dating københavn

Single i København? Så nemt finder du singler fra Hovedstaden!

Hvis man er single og gerne vil finde kærligheden, så er København en by med et kæmpe potentiale for at sætte rammerne for mange romantiske og spændende dates. Der bor i forvejen en masse singler i og omkring København, men byens utallige oplevelser kan helt sikkert også lokke singler fra resten af landet til at komme forbi på et besøg.

Sådan finder du en date i København

Det kan føles nervepirrende, når man begiver sig ud på datingmarkedet og nogle gange kan det være svært at finde ud af, hvor man lige skal begynde. Heldigvis findes der i dag en nem og overskuelige måde, hvorpå man kan møde en masse andre singler, som også aktivt leder efter en ny partner; nemlig online dating.

Jagten på den næste kærlighed bliver yderligere gjort nemmere, i og med at rigtig mange online datingsider har specialiseret sig indenfor forskellige emner, geografiske områder og/eller brugergrupper. På denne måde kan du vælge at bruge en datingside, som passer til de kriterier, som du ønsker, at din fremtidige partner lever op til.

Find singler i København på datingsider

Hvis du søger en moden partner, som helst skal være 40 eller 50+, så har du også mulighed for at finde datingsider, som fokuserer på en at have en brugergruppe med en højere gennemsnitsalder. Hvis dette er noget for dig, så kan du læse mere om seniordating her.

Hos de fleste datingsider skal man betale et hvis beløb hver måned, for at forsætte med at have en aktiv profil på siden. Hvis du dog ikke har lyst til at bruge penge på at have en profil på en side, så findes der også en række gratis datingsider, som du kan bruge helt uden betaling. Hvis du vil spare på pengene, så kan du læse mere om gratis netdating her.

Hvis du ikke helt ved, hvilke kvaliteter du søger hos hverken en potentiel partner eller en datingside, så kan du læse mere om de forskellige dating sider her.

Selvom det kan føles overvældende, så er det ganske enkelt at finde en datingside og så komme i gang med at date. Det handler bare om at have modet til at kaste sig ud i det. Hvis du specifikt søger en partner fra København, så kan man ofte tilvælge dette krav på datingsiden.

På datingsiden Partnermedniveau.dk kan du f.eks. finde singler, som går højt op i deres uddannelse og job. Dette er en oplagt side at bruge, hvis du ønsker en ligesindet partner, som ligesom dig går op i deres arbejde, og i dermed kan bruge hinanden til at snakke om jeres forskellige erhverv.

Partnermedniveau.dk har også den fordel, at du får forslag til andre singlers profiler, som er målrettet specifikt til dig. Disse forslag bliver valgt ud fra den personlighedstest, som du tager, lige så snart du opretter en profil på siden. På denne måde undgår du at bruge en masse spildtid på profiler, som alligevel ikke viser sig at have noget til fælles med dig.

dating københavn
Dating i København

Mange gode dating muligheder i København

Når du har fundet en person på en online dating side, så er det tid til at finde romantikken sammen offline ved at mødes i virkeligheden. En date kan dog nemt gå hen og blive temmelig akavet og kedelig, hvis man enten tager på en cafe, hvor man konstant er nødt til at snakke, eller hvis man tager i biografen, hvor man omvendt ikke har mulighed for at lære hinanden at kende.

Når man dater i København, så har man heldigvis en masse potentielle sjove, romantiske og hyggelige date-muligheder lige udenfor hoveddøren. Om man så foretrækker hyggelige indendørs aktiviteter, eller man er frisk på nogle mere aktive dates udendørs, så findes der date-aktiviteter, hvor alle kan være med.

Tag på en date fyldt med action i København

Hvis både dig og din date er til sport og action-prægede aktiviteter, så kunne en sjov og anderledes date være at hoppe i rulleskøjterne og så drøne en tur ned ad den lange asfalterede promenade på Amager Strand. Udsigten over vandet er altid romantisk, men den er ekstra skøn om sommeren, hvor området er fyldt med glade mennesker.

Hvis i er konkurrencemennesker, så kan man gøre daten lidt ekstra spændende ved at løbe om kap, hvor taberen efterfølgende skal give en frokost eller en kop kaffe. Er man dog ikke helt så garvet på rulleskøjter, så kan man også tage en stille trilletur, hvor man kan snakke og lære hinanden at kende. Måske kan man endda holde lidt i hånden, hvis man nu har svært ved at holde balancen.    

Hvis i ikke er til rulleskøjter, så kan man også smide tøjet og hoppe en tur i vandet. Her kan i svømme en hyggelig tur sammen, hvorefter i kan ligge og nyde solen, imens i får snakket og lærer hinanden at kende. Bagefter kan i evt. spise en is sammen, imens i sidder og kigger ud over vandet.

Denne type date garanterer næsten helt sikkert, at i kommer til at snakke og grine, samtidig med at den første akavede stemning hurtigt forsvinder som dug for solen.

Romantisk sightseeing-date i København

En romantisk og hyggelig date, hvor i stadig får bevæget jer, ville være at tage på en sightseeing tur rundt i København på cykel. Hvis man ønsker at spare lidt på pengene, så er dette en relativ billig date, hvor i stadig får set smuk arkitektur og Københavns mange flotte kendetegn.

Hvis enten du eller din date ikke har en cykel, så behøver dette ikke stoppe jer. København er den største cykelby i Europa, hvor der findes flere cykler end mennesker, så i kan blot snuppe en af de offentlige bycykler. På denne måde kommer i let og billigt rundt i Københavns gader, samtidig med i kan få snakket om løst og fast.

I kan enten beslutte, hvilke ting i gerne vil se sammen, eller du kan planlægge en rute hjemmefra, hvor i kommer rundt og ser de helt stereotype turistattraktioner såsom Amalienborg, Den lille havfrue, Rundetårn osv.

Denne cykeldate vil fungere rigtig godt som den første aktivitet på en date, hvor i for alvor får brudt isen imellem jer. Under cykelturen får i muligvis opbygget en appetit, og det er dermed oplagt at forsætte daten på en af Københavns mange fantastiske restauranter og cafeer.

Romantisk og stjernespækket dinner date i København

Hvis man foretrækker en stille og rolig date i form af at sætte sig ned ved et bord, snakke og nyde lækker mad sammen, så findes der også måder, hvorpå man kan peppe denne klassiske café-date lidt ekstra op, så din date får en uforglemmelig aften sammen med dig.

Denne date vil nok ligge i den dyre ende af skalaen, men hvis man er villig til at betale, så byder København på en lang række gastronomiske oplevelser, som vil få jeres smagsløg til at synge. Du kan dermed invitere din date på en eksklusiv middag på en af byens 12 restauranter, som har Michelin stjerner. 

Ved at invitere din date på en eksklusiv dinner date får i sammen en helt uforglemmelig oplevelse, som i fremover deler med hinanden. Samtidig løber i ikke tør for samtaleemner, da maden helt sikkert vil give jer masser at snakke om.  

Et godt tip til denne types dates er at være ude i god tid med reservationen, så i er sikre på at kunne få et bord. Ligeledes er det vigtigt, at man er villig til at betale for maden, da disse fantastiske madoplevelser naturligvis ikke er helt billige. Ønsker man at spare lidt, så findes der også et enormt antal af lækre cafeer og hyggelige barer, hvor man også kan have en fantastisk date.

Spadser sammen igennem Københavns gamle gader

Du kan også invitere din date på en helt afslappet gåtur igennem Københavns hyggelige bydele. På denne måde får i masser af mulighed for at snakke sammen, samtidig med i ikke behøver at sidde og stirre direkte på hinanden, som man ellers let kommer til på en cafe. Den hyggelige slentretur giver også rig mulighed for at holde lidt i hånden.

I kan f.eks. vælge at slentre en tur ned ad Strøget, som vil give jer rigeligt med tid til at snakke, da det er den længste gågade i hele verden. Dette giver jer også muligheden for at shoppe i nogle af Strøgets mange butikker. På denne måde kommer i hinanden endnu nærmere, da i kan lærer meget om hinandens stil og råd.

Hvis vejret er til det, så kan i passende afslutte gåturen med en kop kaffe eller mad på en af de mange udendørs cafeer, eller gå ned til Rundetårn eller Storkespringvandet på Amagertorv og sætte jer for at nyde vejret og hinanden lidt mere. Hvem ved, måske det kunne blive til et enkelt kys eller to under det romantiske, gamle træ på Gråbrødre Torv.

Hvis du er single i København, så har du altså masser af mulighed for at finde potentielle partnere, som du kan opleve byens mange forskellige date-muligheder sammen med. Det handler bare om at have modet til at oprette en profil på en online datingside, hvor du kan finde masser af singler i København.