harald nyborg

Nå det hele med Harald Nyborg

Mangler du en stige til at rengøre tagrenden med? Måske savner du bare lige et par centimeter til at nå skålene på øverste hylde i køkkenet? Hos Harald Nyborg kan du finde alt inden for stiger og stilladser. Gå på opdagelse i deres lager og find det, du mangler i dit hjem.

Hvis du mangler lidt i højden til at nå det hele derhjemme, så gå i Harald Nyborg. De har alt inden for stiger og stilladser til dit hjem. Så kan du være sikker på at nå rundt i alle hjørnerne derhjemme, om du skal støve af, sætte kopper på plads eller nå håndklæderne på øverste hylde. Det samme gælder udendørs, hvor du nu kan komme helt op til tagrenderne for at gøre rent. Hos Harald Nyborg finder du stiger i alle størrelser.

De fås også i flere forskellige varianter. Lige fra de små og praktiske, der er til at tage frem indenfor eller i værkstedet til dem, der kan sætte op ad huset eller garagen. Du finder både enkeltstiger og skydestiger og stiger, du kan bruge som arbejdsplatform. Hvis en trappestige er mere dig, så har de selvfølgelig også den. Mange af dem kan let foldes sammen, så du kan opbevare dem i skabe eller afkroge af hjemme, hvor de ikke fylder ret meget.

Find dit vandrette niveau

Når du nu har købt din stige hos Harald Nyborg, så var det måske en god idé at tjekke, om alting nu er så lige, som du tænker det er. Det kan et vaterpas klare for dig. Hvis du føler dit billede på væggen hænger lidt skævt, så kan du afgøre det en gang for alle med et vaterpas. Et skævt hjem går bare ikke, og det er derfor vigtigt, at billeder og hylder hænger vandret, så du kan slappe helt af derhjemme.

Du kan hos Harald Nyborg finde vaterpas i forskellige længder til forskellige formål. De fleste er lavet af aluminium, så de er lette at håndtere og have med at gøre. Så kan du måle både stort og små og sørge for at alting er i vinkel.

Hos Harald Nyborg kan du finde lidt af det hele og meget mere til. Uanset om det er til hjemme eller værkstedet, kan du være sikker på at finde det i Harald Nyborg. Gå på opdagelse i en verden af tilbud og se, om du ikke kan finde noget for dig.