smilende kvinde med barn

Forkæl din gravide kæreste med tøj fra Mamalicious

Masser af danske kvinder vælger Mamalicious som tøjmærke i forbindelse med en graviditet. Det anerkendte, danske tøjbrand specialdesigner nemlig deres tøjkollektioner til netop kvinder, som skal bruge det i forbindelse med graviditet og lige efter fødsel.

Når du vil forkæle din gravide kæreste, er ventetøj det helt rette valg af gave. Du giver hende tøj, som skaber komfort for hende, og ikke mindst kan du give hende tøj, som hun kan føle sig smuk og elegant i.

Hvorfor vælge ventetøj fra danske Mamalicious?

I forbindelse med en graviditet gennemgår en kvinde en stor forandring i sin krop. Den forandrer sig på rekordtid, og det vil være helt naturligt at skulle udskifte garderoben, men en graviditet er ikke ens betydende med, at din kæreste skal gå i kedeligt tøj.

Når du vil forkæle din kæreste, får du hos Mamalicious masser af muligheder for at udvælge dig det tøj, som i stil, farve og pasform matcher din kæreste.

Uanset hvilke tøjdele din kæreste foretrækker, kan du finde ventetøj til hende, som er designet til at bringe komfort og skønhed. Og uanset hvor meget maven er vokset, kan du give hende de bedste tøjprodukter, som hun kan bruge både på arbejde og derhjemme.

Der er mange fordele ved at vælge det populære, danske tøjbrand, når du vil glæde din kæreste:

  • Stort udvalg af tøj til alle faser i graviditeten
  • Specialdesignet tøj skabt til at bringe komfort og stil hos den gravide kvinde
  • Tøjet kan bruges både under og kort efter graviditeten
  • Kollektioner skabt i kvalitetsmaterialer

Du kan gå på opdagelse i det store udvalg af kollektioner og finde det tøj, som din kæreste vil elske.

Stort udvalg af amme- og ventetøj

Når du skal finde det bedste tøj til din kæreste, skal du først og fremmest vælge den kategori, som passer til hende. Det danske tøjbrand designer kollektioner til både graviditet og den første tid efter fødslen.

Der er forskel på, hvordan tøjdelene i de forskellige kollektioner for henholdsvis amme- og ventetøj er designet. Ventetøjet findes i tøjdele såsom bluser, toppe, strik, træningstøj, kjoler, jeans, jakker og badetøj.

Den bedste gave forærer du din gravide kæreste, når du tager afsæt i hendes livsstil, og uanset hvor langt hun er i sin graviditet, kan du vælge alle de forskellige tøjdele.

Hvis du vil maksimere dit køb, kan du vælge tøj fra en 3. produktkategori hos populære Mamalicious. Denne kategori kaldes ”Maternity/Nursing 2-IN-1” og er tøj, som er skabt til både at kunne bruges i forbindelse med graviditeten samt i den første del af ammeperioden.

Der kan være forskel på, om du skal vælge ventetøj eller ”Maternity/Nursing 2-IN-1” afhængig af, hvor langt din kæreste er i sin graviditet.

Hvis hun nærmer sig sin terminsdato, vil det være mest rentabelt at vælge 2-IN-1 produkter, da hun således både kan bruge sit kvalitetstøj i den sidste del af graviditeten samt efter fødslen.

Med Mamalicious kan du være sikker på at glæde din gravide kæreste og få hende til at føle sig elegant og komfortabel.