Singleplus.dk Anmeldelse 2022

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN nu

man og kvinde symbol

56% Mænd & 44% Kvinder

Score: 11/100 

Samtale Succes
15%
Seriøsitet
20%
Gode Priser
40%
Brugervenlig hjemmeside
24%

9 ud af 10 datingsider målretter sig 100% imod folk, der er på udkig efter en kæreste eller måske blot et uforpligtende møde. Dette er selvfølgelig fint nok, men der findes stadig mennesker der ikke decideret er på udkig efter den næste store kærlighed.

Jeg har i løbet af de sidste måneder bidt mig fast i at teste nogle af de mest udbredte og populære datingsider herhjemme. I løbet af denne periode er jeg naturligvis blevet en hel del klogere på de forskellige sider. Deres fordele og ulemper, og ikke mindst hvem de forskellige sider henvender sig til.

Nu er turen så kommet til en Singleplus anmeldelse, der faktisk er et frisk pust i en online datingverden, der alt for ofte kan ender med at fremstå som lidt af et kødmarked. I denne Singleplus anmeldelse kan du blive en smule klogere på hvad, der adskiller denne hjemmeside fra stort set alle de andre på markedet i dag.

Kort opsummering af Singleplus.dk

Det første som jeg vil tage fat i med denne Singleplus anmeldelse er kort at forklare hvad sidens hovedformål egentlig er, og hvad den egentlig tilbyder dens medlemmer. Allerede fra udgangspunktet opdagede jeg, at der her var tale om en noget anderledes datingside. Faktisk kan man på mange måder ikke engang kalde Singleplus for en decideret datingside. Hovedårsagen til dette er først og fremmest, at siden først og fremmest henvender sig til nyskilte mænd og kvinder. Men der hvor det virkelig bliver anderledes er, at det faktisk kræves at sidens medlemmer også har børn, og ikke mindst at man ikke lever sammen med ens barns anden forælder.

Single plus adskiller sig desuden også ved ikke at fokusere på kærlighedsforhold, men i stedet på at skabe et netværk af ligesindede – der alle har gået igennem mere eller mindre det samme som dig.

Allerede her må jeg indrømme, at jeg var temmelig imponeret over sidens klare og tydelige formålserklæring, der ikke giver plads til den store forvirring hos nye brugere. Når dette så er sagt, så må jeg nok også krybe til korset og indrømme at jeg nok mere er ude efter en side, hvor jeg nemmere kan finde mig en sød kæreste, der ikke nødvendigvis har den samme tunge bagage som jeg har.

Vores anbefaling

Dating.dk er en af de andre sider jeg den seneste tid har testet, og jeg syntes personligt at jeg fik mere ud af mit medlemskab der; og især den langt større mængde forskellige brugere med vidt forskellige livssituationer. Som nyskilt med barn er jeg nok ikke på udkig efter at dvæle over min skilsmisse med andre nyskilte personer. På godt og ondt ønsker jeg i stedet at skabe nye venskaber eller forhold med mennesker, der kan give mig indblik i en anden virkelighed end den jeg allerede kender.

Men alt taget i betragtning i denne Singleplus anmeldelse, er singleplus.dk faktisk en perfekt side for især nyskilte, der finder det vanskeligt at komme videre og få tilværelsen til at fungere igen. Pointen med hjemmesiden er netop at skabe dette rum, hvor enlige forældre sammen med deres børn kan mødes med andre enlige forældre i samme situation som dem selv.

Hvis man er enligt forsørgende forælder med barn/børn kan man ofte føle, at man kæmper en umulig kamp for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Teorien er, at man på single plus langt nemmere kan skabe seriøse, gavnlige og ikke mindst voksne relationer ved at tage kontakt til andre forældre i samme situation som en selv. Ved at have en sådan konstruktiv sparringspartner kan man således give sig selv – og ikke mindst ens barn – en virkelig gavnlig forbindelse til et andet menneske. En anden person, der på vigtige områder ofte kan være en vigtig rådgiver – eller blot en skulder at læne sig op ad når det hele ser alt for vanskeligt ud.

Netop det store fokus på børns ve og vel er noget af det første, der springer én i øjnene når man besøger siden. Singleplus.dk er nemlig bevidste om det faktum, at glade børn kræver glade forældre. For hvis man som forælder ikke er glad, så har man naturligvis heller ikke overskuddet til at give ens børn al den kærlighed som de har brug for.

Netop af denne grund opfordrer Singleplus.dk deres medlemmer til at være aktive på siden, hvilket jeg fandt ganske nemt via det store online forum. Ydermere opfordres der også til at bevæge sig forbi de online møder, og i stedet mødes personligt med de andre brugere; og Singleplus.dk gør faktisk hele denne proces temmelig enkel. Der afholdes nemlig en stor mængde årlige begivenheder, hvor man kan mødes til en hyggelig stund med alle de andre brugere. Netop dette punkt var noget, som jeg fandt særdeles tiltalende ved singelplus. Jeg finder det personligt ofte en kende anonymt at chatte med en anden person online. Ved at have muligheden for fysisk at mødes uden at skulle håndtere hele dating presset, så kan man med singleplus.dk slappe af og bare glæde sig til at møde andre mennesker; og hvis der skulle opstå sød musik undervejs, så er dette selvfølgelig bare en ekstra bonus.   

Singleplus’s brugere

Efter at have læst så vidt i denne Singleplus anmeldelse, vil mange læsere måske have overbevist sig selv om, at singleplus.dk ikke er den rette side for dem. Måske er man ikke nyskilt; måske er man endnu ikke blevet skilt, men blot separeret. Den gode nyhed er, at single plus ikke stiller de store krav til ens situation. Man kan nemlig sagtens være separeret eller midt i en skilsmisse. Du kan f.eks. også være i en sammenbragt familie eller fungere som værge for et barn. Det springende punkt er, at man har et barn og ikke lever sammen med barnets mor eller far. Man skal med andre ord være enlig forælder. Man kan endda tilslutte sig siden, hvis man er i et nyt forhold. Pointen er jo nemlig ikke at finde en kæreste, men at være del af et socialt mikrosamfund der hjælper og støtter hinanden.

Der hvor jeg især kunne se at Singleplus.dk er stærk i forhold til andre netdatingsider er først og fremmest deres brugere. Der er nemlig tale om en gruppe særdeles dedikerede brugere, der faktisk udgør rygraden på siden. Man kan derfor på mange måder sige, at Singleplus.dk blot stiller de teknologiske midler til rådighed, så brugerne derefter kan gøre siden til det den vitterlig er. Igen må jeg sige, at jeg stadig foretrækker dating.dk, da jeg faktisk mere er til en-til-en mødet fremfor store gruppe arrangementer.

Rabatkode til www Singleplus dk

Der er på nuværende tidspunkt ikke nogle rabatkoder at finde til singleplus.dk, men det betyder dog ikke at disse ikke eksisterer i tide og utide. Det vil derfor være en god idé jævnligt at tjekke de forskellige rabatkode hjemmesider for nye koder. Du vil nemlig ofte kunne få gode rabatter på denne måde, såsom 10% rabat på det månedlige medlemskab.

Single plus – sådan er det

Med lige knap 15,000 medlemmer er Singleplus.dk bestemt ikke den største datingside herhjemme. Til gengæld er der virkelig tale om nogle af de mest aktive og dedikerede medlemmer man kan opspore. Hvis man efter at have læst så vidt er blevet overbevist om denne hjemmesides kvaliteter, så er næste skridt så at tilmelde sig. Selve registreringsprocessen minder i det store og hele om rigtig mange andre netdating sider.

Man skal vælge et brugernavn, indtaste fødselsdato, ens køn og derefter ens barns alder og køn. Tilmeldingsprocessen afsluttes med at indtaste din e-mail adresse, telefonnummer og adgangskode. Det tager faktisk kun et øjeblik, og man kan nu vælge hvilket medlemskab der passer bedst til en. 

Herefter kan du så gå mere i dybden med din egentlige profil. Og husk, at jo flere oplysninger du udfylder, jo større er chancen for at ”connecte” med en virkelig ligesindet.

Det syntes jeg om Singleplus.dk

Efter at have prøvet singlesplus.dk i ca. en måneds tid mener jeg at kunne bedømme sidens kvalitet forholdsvis godt. For det første har siden et uprætensiøst layout, der bestemt ikke forvirrer med alt for mange elementer. Det der dog først og fremmest gør denne side til helt særligt er sidens kombination af særdeles aktive brugere, og de mange offline aktiviteter der konstant afholdes.

Netop det faktum at singelplus lægger langt større vægt på netværket fremfor mødet mellem blot to individer gør, at der er betydeligt mere fokus på gruppeaktiviteter – og især offline. Et typisk møde på siden foregår ved at to mennesker indleder en chat, og derefter mødes til fællesarrangementer. Og netop fordi det romantiske/erotiske pres er fjernet, så bliver stemningen en helt anden når man mødes til et af de mange arrangementer.

Så i bund og grund er det en kende misvisende at kalde singlesplus.dk for en datingside. Det ville snarere være mere passende at kalde siden for et mødested for ligesindede, der har brug for at komme videre efter en hård periode i deres liv. Hvis det derfor er hyggeligt socialt samvær man er på udkig efter, så er denne side et rigtig godt bud på en datingside, der er værd at spendere lidt tid og penge på.

Desuden er det rigtig betryggende at se de mange kendte samarbejdspartnere, der bakker siden op. Uanset om det drejer sig om Danmarks Radio, Berlingske eller Femina, så føler man sig som potentiel medlem betydeligt mere tryg ved at vælge singlesplus.dk.

Helt overordnet set var jeg også glad for at se en anderledes datingside, der virkelig tager højde for alle de enlige forældres virkelighed. Singlesplus.dk viser sig her fuldt ud at forstå, at virkeligheden for langt de fleste single forældre er ensbetydende med manglende tid, manglende penge og ikke mindst manglende overskud i hverdagen.

Det er som bekendt ikke den nemmeste sag i verden f.eks. at være alenemor, og samtidigt date. For det første skal man jo have sit barn passet, hvis man skal ud på en date. For det andet vil det faktum at man har et barn uheldigvis afskrække en hel del potentielle dates. Alle disse problemer elimineres hos singlesplus.dk, idet ens barn jo er essentiel del af hele det sociale liv på siden. Og fordi alle medlemmer også selv er forældre, så vil de heller ikke afskrækkes af at mødes med en anden forælder.

Hvor der plusser er der som regel også minusser, og dette gælder naturligvis også for singles plus. En af de ting, der måske ikke lige er min kop te ved Singleplus.dk er den gennemsnitlige alder på deres brugere. En gennemsnitsbruger på siden er nemlig 40 og derover. Det er der jo i for sig ikke noget som helst galt med, men idet jeg i skrivende stund kun lige er passeret de 30 år, så er jeg mere interesseret i at møde andre jævnaldrende.

Derfor havde jeg også en noget bedre oplevelse på Dating.dk, der netop har et langt større antal brugere indenfor min aldersgruppe. Selvom jeg er enlig forsørger, så mener jeg ganske enkelt ikke at befinde mig det samme sted i livet, som mennesker der har et forspring på mindst 10 år. Når dette så er sagt, så kan jeg dog sagtens anbefale singlesplus.dk til mennesker, der er over de fyrre. Med andre ord folk, der ved hvem de er, hvad de vil og ikke mindst hvad de ikke vil. Jeg tror bare mere jeg er til traditionel netdating.

Singleplus Kontakt, Kundeservice & Pris

Sidst men ikke mindst i denne singlesplus anmeldelse: Hvis der skulle være et teknisk problem eller andet presserende spørgsmål, så er eneste mulighed at skrive til sidens kundeservice, der dog vil svare på alle dine spørgsmål indenfor ganske kort tid (op til 24 timer).

Med hensyn til priser på medlemskab, så tilbyder Singles plus i lighed med andre datingsider flere forskellige medlemstyper. Man kan f.eks. prøve siden af for at se om det er noget for en. I så tilfælde kan man starte med et medlemskab på en enkelt måned, der er prissat ganske rimeligt til 89 kroner.

Dog skal det siges, at det bliver billigere, hvis du skriver dig op for flere måneder ad gangen. F.eks. slipper du med 80 kroner om måneden, hvis du tilmelder dig for tre måneder, og blot 67 kroner månedligt hvis du vælger 6 måneders pakken. Singles plus accepterer Dankort, samt alle de mest gængse betalingskort herhjemme; og du kan endda forlænge dit medlemskab nogle ekstra dage via SMS på din mobil.