dobbeltseng

Tester den nye dobbeltseng dit parforhold?

Hvordan vi kan lide at sove, er lige så individuelt som fingeraftryk eller DNA. Nogen foretrækker at sove på ryggen, nogen fylder helt vildt, nogen snorker, nogen vil have det helt mørkt, andre vil gerne have lidt baggrundsstøj.

Så når man som to nyforelskede turtelduer flytter sammen, og skal begynde at blive vant til hinanden sovevaner, ikke kun engang imellem, men hver dag, så kan det godt skabe lidt knas i forholdet. Alle bliver trodsalt til små sure når de ikke har fået en ordentlig nats søvn.

Men hvordan løser man så dette? Der er jo ingen der har lyst til at slå op på grund af en seng. Der er heldigvis en masse muligheder. Man må aldrig lade de små ting ødelægge et ellers velfungerende forhold.

Anskaf jer en ny madras

Når det kommer til hvordan man foretrækker at sove, er det ofte madrassen der ender med at splitte vandende. Folk kan have overraskende stærke meninger, når det kommer til hvorvidt madrassen skal være hård eller blød.

Det eneste rigtige der kan gøres i en situation hvor I er helt splittet, det er at gå på kompromis. En vigtig ting at lære, som nye i et parforhold.

For at være sikker på at alle bliver glade, kan det så være på madrassen man skal være villig til at bruge lidt ekstra penge, så man er sikker på at man får noget der kan holde og som man begge kan få glæde af i længere tid.

Der er jo ikke meget ved at investere i eksempelvis en helt ny boxmadras, hvis den så går i stykker dagen efter.

Husk at give hinanden plads

Og det gælder ikke kun når den anden fylder. Der er sovevaner som din partner ikke kan gøre for, og som du må lære er en del af dem – og noget du må vænne dig til hvis du vil fortsætte med at bo sammen med dem.
Det kan fx være den førnævnte snorken, men også søvngængeri, smasken, snakken og alle mulige andre søvnvaner der starter med ’s’. De er alle ting der gøres ubevidst, så det er vigtigt også at huske at tage en dyb indånding og minde dig selv om at dette også blot er endnu en nuance af din partner, som du kan komme til at elske.

Nøjagtig ligesom alle de andre ting du i starten måske ikke rigtig lagde mærke til, eller fandt små irriterende, og nu finder dødsens charmerende.