Singleklubber

Singleklubber er, som navnet antyder, klubber for singler. Disse singler søger kærligheden, men under mere afslappede og reelle forhold, end alternativer i dagens Danmarks kan give dem.

Udvalget på datingapps er stort, men omvendt kan de virke enormt overfladiske, og man får ikke det rigtige indtryk af en person, hvis man kun skriver sammen med dem. Nærvær og personlig, umiddelbar kommunikation betyder utroligt meget i starten på den intime relation, og netop den får man med en singleklub.

1. plads
Single.dk
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Brugernes favorit
Hurtigt voksende
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
2. plads
HER
8.000.000+
Medlemmer
17 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Dating-side for lesbiske og queer
Største i verden
Dækker også Danmark
LGBTQ+ dating app
Top rated i App Store og Google Play
PartnerMedNiveau.dk
120.000+
Medlemmer
28 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.0
Rating
Seriøs medlemsbase
Matchmaking
Akademikere
Høj succesrate
Senior.dk
119.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.1
Rating
Senior
Dating og venskaber
Ældre målgruppe
50plusMatch.dk
230.200+
Medlemmer
50 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.2
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.1
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side
C-date
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.5
Rating
Casual dating
For folk i forhold
Be2.dk
150.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.4
Rating
Garanti for beskeder
Videnskabelige matching
Seriøse intentioner

Hvordan fungerer singleklubber?

Singleklub - Mød og date andre singlerSingleklubber er til for singler, som gerne vil opleve en modpart under mere intime forhold end via et swipe på en telefon. Man mødes fysisk i singleklubber, snakker sammen og hygger under afslappede forhold og danner sig derved et bedre indtryk af hinanden.

Man kan sige, at singleklubber i sammenligningen med datingapps prioriterer kvalitet over kvantitet. Du får helt sikkert flere matches på diverse datingapps, men det er kun meget få af dem, som faktisk bliver til et reelt møde med et andet menneske, som ikke sidder bag en skærm.

Derfor anskues singleklubber også som et mere voksent alternativ. Det er for folk, som er mere åbne for personlighed end udelukkende at vurdere på baggrund af udseende og en kort profiltekst.

Hvordan fungerer det i praksis?

En singleklub kan være mange ting. Det kan være en cafe, hvor man får en kop kaffe blandt andre singler, men det kan også være en aftalt tur i byen, hvor mange singler aftaler at møde op samme tid. Det kan lyde en smule seksuelt betonet, men det er det langt fra. Det handler i stedet om at snakke og føre en samtale med ægte mennesker, der ikke kan gemme sit umiddelbare jeg bag nogle klogt udformede beskeder.

Der er flere måder at blive en del af en singleklub på. De fleste singleklubber arbejder dog på den måde, at man kan skrive sig op på deres hjemmeside, og så aftales der en dag, hvor man så samler sig mange singler sammen og får lov at se hinanden an.

Du kan også mange steder troppe op i klubben og høre, hvornår næste event er. Det gode ved klubberne er, at der typisk foregår en aktivitet, mens man er der. Det kan bryde noget af den akavethed, som kan være til stede, når man skal forcere en samtale med et menneske, man ikke har mødt før.

Hvad er god skik i singleklubber?

Det er vigtigt at have forventningerne på det rette sted, når man først tilmelder sig en singleklub. Du skal derfor forstå, hvad andre vil med deltagelsen, så du ikke bryder nogle grænser, der får dig til at fremstå som en idiot.

Folk kommer først og fremmest i singleklubber for at få en relation. Det handler ikke om sex ved første møde, men derimod det at møde og snakke med andre mennesker. Udvikler det sig til mere, er det selvfølgelig dejligt for begge parter, men du skal ikke gå all-in på, at den første og bedste vil date dig, når du er i singleklubben. Sådan fungerer det ikke.

Hav tålmodighed, vær dig selv og undgå at gå for stærkt. Selvfølgelig må du gerne agere flirtende, hvis kemien virker til at være der, men pas på med ikke at træde for langt frem. Dette kan nemlig virke afskrækkende. Husk, at folk netop kommer her for at komme uden om den digitale smid-væk kultur, der blandt andet hersker på Tinder og lignende apps. Det er ægte mennesker, der søger ægte mennesker.

Søger du derimod bare sex, så anbefaler vi, at du tager diverse datingapps i brug og eventuelt skriver dig op på sider, som netop kun beskæftiger sig med denne del af en relation.

Er singleklubber det samme som swingerklubber?

Det er meget vigtigt at forstå, at en singleklub ikke er synonymt med en swingerklub, selvom navnet godt kan antyde det. Derfor skal du ikke gå ind til singleklubber med en forventning om, at folk er der udelukkende for at have sex på første dag. Tværtimod.

Folk kommer netop her for at undgå, at det hele skal handle om sex på første date. Hvis det var målet, var det nemmere at bruge eksempelvis Tinder, hvor man hurtigt kan sortere i dem, der har lyst og ikke har lyst. Singleklubber er for folk, der gerne vil vise, at de har mere at byde på end det, og at de er villige til at se, om du også har det.

Nervøsitet før første besøg: Hvad gør man?

Det er helt normalt at være nervøs første gang, man dukker op i en singleklub. Man har den fordel, at det måske er lidt mindre intimt end et restaurantbesøg med sin date, hvor man er indstillet til at være i denne ene persons nærvær i to timer. Her vil det være svært at undgå akavede øjeblikke, fordi man skal føre samtalen videre hele tiden uden at tale om det samme.

Singleklubber fungerer i stedet lidt som speeddating. Du har mulighed for at snakke med forskellige personer, men du er ikke tvunget til at gøre det på tid, og du kan vælge at bruge så meget tid med en person som muligt. Se det ikke nødvendigvis som en afvisning, hvis folk går videre. Personen vil måske bare gerne møde andre, inden aftenen er omme. Han eller hun kan sagtens komme tilbage til dig senere. Og hvis personen gør det, kan du godt regne med, at du har gjort et godt indtryk.

Derudover er der altid mulighed for at snakke med personen igen til næste sammenkomst i singleklubben. Der arrangeres typisk sammenkomster på regulær basis, så frygt ikke for, at du aldrig kommer til at møde ham eller hende igen. Du kan jo lige slutte af med “ses vi her igen næste uge?”, hvis du vil være sikker på, at du har givet et tegn til, at personen kunne være interessant.