odense

Single i Odense? Så nemt finder du singler fra Odense klar på dating!

Når man tænker på byen Odense, så forbinder man hurtigt byen med vidunderlige eventyr og smukke fortællinger. Odense er nemlig byen, hvor den danske forfatter H. C. Andersen er født og opvokset. Odense by skaber dermed en fornemmelse af at være del af et romantisk eventyr, når man går igennem byens gader og stræder.

Dette romantiske eventyr kan da også vise sig at blive virkelighed for de 59.000 singler, som befinder sig i Odense, da den eventyrlige, men dog også moderne og dynamiske by, tiltrækker singler fra hele landet.

Sådan finder du en date i Odense

Før man kan begive sig ud på en eventyrlig og romantisk date med potentielt drømmeprinsen – eller prinsessen, så skal man lige finde denne person, hvilket kan føles både udfordrende og skræmmende.

Det behøver dog slet ikke være så ubehageligt at begive sig ud på datingmarkedet. I dag mødes rigtig mange par nemlig på nettet via datingsider. Online dating er ganske simpelt, da det eneste du behøver at gøre, det er at oprette en profil på den datingside, som du synes, der ville kunne fungere for dig.

Der findes et hav af forskellige datingsider på nettet, så det kan føles overvældende at skulle vælge imellem dem. Der er dog den fordel, at mange af de online datingsider hver især har specialiseret sig indenfor forskellige former for dating eller brugere, så du kan vælge en datingside ud fra de kriterier, som du søger hos din partner.

Hvis du f.eks. søger en moden partner, som helst skal være lidt ældre, så kan du bruge datingsider, som har specialiseret sig i at brugerne er 40+ eller 50+. På denne måde bliver du ikke præsenteret for en række potentielle partnere, som er yngre, end hvad du egentlig søger. Du kan læse mere om seniordating her. 

De fleste datingsider koster penge at bruge. Men hvis du ikke er villig til at betale noget for at bruge en online datingside, så har du også mulighed for at finde datingsider, som er gratis. Hvis det er dette, som du søger, så kan du finde gratis netdating her.

Hvis du bare gerne vil kigge lidt på de forskellige datingsider som findes, så kan du finde mange flere dating sider her.

Pep din date i Odense lidt ekstra op

Når man går på dates for at finde den eneste ene, så kan den typiske kop kaffe på en café eller en tur i biografen hurtigt gå hen og blive en smule uopfindsomt og kedeligt. Med tiden begynder de forskellige dates at smelte sammen i hukommelsen, hvilket bestemt ikke er optimalt, når man leder efter en helt speciel person.

odense
Odense by

Det kan derfor være en god ide at tænke lidt ud af boksen, når man skal planlægge en date, så den, som man skal møde, kommer til at huske en. En god date inkluderer sjove aktiviteter, som i kan lave sammen, men den har også plads til de mere ømme øjeblikke, hvor i har tid til at snakke og lære hinanden bedre at kende.

Man kan jo evt. planlægge en date, så man får muligheden for at opleve noget helt nyt, men samtidig har muligheden for at gøre noget ekstra ud af sig selv. En ide kunne være at tage sin date med til hestevæddeløb i Royal Canine Arena. Her foreskriver traditionen, man skal komme i pænt tøj; mændene i jakkesæt og kvinderne i kjoler. På denne måde kan i rigtig gøre jer fine for hinanden.

IKEA-test din date i Odense

IKEA-testen er ganske simpel; IKEA er kendt for at teste folks tålmodighed og smag, så mange mennesker tager deres potentielle partner med i IKEA for at finde ud af, hvor tålmodig personen er, og for at se hvorvidt de to har samme indretningsstil.

Man kan altså med IKEA-testen nemmere vurdere, hvorvidt personen, som man har taget med, lever op til de ønsker, som man måtte have til en potentiel partner. Danmarks største IKEA ligger i Odense, så det er jo oplagt at tage sin date med på en afslappet og hyggelig date i dette boligvarehus på hele 33.000 m2.  

En shopping-date i IKEA sætter rammerne for en hyggelige og afslappet date, hvor i ikke kommer til at mangle emner at snakke om. Skulle samtalen gå i stå, så kan man jo altid spørge ind til f.eks. hvilken sofa personen synes er flottest. Imens man slentrer igennem IKEAs mange, lange og kringlede gange, så kan man rigtig få lært hinanden at kende.

Når man så er nået igennem det hele, så kan man jo vælge at fortsætte daten i IKEAs restaurant, hvor man kan nyde en de svenske specialiteter, en kop kaffe eller en lækker kanelsnegl sammen.  

IKEA er blot en af de mange shopping muligheder i Odense, så det er nemt som single at komme til at se smart og tjekket ud, inden man begiver sig ud på en date.   

Snup en vandcykel og søsæt din date i Odense

En anderledes og begivenhedsrig date ville være at begive jer ned til Odense Å og leje en vandcykel. På denne måde får du sat rammerne for en sjov aktivitet, som i skal samarbejde om at løse, samtidig med at i får ro til at snakke om løst og fast, imens i kan nyde udsigten til Odense fra vandet.

En mulig rute kunne starte ved Fruens Bøge og så kan i sejle forbi Odense Zoo og OB’s boldbaner. På denne måde får i oplevet lidt sightseeing af byen, men på en måde hvor i kan være bare jer to uden at skulle dele udsigten med andre mennesker.

Som afslutning på sejlturen kan i sejle i land ved Munke Mose. Her kunne en hyggelig afslutning på turen være i form af en medbragt picnic. Med nogle tæpper, lækre snacks og noget dejlig af drikke, så kan i sidde og slappe lidt af ovenpå jeres sejltur og få snakket dagens oplevelser igennem.

Hvis i ikke er klar til at sige farvel til hinanden efter picnicen, så har i muligheden for at fortsætte daten på en af Odenses mange små hyggelige barer og cafeer eller måske tage et smut i biografen.

Oplev en anderledes og underholdende biograftur sammen 

At gå i biografen med sin date er en af de helt klassiske ideer, som godt kan virke lidt uopfindsomt. Når du dater i Odense, så har du dog muligheden for at opleve en utraditionel måde at gå i biografen på, som kan være med til at gøre jeres date ekstra underholdende og spændende.

Cafe Biografen, som ligger på Amfipladsen i centrum af Odense, bliver beskrevet som den hyggeligste biograf i Odense. Udover tre biografsale så indeholder biografen også en stemningsfyldt cafe, som serverer lækkert mad. Der er derfor rig mulighed for at nyde en god bid mad sammen, inden i begiver jer ind i biografens mørke og hyggelige sale.

Cafe Biografen viser ofte både kendte, såvel som mindre kendte film, så om i er til en komedie eller en lidt mere alternativt film, så kan i helt sikkert finde en film, som i begge vil finde underholdende.

Efter rulleteksterne kan i nyde en drink i biografens bar, hvor i jo oplagt kan diskutere den film, som i lige har set.

Start et nyt eventyr i H. C. Andersens hus

Når man dater i Odense, så er det bare med at omfavne den eventyrlige atmosfære, som er så kendetegnene for byen. Når man alligevel leder efter sin prins eller prinsesse, så kan man ligeså godt gribe chancen og så besøge H. C. Andersens hus, som ligger i den gamle bydel.

Sammen kan i lære mere om den danske digters liv og virke, imens i indtager den historiske atmosfære i det gamle museum. H. C. Andersens hus åbnede som museum i 1908, hvilket gør den til en af verdens ældste museer.

Imens i ser jer omkring, så kan i diskutere jeres yndlings fortællinger, og så lytte til de forskellige eventyr ved de lytteposterne i huset. 

Fuldend eventyrs-daten i Kongens Have

Hvis vejret tillader det, så kan i bevæge jer ned i Kongens Have evt. efter jeres besøg i H. C. Andersens hus. Her kan i sidde og snakke, og dermed komme til at lære hinanden bedre at kende. Hvis du er modig, så kan du jo medbringe en eventyrbog og så læse dit favorit eventyr højt for din date, imens i nyder den hyggelige park.

I hele juli måned kan man komme til gratis koncerter i Kongens Have, hvilket også er et oplagt sted at tage hen på en date. Er man dog single i Odense uden at have planer om en date, så er disse koncerter også en oplagt mulighed til at komme ud og møde nye mennesker.

Om man er der med en date eller med ønsket om at møde en ny flamme, så kan man nyde musikken og den skønne stemning, mens man får sig en dans eller to.

Der er altså masser af muligheder for at udnytte den eventyrlige stemning og begynde at date i Odense. Om man foretrækker indendørs eller udendørs aktiviteter, så indeholder byen mange romantiske oplevelser og destinationer, hvor man kan lære nye mennesker at kende.

Og hvem ved; måske finder du den eneste ene på din eventyrlige date i Odense.