.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal lægge din makeup til den første date, kan du følge en god makeup guide, så du gør det nemmere for dig selv at komme til at se flot ud, selvom du ikke er så god til at lægge makeup. Samtidig er det altid god træning at få en anden form for inspiration.

Sørg for at klæde dig i noget, du føler dig tilpas i

Det er altid vigtigt at klæde dig på en måde, som du har det godt med, og hvor du føler dig godt tilpas i dit tøj. Det er aldrig en god idé at komme i et outfit, som du ikke har det godt i, for det kan med det samme ses på dit kropssprog, at du ikke er godt tilpas. Det vigtigste er altid, at du føler dig godt tilpas i dig selv, og at du er let at være sammen med, fordi du hviler i dig selv.

Det er også altid en god idé at gøre lidt ekstra ud af dig selv på en afdæmpet måde, og her er flotte guldbelagte halskæder en god idé, da de giver dig et mere feminint udtryk, samtidig med at du kan pynte dig lidt ekstra på en måde, der ikke stjæler for meget fokus på daten.