sådan spørger du om i skal komme sammen par

Sådan spørger du, om I skal komme sammen

Det kan være noget så svært at stille det vigtige spørgsmål. Vi er helt sikre på, at I derude har funderet over, hvordan man skal spørge en pige eller en fyr, om I skal komme sammen. Når du stiller dig selv spørgsmålet, hvordan du får en kæreste, så har du allerede startet rejsen mod at finde dig selv og gøre dig selv stærkere og modigere. 

Når du så når til spørgsmålet, om I skal komme sammen, skal du huske, at netop dét spørgsmål i ligeså høj grad handler om, hvad du er i stand til og har lyst til, som det handler om jeres fremtidige rejse sammen og det liv, du forestiller dig, at I kan have sammen.

I denne artikel finder du masser af gode råd til, hvordan du bedst muligt forbereder dig selv på at stille hende eller ham det store spørgsmål: ”Skal vi komme sammen?”

Hvorfor er det vigtigt at vide, hvordan du spørger, om I skal komme sammen?

At spørge en pige eller en fyr om I skal være kærester, handler om meget mere end blot at sætte ordene rigtigt sammen og håbe på det bedste. Når du stiller en person spørgsmålet: ”Vil du være min kæreste”, beder du jo hende eller ham om at blive din. Samtidig stiller du dig 100 % til rådighed for vedkommende den anden vej. Med andre ord skaber du en unik chance for at vise hende eller ham, hvem du virkelig er dybest inde.

Og ved du egentlig selv, hvem du er dybest inde? Her taler vi naturligvis ikke om de små ting i livet, såsom om du kan lide dit job, eller hvad din livret er. Vi taler om, hvem du er. Hvad er din personlighed? Hvad står du for? Hvad byder du på? Hvordan er du? Og har du selv en fornemmelse af, hvad der gør dig værdig her i livet? Og kan du kommunikere disse værdier videre til en potentiel partner gennem handling – og ikke kun ord?

Derfor er spørgsmål om at blive kærester også meget mere end blot et spørgsmål. Det er en personlig rejse, som starter den dag, du overvejer at stille spørgsmålet. Du har selv værktøjerne, men du skal bruge dem rigtigt.

Sådan spørger du, om I skal komme sammen

Der er adskillelige skridt på vejen til det endelige spørgsmål, og vi guider dig her igennem hvert eneste step, du skal tage, før du kan stille det store spørgsmål: ”Skal vi være kærester”.

1. Sig en masse søde og dejlige ting til hende eller ham, du kan lide

Når du siger søde og dejlige ting til hende eller ham, du er vild med, får du vedkommende til at føle sig speciel og bedåret af dig. Det gør samtidig vedkommende opmærksom på dine følelser for hende, og at du er tiltrukket af ham eller hende.

Du kan for eksempel sige ting som ”Uanset hvad vi laver, værdsætter jeg al den tid jeg bruger med dig” eller ”Jeg behøver intet andet end dit smil – så kan jeg alt det, jeg gerne vil”. På samme tid løfter du også et eventuelt pres hos hende eller ham for at skulle underholde dig eller være sjov, finde på gode idéer og lignende.

2. Giv ham eller hende komplimenter

Hvis du overvejer at give din udkårne komplimenter, skal du gøre det ordentligt. Lad være med at sige det åbenlyse, men giv det noget tid til at nærstudere hendes personlighed, små detaljer, interesser, skøre påfund og lignende, så du kan give hende eller ham et dybfølt og personligt kompliment.

Det trækker fokus væk fra det overfladiske og åbner vedkommendes øjne op for, at hans eller hendes personlighed er det vigtigste for dig.

3. Flirt med din udkårne

Når du gerne vil være kærester med en person, er det vigtigt, at du ikke ender i vennezonen. Og det at flirte er det, der potentielt kan skabe forskellen mellem at ende med at få en kæreste og at ende i vennezonen. Du kan både flirte face-to-face, i sms-beskeder og ved telefonopkald. 

Det er svært at beskrive flirting, da det både kan være en del af dit kropssprog og ved berøring. Det kan også være noget, du siger. Det kan være at stille dig bag ved ham eller hende – tæt på, men uden at I rører. Det kan være at hviske i din udkårnes øre eller drille hende eller ham på en sød måde. Det kan også være søde beskeder hver morgen og hver aften.

mand kysser kæreste

4. Del ud af dig selv

Du må ikke være nærig med at vise, hvem du er. Del din humor, dine skyggesider, din personlighed og dine historier. Det er et stort skridt, fordi det i høj grad handler om at lade hende eller ham komme helt tæt på. Jeres forhold kan ikke bygge på smalltalk og overfladiske samtaler, og den ægte følelsesmæssige intimitet kommer kun, hvis du sænker paraderne og lukker ham eller hende ind. Det betyder, at du skal stole på hende eller ham – også selvom du tidligere er blevet såret.

Du kan dele ud af dig selv ved at stille dybe spørgsmål – de vil næsten altid stille dig dybe spørgsmål tilbage. Du kan også dele én frygt, du har og spørge hende eller ham, om der er noget, vedkommende er bange for. Ligeledes kan du også fortælle, om den største udfordring du har skullet overkomme eller italesætte eventuelle udfordringer med tillid. Husk dog også at fornemme, hvornår du skal skifte emne. Det skal jo helst ikke blive en deprimerende samtale.

5. Imponer hende

Og her mener vi ikke noget, der har forbindelse med dit udseende. Drop glansbilledet om det perfekte ydre. Du skal imponere din udkårne med det du kan, og det du står for. 

Vær ærlig, når hun stiller dig et spørgsmål, men husk at være rimelig og ordentlig. Tag ansvar for dine handlinger og for de beslutninger, du har taget. Vær tro mod dine holdninger og vær villig til at argumentere for dem. Pas på dig selv og prioriter dig selv højt. Se tingene i det store billede i stedet for at isolere en given situation. Tilgiv og åben op. Vær taknemmelig og udtryk det. 

Alle disse led vil helt uden tvivl imponere hende – og der er utroligt få, der tør være så modige.

6. Fortæl din udkårne, at du kan lide hende eller ham

Nu har du været igennem de vigtigste bump på vejen til det store spørgsmål. Og det er nu på tide at fortælle ham eller hende, at du kan lide vedkommende. Forinden er du dog nødt til at se på, hvordan vedkommende reagerer på dine signaler. Bliver din flirt gengældt? Føles det som om, han eller hun kan lide din berøring? Skriver vedkommende beskeder til dig uden formål, men blot for at sige hej? 

Parker dit behov for at bevare jeres venskab og gå all in. Skriv et brev til hende, eller lav en liste over de 100 ting, du elsker ved hende.

7. Inviter hende eller ham ud

Når det er ved at være på tide at stille det store spørgsmål, skal du invitere hende eller ham ud. Det kan være noget så simpelt som at gå ud og spise sammen på jeres yndlingscafé eller overrask hende eller ham med en picnic i skoven. Du kan også arrangere en helt anderledes date, hvor I klatrer, tager på et keramisk kursus eller går i biografen.

8. Stil hende det store spørgsmål

Nu har I både datet, skrevet sammen i evigheder, delt stort og småt og talt ørerne af hinanden. Og nu er det på tide at stille det store spørgsmål: ”Vil du være min kæreste?” 

Og der er virkeligt mange forskellige måder at stille netop dét spørgsmål på. Vil du gøre det lidt anderledes end andre, så skriv en sang, et digt eller et brev. Tegn en fremtid for hende eller ham med dig, og fortæl hende eller ham, at vedkommende er den eneste for dig.

Flere skridt i retningen af at få en kæreste

Ofte vil din udkårne være en person, du har kendt i lang tid. Men det kan også sagtens være et menneske, du lige har mødt, eller en du blot har passeret på gaden. Hvis du ikke har nogen potentiel kæreste i kikkerten, er der masser af måder, hvorpå du kan møde den eneste ene.

Gå ud og vær steder, hvor andre mennesker også er. Du kan møde den eneste ene alle vegne, men det kræver, at du gør dig tilgængelig. Hvis du møder en person, du godt kan lide, så få vedkommendes nummer, så I kan holde kontakten. Husk at flirte det bedste, du har lært – det er netop måden at vise, at du er interesseret. Og vær opmærksom på hendes eller hans signaler, så du kan lure, om vedkommende er interesseret.

Konklusion

At have en kæreste er for mange en måde at fuldende sig selv på. Det kan skabe en balance i livet, som du har savnet. Af samme grund tiltrækkes vi ofte af modsætninger til os selv – yin og yang. Derfor må du heller ikke være bange for at stille spørgsmålet til din udkårne, om I skal være kærester. Det kan skabe harmoni og farve i dit liv og lukke uendelige mængder af sjove, nysgerrige, kærlige og søde minder ind i dit liv.

forever par

Søger du stadig den store kærlighed, så kan du afhængig af hvad du søger prøve lykken på diverse netdating sider. Du behøves ikke betale et abonnement, da der også findes gratis dating sider. Søger du noget specifikt, kan du også prøve elite dating sider eller andet, hvis du er ude i en bestemt niche.