BeautifulPeople anmeldelse

BeautifulPeople logo

BeautifulPeople.dk er en datingportal, som adskiller sig en del fra andre datingapps og -sider. På BeautifulPeople kan man nemlig ikke bare gå i gang med at like og swipe med det samme. Man skal derimod igennem en lidt længere ansøgningsproces, hvor andre medlemmer bestemmer, om du er pæn nok til at være med.

Dette er med til at sikre en vis form for standard, som navnet på hjemmesiden også indikerer, og det er helt og holdent de nuværende medlemmer, som bestemmer kriterierne. Har du høje standarder for din partners udseende, så er dette en god side for dig. Vi går i denne BeautifulPeople anmeldelse lidt dybere ned i, hvad du egentlig får på denne side.

BEDSTE ALTERNATIVER

Vi anbefaler dig IKKE at bruge BeautifulPeople. Tjek i stedet for en af nedenstående datingsider:
 1. Single.dk
 2. Dating.dk 
 3. Match.com
 4. 40plus.dk
 5. PartnerMedNiveau
 6. Senior.dk
Vi har mere detaljeret anmeldt disse nedenstående. På den måde får du en bedre idé om hvorfor du netop skal oprette dig der og ikke hos handicap-dating.dk.

Konceptet

BeautifulPeople har til formål at matche smukke mennesker med hinanden. Det er det grundlæggende koncept. Som noget ret unikt er det de etablerede brugere på siden, som får lov at vælge, hvem der kan være medlem på siden. Når man ansøger om at blive bruger på siden, har man 48 timer til at overbevise de nuværende brugere om, at man har tilpas meget at byde på.

Når man er accepteret som medlem, er der egentlig ikke den store forskel på BeautifulPeople og andre datingsider. Du får en del mere for pengene med den betalte version af BeautifulPeople, men du har også mulighed for bare at nøjes med en gratis version. Vi anbefaler dog i denne BeautifulPeople anmeldelse, at du prøver den betalte version, hvis du gerne vil vide, om siden faktisk er noget for dig eller ej.

Hvem henvender platformen sig til?

BeautifulPeople forsøger som bekendt at matche pæne med mennesker med andre pæne mennesker. Siden henvender sig derfor primært til folk, der ser sig selv som havende høje standarder og krav til potentielle partnere. På siden finder man typisk også et ældre segment mellem 30 og 50 år. Der er selvfølgelig også helt unge (og ældre), men den gennemsnitlige brugeralder ligger i dette rum.

Man kan på siden også angive, hvad det er, man søger. Uanset din seksuelle orientering kan du finde noget, der matcher dig. Der vil dog med høj sandsynlighed være flere heteroseksuelle på siden, men du kan også godt finde andre gængse orienteringer. Der er ikke noget udeladt i hvert fald.

Samtidig er det også vidt forskelligt, om folk søger noget uforpligtende eller noget mere forpligtende. Når du først er kommet indenfor, føles siden derfor faktisk som en meget normal datingside i forhold til udvalg.

Brugervenlighed

Datingplatformen er en ældre en af slagsen og blev allerede etableret i starten af 00’erne. Det bærer siden også en smule præg af, og det kan være en af grundene til, at det primært er midaldrende folk, som bruger siden.

Dog er det rimeligt lige til at finde rundt i, når man er kommet i gang på siden, og man har oprettet sin bruger. Du får præsenteret et udvalg, og du har nogle forskellige funktioner og præferencer, du kan rode lidt med for at sikre dig det bedste udvalg for dig. Er du vant til Tinder og lignende apps, kræver det en del tilvænning, men det er som bekendt ikke noget problem, når du har brugt lidt tid derinde.

BeautifulPeople har også en app, som du kan downloade. Du behøves altså ikke kun sidde fra din computer eller have faner åbne på din telefon. Appen kan næsten det samme som hjemmesiden, men som andre normale apps, der baserer sig på en hjemmeside, er der lidt færre funktioner. Det betyder dog ikke noget for dine datingmuligheder. Det sætter vi stor pris på i denne BeautifulPeople anmeldelse.

Gratis version

Som vi kort har været inde på, anbefaler vi, at man køber den betalte version af denne platform, fordi den gratis version har ikke så meget at byde på. Den bruges mest af alt som lokkemad til, at du får lyst til at have muligheder for at kontakte folk og skrive beskeder til andre.

 • Du kan oprette en konto og en bruger med billeder og tekst
 • Du kan blive accepteret af andre som medlem
 • Du kan se andre profiler og deres offentlige billeder (der findes også private billeder)
 • Du kan stemme på nye ansøgere til siden (hvis du altså selv er blevet accepteret)
 • Du kan sende såkaldte ‘winks’

Altså får du en lille bid af lagkagen, men søger du reel kontakt med andre mennesker, så er du nødt til at opgradere til en betalt version af BeautifulPeople.

Betalt version

Med den betalte version kan du alt det, som du også kan i den gratis version, men du får også en del andet.

 • Du kan modtage og sende beskeder
 • Du kan bede om adgang til en profils private billeder
 • Du kan se, hvem der har synes godt om dig
 • Du kan se, hvem der har stemt for, at du skal blive medlem
 • Du kan deltage i foraer og chatte live med andre

Vil man altså gerne date på den her side, skal man købe den betalte version. 1 måneds medlemskab koster omkring 150 kroner. Køber du 6 måneder af gangen, bliver det naturligvis en del billigere per måned.

Samlet anmeldelse af BeautifulPeople

I denne BeautifulPeople har vi været hele vejen rundt, og man får med denne platform masser af muligheder for at møde og snakke med smukke mennesker. Hvis man altså bliver accepteret som medlem af de andre medlemmer og er villig til at betale for en premium version.

Hvis du er klar til at investere i din dating, og du er bevidst omkring dine egne standarder, kan BeautifulPeople sagtens være noget for dig. Det kan opfattes som et elitært miljø, men husk, at det stadig blot er mennesker, som søger kærligheden (eller i hvert fald en relation af en art).

Der er en jævnt stor brugermasse at plukke ud fra, og du finder særligt mange singler mellem 30 og 50. Uanset din seksuelle orientering, og om du søger noget useriøst eller seriøst, så kan du finde det her på siden. Vi håber, du har fået noget ud af den her BeautifulPeople anmeldelse.

Tak, fordi du læste med.