Tegn på han er tiltrukket af dig

24 tegn på, at en fyr er tiltrukket af dig

Fyre kan være enormt svære at læse, og hvis han ikke er åben og ærlig omkring, hvordan han har det med dig, kan det være svært at gætte, om han er interesseret i dig.

Den gode nyhed er, at en fyrs kropssprog kan afsløre alt, når du skal vurdere, om han er interesseret i dig eller ej. Fyre gør nemlig nogle ting helt ubevidst, når de godt kan lide en kvinde. Og hvis du ved, hvad du skal holde øje med, og hvordan du kan afkode hans kropssprog, bliver det meget nemmere for dig at finde ud af, om han kan lide dig.

Du får derfor her en liste over 24 tegn på, at en fyr er tiltrukket af dig.

1. Han smiler til dig

Hvis du lægger mærke til, at en fyr smiler til dig, kan du godt tage det som et tegn på, at han godt kan lide dig. Det er helt naturligt at smile til et menneske, man godt kan lide, så hvordan ved du, at der ligger noget mere bag? Hold øje med, hvor ofte han smiler til dig. Hvis han smiler til dig oftere end det, der måske ville være det normalt, så kan han formentlig godt lide dig. Hvis han smiler hver gang, jeres øjne mødes, kan han formentlig godt lide dig.

2. Han holder øjenkontakt med dig

Hvis en fyr får øjenkontakt med dig, og han holder denne øjenkontakt i forlænget tid – endda blot en hundrededele af et sekund længere, end hvad der synes normalt – så er han formentlig interesseret i dig. Specielt hvis han samtidig smiler stort.

Tegn på han er tiltrukket af dig

3. Hvis du fanger ham i at stirre på dig

Har du nogensinde taget en fyr i at sidde og betragte dig, hvorefter han pludselig fjerner blikket? Hvis du har fanget ham én gang, kan det være et tilfælde. Men hvis det sker mere end én gang, er der en god chance for, at han kan lide dig. Medmindre du er iført et absurd outfit eller har mad i hele ansigtet, så er han formentlig interesseret i dig.

4. Han er der altid

Hvis en fyr altid er tæt på dig, sætter sig ved siden af dig eller blot lader til altid at være der, hvor du er, så er alt dette kun gode tegn på, at han er interesseret i dig og leder efter måder, hvorpå han kan komme tættere på dig.

5. Han står lidt for tæt på dig

Hvis du føler, at en fyr er lidt for tæt på dig, er det et ret godt tegn på, at han kan lide dig. Læg mærke til, hvor tæt han er på dig, når I er sammen. Er han lidt tættere på, end hvad der er normalt, så kan han formentlig godt lide dig. Hvis du flytter dig en smule tættere på, og han ikke flytter sig, er han klart imødekommende. Hvis han rykker sig endnu tættere på dig, betyder det ret sikkert, at han kan lide dig.

6. Hvis han læner sig direkte frem mod dig i stedet for med siden til

Hvis han altid har ansigtet rettet mod dig, når han læner sig ind mod dig, er det et meget klart kropssprog. Han kan med ret stor sandsynlighed godt lide dig.

7. Hans ben, fødder og tæer vender mod dig

Når en fyr er interesseret i dig, vil han helt ubevidst have sine ben, fødder og tæer vendt i din retning. Mennesker har nemlig en tendens til at vende deres fødder i den retning, de gerne vil gå, eller mod de mennesker som de er interesserede i.

8. Hvis han retter ryggen

Når en fyr kan lide dig, vil han helt ubevidst altid sørge for at have rettet rykket, skubbet sit bryst fremad og suge maven ind, så han kan imponere dig og fremstå mere maskulin. Hvis en fyr hænger i overkroppen, men pludselig retter sig op, når han får øje på dig, er det et tegn på, at han helt ubevidst forsøger at imponere dig.

Tegn på han er tiltrukket af dig

9. Han kopierer dit kropssprog

Mennesker imiterer helt ubevidst andre menneskers bevægelser, når de lytter intenst til dem. Og hvis en fyr imiterer dit kropssprog, er det en ganske stærk indikator for, at han har sit fulde fokus på dig. Prøv at læne dig fremad, rør ved dit hår, tag en slurk af din drink, eller hvil dit hoved i hånden. Hvis en fyr kan lide dig, vil han muligvis ubevidst kopiere dine bevægelser – endda helt uden selv at vide det.

10. Han rører ved dig

Hvis du har bemærket, at en fyr laver masser af fysiske berøringer af dig, så skyldes det formentlig, at han godt kan lide dig. Måske snitter han din arm, klapper dig på ryggen, hviler sine hænder på dine skuldre, lader sit ben røre dit eller giver dig en masse knus. Jo mere fysisk kontakt han forsøger at få, des mere tydeligt bliver det, at han kan lide dig.

11. Han løfter sine øjenbryn

Hvis en fyr løfter sine øjenbryn, hver gang du siger eller gør noget, så kan det være en indikation på, at han godt kan lide dig. Denne form for kropssprog kan næppe stå alene, når du skal vurdere, om en fyr kan lide dig, for det kan ligeså godt være et venligt og ikke-flirtende ansigtsudtryk, så hold gerne øje med flere signaler end blot de løftede øjenbryn.

12. Hvis han retter på sig selv

Hvis en fyr begynder at rette på sig selv, sætte håret, fjerne hår fra trøjen og tjekke, hvordan han ser ud, når du kommer ind i et lokale, kan det være en ubevidst handling, fordi han gerne vil se godt ud, når du er der. Og det kan altså betyde, at han kan lide dig.

13. Han er nervøs, akavet eller klodset, når du er der

Hvis en fyr pludselig bliver nervøs, rødmer, virker forfjamsket eller bliver akavet, når du er i nærheden, så kan det være fordi, han godt kan lide dig. Han er formentlig blot nervøs, fordi han gerne vil gøre et godt indtryk på dig.

14. Han griner af dine jokes

Hvis han griner højlydt af dine jokes – også selvom de virkelig ikke er særligt sjove – så er det et godt tegn på, at han godt kan lide dig.

15. Han blærer sig

Hvis en fyr viser sig frem eller blærer sig, så snart du er i hans nærhed, så er der en ret god sandsynlighed for, at han blot gerne vil have din opmærksom – og at han godt kan lide dig.

Tegn på han er tiltrukket af dig

16. Han ser på dig, så snart han har sagt eller gjort noget sjovt

Lad os sige, at en fyr fortæller en joke eller laver et sjovt stunt, og hele venneflokken griner. Hvis han ser på dig som det allerførste for at afkode en reaktion fra dig, så er det et tegn på, at han godt kan lide dig. Han vil simpelthen være sikker på, at du hørte, hvad han sagde eller så, hvad han gjorde, og at du også synes, at det var sjovt.

17. Hvis hans opførsel ændrer sig

Hvis en fyrs opførsel ændrer sig på et splitsekund, så snart han ser dig, er det et tegn på, at han kan lide dig og er interesseret i dig. Og det betyder også, at han gerne vil imponere dig. Er han sammen med en gruppe venner, hvor han griner og opfører sig larmende og højrøstet, vil han muligvis blive stille med det samme, han ser dig. Eller også sker det omvendte. Han har været i gruppen af venner, men i det sekund du træder ind i lokalet, forsøger han at få fokus over på sig selv ved at være larmende og højtråbende.

18. Han behandler dig anderledes

Prøv at holde øje med, hvordan en fyr er sammen med sine venner og/eller andre kvinder. Hvis han behandler dig helt anderledes end sine venner eller andre kvinder, er det et godt tegn på, at han kan lide dig.

19. Han er beskyttende

Hvis en fyr godt kan lide dig, vil han muligvis begynde at blive lidt beskyttende over for dig. Han giver dig måske sin jakke, hvis det er koldt udenfor. Eller han går forrest igennem en stor flok mennesker, så de kan flytte sig for dig.

Tegn på han er tiltrukket af dig

20. Hans venner driller ham, når du er i nærheden

Hvis hans venner ved, at han godt kan lide dig, så vil de helt sikkert drille ham en smule, når I er en større flok sammen. Betragt derfor, hvordan hans venner opfører sig, når I er sammen. Hvis de vender sig mod ham, smiler til ham, kniber ham i armen eller sender sigende blikke til hinanden, så er det ret sikkert, at de driller ham, fordi de ved, at han kan lide dig.

21. Hvis han virker irriteret eller jaloux, når du taler med andre fyre

Hvis han hele tiden holder øje med dig og ser jaloux eller irriteret ud, når du taler med en anden fyr, så er der en god chance for, at han kan lide dig. Han vil formentlig gøre som om, han ikke engang lægger mærke til det, men han vil ret sikkert holde øje med, om du virker interesseret i den anden fyr. Han vil måske endda sukke dybt og gå sin vej.

22. Han holder øje med dig, når han flirter med andre kvinder

Hvis en fyr holder øje med dig, samtidig med at han flirter med andre kvinder, så er der en god chance for, at han alene prøver at fange din opmærksomhed og lure din reaktion, så han kan finde ud af, om du kan lide ham eller ej. Hvorfor skulle han ellers blive ved med at se på dig, imens han flirter med en anden, hvis ikke det var fordi, han kunne lide dig?

23. Han bliver hængende lidt længere

Hvis du står og taler med en anden fyr, og han er lige ved at gå, men i stedet for bliver siddende et par sekunder længere, end han egentlig havde lagt op til, så er det et tegn på, at han er interesseret i dig. De få sekunder han bliver hængende er udtryk for en tøven, hvor han prøver at finde ud af, om han skal bede om dit telefonnummer eller invitere dig ud på en date.

24. Han ser på dig en sidste gang

Hvis en fyr holder øjenkontakt med dig en sidste gang, inden han forlader rummet – endda selvom er travlt optaget af at tale med andre – så kan han helt sikkert godt lide dig og vil bare gerne have et sidste glimt af dig. Han håber i samme forbindelse på, at du også ser på ham, så han kan få øjenkontakt med dig en sidste gang, inden han går.