Er du på jagt efter en date – prøv Tinder

Hvis du har været single igennem en længere periode, og ønsker at mødes med andre single fra det modsatte køn, men du synes at det er grænseoverskridende at være firstmover og tage fysisk kontakt til ham, eller hende du synes ser sød ud så kan du med fordel vælge at benytte dig af en online gratis datingside, som eksempelvis Tinder, der er blevet yderst populær på rekordtid. Det er især blandt unge, at Tinder har udviklet sig til at være den klart mest populære datingmetode til at score og finde sin nye partner.

Det skyldes højst sandsynligt hastigheden og letheden ved, at benytte Tinder. Du ”swiper” bare til en af siderne, alt efter om du synes godt om eller ikke godt om personen, derefter kan man tage kontakt, hvis man ønsker. Der er ingen binding, det er hurtigt og der er en del anonymitet.

Specielt anonymiteten har gjort Tinder populær blandt den yngre målgruppe, da mange synes det er pinligt at benytte dating sider. Tinder bliver af mange betragtet som en useriøs dating side, hvor mange folk laver sjov med hinanden, hvilket også er relativt hyppigt. Nogle benytter dog også Tinder seriøst til, at møde nye spændende mennesker. Men hvis du ønsker at benytte andre dating sider, hvor der er en større seriøsitet omkring kan Scor.dk, partnermedniveau.dk og single.dk anbefales. De har en større seriøsitet, hvor folk bliver matchet på større grundlag end et ”swipe”.

Tips og tricks til at score på Tinder

Det første og allervigtigste på en Tinder profil er profilbilledet – det er førstehåndsindtrykket og næsten det eneste grundlag den anden part har for enten at synes om eller godt om. Derfor er det vigtigt at det er, det helt rigtige profilbillede du vælger, hvis du ønsker at score på Tinder. Hvad er det rigtige profilbillede så? Det er der nok mange, der har spørgsmål omkring og ligeså mange forskellige svar, findes sikkert også. Her kommer nogle få tips til, hvad man kan gøre og måske endnu vigtigere, hvad man ikke skal gøre når du skal vælge dit profilbillede.

Lad vær at brug selfies, som dit profilbillede – få en fotograf eller bare en anden person til at tage et billede af dig. Benyt gerne et billede, hvor du laver noget som du godt kan lide – men spar på detaljerne, der er ikke nogle som gider se din bare overkrop eller krybdyr som det allerførste.

En god profiltekst skaber blikfang

Det næst vigtigste på din Tinder profil, når du ønsker at score på Tinder er din profiltekst. Profilteksten er den tekst, som du kan skrive under dit profilbillede. I denne tekst kan du enten skrive personlige oplysninger om dig selv – som hvor høj du er og hvor du bor. Du kan også vælge at skrive noget sjovt, som får folk til at vise interesse, det plejer at være en god måde at vække interesse på. Det er dog vigtigt, når du skal lave din profiltekst at du ikke gør alt for meget ud af det. Lad vær med at skrive en roman omkring din livshistorie, det er der ikke nogle som gider at læse på Tinder. Hold det kort, livshistorien kan de få senere, hvis de ønsker det.

Det sidste tip er at byd ind med humor – hvis du enten vælger at skrive til en person eller bliver skrevet til, så husk at vær sjov og humoristisk – dog uden det bliver for meget. Humor er noget af det vigtigste at have, når man ønsker at vække en anden persons interesse. Derfor er et godt råd at finde en, som har nogenlunde samme humor, som dig selv eller i det mindste en som forstår den. Det gør det meget lettere at holde en samtale kørende, hvor begge parter kan byde ind. Det er meget vigtigt selv at byde ind med noget – ellers bliver man meget hurtigt skrottet og der bliver ledt efter en anden. Så en god ide er at holde sætningerne korte og samtalen i gang.