Snapchat Dating – Sider til snap dating

Der findes rigelige muligheder for at date på den måde, som Snapchat har gjort det populært. Små søde video eller billeder hilsner, som leder til, at I måske finder på at mødes.

Herunder finder du en kort forklaring af, hvorfor Snapchat er så god til den type dating og dernæst en række andre sider, som måske kunne fange din interesse! Her er der nemlig også rig mulighed for at “snap date” og sende video eller billede hilsner til hinanden.

Du kan eksempelvis vælge sider såsom Match.com eller Dating.dk til netop dette.


Snapchat

Snapchat logo

https://www.snapchat.com/l/da-dk/

Kort om Snapchat

Snapchat begyndte som endnu en smart app til din smartphone, der skulle gøre det nemmere og sjovere at kommunikere med dine venner og bekendte. Siden da har appen udviklet sig og bruges i dag også til snapchat dating.

I stedet for at give en mand eller kvinde du møder i byen dit telefonnummer, kan du give dem din snap. Herefter kan I sende billeder og beskeder til hinanden.

Fordele

 • Nem og hurtig kommunikation
 • Gratis app til iOS og Android
 • Kommuniker med billeder og beskeder
 • Mange sjove og smarte funktioner
 • Mød nye mennesker fra din egen by

Ulemper

 • Snap dating er ofte useriøs
 • Let at fjerne venner igen

Pris

En af grundene til at snapchat dating er blevet så udbredt, er, at det er både gratis og utrolig nemt at gå til. Du kan hente snapchat appen til din smartphone, uanset om du har en Android eller iPhone. Appen er gratis, og du kan hurtigt være i gang med at tilføje nye venner.

I forhold til traditionelle datingsider skal du ikke betale for et abonnement. Du kan bare slette appen igen, hvis snapchat dating alligevel ikke var noget for dig.

Fordeling af bruger

Der er både mange kvinder og mænd, der har snapchat. Derfor kan du bruge snapchat dating, hvad end du søger mænd eller kvinder. Det er dog mest yngre mennesker, der bruger snapchat. Hvis du for eksempel søger en moden kvinde, er det nok ikke med snap dating prøve.

Hvorfor vælge Snapchat dating?

Du skal vælge snapchat dating, hvis du ønsker en ny og frisk måde at møde nye mennesker på. Snap dating er måske ikke det mest oplagte, hvis du søger et seriøst og langvarigt forhold. Snapchats hurtige og uformelle kommunikationsform lægger i stedet op til flirt og kortvarige forhold.

Det er dog også en af de helt store fordele ved snapchat dating. Du kan nemt gå til og fra det, og det kræver ikke noget synderligt fra din side af. Det kan derfor være en nem og hurtig måde, hvorpå du kan snakke med nye mennesker. Du vælger selv, om det skal udvikle sig til mere, eller om du vil cutte kontakten igen.


Dating.dk

Kort om Dating.dk

Som Danmarks største datingside er Dating.dk et godt alternativ til snapchat dating. Med en profil på Dating.dk har du et stort udvalg af mænd og kvinder fra hele Danmark. Siden ligger i højere grad op til mere seriøs dating.

Siden er lavet specifikt til online dating, og har derfor en masse smarte funktioner, så din dating kan blive nem og effektiv.

Fordele

 • Danmarks største datingside
 • Gratis oprettelse
 • Mange medlemmer fra hele Danmark
 • Brugervenlig hjemmeside
 • God kundeservice

Ulemper

 • Ikke lavet til snapchat dating

Pris

Som mange andre datingsider kan du oprette dig helt gratis på dating.dk. Du har dog ikke adgang til alle funktionerne med en gratis profil. Her skal du købe et medlemskab. Du kan købe et til enten én, tre eller seks måneder.

Fordeling af bruger

Dating.dk har en næsten ligelig fordeling af mandlige og kvindelige medlemmer. Det betyder, at dine chancer er lige store, uanset hvad du søger. Den præcise opdeling er 52% mænd og 48% kvinder.

Hvorfor vælge Dating.dk

Du skal vælge Dating.dk, hvis du ønsker en god og anerkendt datingside. Dating.dk er også mere målrettet dem, der ønsker at seriøst forhold, end for eksempel snapchat dating, der er mere løst i formatet.

Siden opbygning er også mere tilrettet seriøs dating, da der er søgefunktioner, match making og single events, du kan deltage i.


Match.com

Kort om Match.com

På Match.com får du en international datingside med mange medlemmer og et lækkert layout. Siden er oplagt, hvis du rejser meget, eller søger en kæreste fra udlandet. Siden har på den måde nogle af de samme muligheder, som du får ved snapchat dating.

Her kan du ligeledes blive kontaktet og kontakte mennesker fra hele landet samt udlandet. Siden giver dig dog flere funktioner og features målrettet dating, end du finder ved snap dating.

Fordele

 • International datingside
 • Smarte funktioner
 • Fås som app
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Gratis oprettelse

Ulemper

 • Færre danske profiler
 • Ikke den bedste kundeservice

Pris

Du kan oprette en gratis profil på Match.com. Deres app er ligeledes gratis at hente. Du har dog begrænset adgang til siden med en gratis profil. Kan du lide datingsiden, og de ting du har set, kan du vælge at betale for et abonnement.

Fordeling af bruger

Match.com har en lille overvægt af mænd. Det vil sige, at 56% af medlemmerne er mænd. Det er ikke en stor overvægt, og det burde derfor ikke påvirke dine chancer yderligere, hvis du søger efter kvinder på siden.

Hvorfor vælge Match.com?

Du skal vælge Match.com, fordi det er et ret godt alternativ til snapchat dating. Siden har mange af de samme kvaliteter, som du får ved snapchat dating men med flere funktioner og features målrettet en effektiv dating.

Siden har mange medlemmer fra udlandet, og det giver dig mange spændende muligheder for både flirts og seriøse forhold med mange forskellige slags mennesker.


40Plus.dk

Kort om 40Plus.dk

Datingsiden 40Plus.dk er målrettet dig, der har ramt det skarpe 40+ hjørne, og som stadig leder efter den eneste ene. Sidens aldersbegrænsning kan gøre din søgning nemmere, hvis du ligeledes er interesseret i en moden mand eller kvinde.

Siden har derudover flere smarte søgefunktioner og andre features, der er almindelige for datingsider. Siden giver god mening til dig, der er fyldt de 40 år i forhold til snapchat dating, der måske er målrettet en yngre målgruppe.

Fordele

 • Datingside målrettet 40+
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Mange medlemmer
 • Gratis oprettelse

Ulemper

 • Flere inaktive profiler
 • Ikke lavet til snapchat dating

Pris

Du kan som forventet oprette en gratis profil på 40Plus.dk. Det lader dig kigge rundt på siden og danne dig et indtryk af dine muligheder. Herefter kan du vælge, om du vil betale for et medlemskab. Hvis du virkelig er seriøs i din ønsker om at date, er det nødvendigt at have et betalt medlemskab til siden.

Fordeling af bruger

Du får en stort set ligelig fordeling mellem mænd og kvinder, når du besøger siden. Den præcise deling mellem mænd og kvinder er henholdsvis 51 og 49 procent. Dine chancer er altså lige gode, uanset hvad det er du søger.

Hvorfor vælge 40Plus?

40Plus.dk er selvfølgelig perfekt til dig, der er 40 år eller derover, og du ligeledes søger en partner i denne aldersgruppe. Siden har mange fordele for den ældre målgruppe, og flere funktioner på siden er målrettet denne gruppe.

Derfor er siden også meget mere anvendelig for dig, der er plus 40 år end for eksempel snapchat dating. Her ville du have svært ved at finde en på din egen alder.


PartnerMedNiveau

Kort om PartnerMedNiveau

Med PartnerMedNiveau får du en niche dating side målrettet dem, der søger et seriøst forhold, og som generelt har høje ambitioner omkring tilværelsen. Det kan både gælde karriere, uddannelse og privatliv.

Siden reklamerer stolt med, at 65% af deres medlemmer er akademikere. Det gør selvfølgelig også, at siden målretter sig dem med en højere uddannelse, eller dem som søger en partner med høj uddannelse. Siden har derfor et helt andet fokus en snapchat dating, der netop vægter det uformelle og kortvarige.

Fordele

 • Niche dating side målrettet seriøse forhold
 • Grundig oprettelse med spørgeskema
 • Effektiv match making
 • Gratis oprettelse
 • Flot og brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Dyrt abonnement
 • Ikke til kortvarige flirts og forhold som snap dating

Pris

Partner Med Niveau understreger det ambitiøse og seriøse niveau med deres abonnementspriser. De ligger nemlig i den dyre ende. Det kræver derfor, at du virkelig ønsker at gå all-in på din online dating, når du vælger denne dating side.

Du kan selvfølgelig oprette en gratis profil til at starte med, inden du beslutter dig for at betale for et medlemskab.

Fordeling af bruger

Siden har en stort set ligelig fordeling mellem kvinder og mænd. Du kan altså med god grund bruge siden, uanset om det er mænd eller kvinder, du søger. Sidens præcise fordeling lyder på 48% mænd og 52% kvinder.

Hvorfor vælge ParnerMedNiveau?

Du skal vælge Partner Med Niveau, hvis du for alvor er klar til at være seriøs i din dating. Det kan være, du leder efter et langvarigt forhold, eller bare gerne vil møde andre ligesindede. Siden er også perfekt til dig, der er højt uddannet, eller har mange ambitioner for fremtiden.

Er du mere til snapchat dating og de kortvarige flirts og forhold, er Partner Med Niveau måske ikke det helt rette for dig.


Single.dk

Kort om Single.dk

Single.dk er en dansk datingside, der særlig henvender sig til voksne mennesker i aldersgruppen 30 til 40 år. Siden har ikke nogen specifik aldersbegrænsning, men de fleste profiler på siden ligger i dette spektrum. Derudover fungerer datingsiden som de fleste andre, og har alle de søgefunktioner og features, som man kunne forvente.

Du kan bruge siden til at finde kortvarige forhold eller mere seriøse. Det er egentlig helt op til dig. Du kan beskrive, hvem du er, og hvad du søger i din profiltekst.

Fordele

 • Dansk datingside til voksne (30-40 årige)
 • Gratis oprettelse
 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Mange smarte features
 • Brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Relativt dyrt medlemskab
 • Ikke til snapchat dating

Pris

Når du opretter en profil på Single.dk, er det gratis. Det er dog begrænset, hvad du kan med en gratis profil. Hvis du vil have adgang til flere funktioner, og rigtig kunne bruge siden, skal du betale for et medlemskab. Skal du have adgang til alle funktionerne, skal du betale for et guld medlemskab.

Hvad et medlemskab koster, kommer an på, hvor langt et abonnement du betaler for. Jo flere måneder du tilmelder dig ad gangen, jo billigere bliver det.

Fordeling af bruger

Som de fleste andre datingsider har Single.dk en nærmest lige fordeling af mandlige og kvindelige medlemmer. Du kan derfor med god grund oprette en profil, hvad end du søger en kvinde eller mand som fremtidig partner.

Hvorfor vælge Single.dk?

Du skal vælge Single.dk, hvis du vil prøve en datingside med mange forskellige medlemmer. Siden henvender sig til den lidt mere modne voksne, der søger et seriøst forhold, men er samtidig åben for alle. Det betyder også, at du kan finde mange forskellige typer af mennesker på siden.

Siden er nok ikke det perfekte alternativ til snapchat dating. Her er der tale om en mere moden og seriøs dating end ved for eksempel snap dating.


Senior.dk

Kort om Senior.dk

Leder du efter en datingside, der er målrettet dem, der er 50 år og derover? Så er det Senior.dk, du skal på. Siden er både til dig, der søger et romantisk forhold såvel som venskaber. Siden er meget brugt af de mange medlemmer, og du vil hurtigt komme i kontakt med flere søde mennesker.

Siden har mange smarte funktioner, der gør senior dating livet nemmere. Det er noget helt andet end snapchat dating og de to koncepter henvender sig til meget forskellige målgrupper.

Fordele

 • Datingside målrettet 50 +
 • Mange aktive medlemmer
 • God kundeservice
 • Gratis oprettelse

Ulemper

 • Der er nogle inaktive profiler
 • Henvender sig ikke til snapchat dating målgruppen

Pris

Du kan gratis oprette dig på Senior.dk. Men vil du gerne have det bedste ud af siden, skal du betale for et medlemskab. Det er dog nogle ret fair priser, som siden har. Du kan for eksempel for én måneds medlemskab for 125 kr. Vælger du et længerevarende abonnement på for eksempel seks måneder, sparer du selvfølgelig penge.

Fordeling af bruger

Senior.dk er faktisk en af de få online datingsider, der har lidt flere kvinder end mænd. 54% af sidens medlemmer er kvinder. Det skal dog ikke forhindrer dig i at oprette en profil, selvom du søger efter en single mand. Dine chancer er skam stadig gode, og siden har mange aktive medlemmer.

Hvorfor vælge Senior.dk?

Du skal vælge at oprette en datingprofil på Senior.dk, hvis du er i aldersgruppen, og leder efter et romantisk forhold eller et langvarigt venskab. Siden giver dig alle de funktioner, du skal bruge for at komme i kontakt med andre profiler og finde andre relevante medlemmer. Siden er dog ikke til dig, der søger den hurtige og moderne snapchat dating.