Par dating sider – Her er de bedste

Her finder du en komplet oversigt over de bedste pardating sider i Danmark.

Vi har oprettet os på alle tilgængelige datingsider i Danmark, og efterfølgende fået +75 uafhængige eksperters besyv.

Så hvis du er en single der søger singler, et par der søger par eller en single der søger par – så opret dig på én eller flere af nedenstående.

1. plads
Dating.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit i mere end 20 år
Hurtig oprettelse
2. plads
Match.com
350.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.7
Rating
Mest kendte
Største datingside i verden
Hurtig oprettelse
3. plads
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.6
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side
PartnerMedNiveau.dk
120.000+
Medlemmer
28 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.0
Rating
Seriøs medlemsbase
Matchmaking
Akademikere
Høj succesrate
Single.dk
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.9
Rating
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
Senior.dk
119.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.5
Rating
Senior
Dating og venskaber
Ældre målgruppe
C-date
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.5
Rating
Casual dating
For folk i forhold
Be2.dk
150.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.4
Rating
Garanti for beskeder
Videnskabelige matching
Seriøse intentioner
50plusMatch.dk
230.200+
Medlemmer
50 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.2
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler

Er du nysgerrig omkring par dating? Så skal du læse med her. Her kan du læse meget mere omkring hvorvidt det kunne være noget der er godt for dig. Her kan du blandt andet læse om hvordan man som single kommer i gang med par dating og hvordan man som par kan begynde at date andre singler.

Hvis du generelt bare er nysgerrig omkring emnet, så er det her stedet netop lige noget for dig. I denne artikel kan du nemlig læse alt hvad du har brug for at vide omkring par dating. Så læs med her hvis du meget gerne vil blive klogere på alt omkring par dating.

Hvad er det?

Lad os starte med et nemt spørgsmål: Hvad er par dating? Det kan være mange forskellige ting og det kommer helt an på hvordan din situation ser ud. Du kan for eksempel være en person, som har en kæreste eller en andet form for partner, og gerne vil begynde at date andre.

Med par dating kan du altid få det ønske opfyldt, som du nu måtte have omkring det at date – uanset om det skal være dating af andre singler når du allerede er i et par eller om du er single og gerne vil begynde at date par.

Par dating kan være meget befriende både for singler og for par. Det vil vi snakke meget mere om i løbet af denne artikel.

Når man er i et par, så kan par dating være en rigtig dejlig ting på rigtig mange forskellige områder. Det kan du læse meget mere om forneden. På samme måde så kan det være rigtig dejligt og befriende når man er single og gerne vil begynde at date par gennem par dating.

Par dating er altså noget for alle, uanset hvorvidt de allerede er i et forhold eller om de er singler og gerne vil begynde at møde nogen andre søde par. Så læs med her og se hvordan det er, at du passer ind i par dating.

Single på par dating

Hvis du er single og rigtig gerne vil i gang med par dating, så er der rigtig mange store og gode fordele for dig. Der er samtidig rigtig mange muligheder for dig, når du gerne vil begynde på par dating. Dem kan du læse meget mere om lige her.

Hvis du er single og gerne vil i gang med par dating så kan du for eksempel begynde at kigge på en masse forskellige dating sider. Du kan også begynde at spørge dit netværk omkring hvorvidt der er nogle par, der gerne vil i gang med par dating og altså gerne vil begynde at åbne deres forhold op for andre mennesker. Det kan jo sagtens være.

Hvis du er så heldig, at der nogen i din umiddelbare omgangskreds der er villige til at gå i gang med par dating, så er du jo meget heldigt stillet. Dette skriver vi mere om forneden.

Hvis du omvendt ikke er så heldig, så er der stadig mange muligheder for at du kan gå i gang med par dating.

Som single kan det være utrolig befriende at gå i gang med par dating, fordi man netop ikke skal begynde at tænke for meget over romantikken – hvad det ofte kan være tilfældet når man ellers dater.

Nogle gange har man som single bare slet ikke lyst til noget som helst romantik. Men omvendt har man jo stadigvæk lyst til sex og vil stadig rigtig gerne møde nogle andre mennesker, da dette kan give en masse sjove og vilde oplevelser. På den måde kan man nogle gange godt blive sat lidt i en knibe, fordi man gerne vil det ene men man vil ikke alt det andet.

Heldigvis findes der i dag rigtig mange forskellige måder at date på og en af disse er par dating. Romantikken har parret allerede fokuseret på hinanden. De er allerede meget romantiske med hinanden og har formentlig ikke specielt meget lyst til åbne op romantisk for andre. For dem handler det meget ofte om sex og hvis du også gerne vil have at det handler om sex, så er par dating netop lige noget for dig.

På den måde er der altså rigtig mange store og gode fordele ved par dating og du kan læse meget mere omkring dem forneden. Læs med i denne artikel for at se og begynde at lære om, hvordan du kommer i gang med par dating blandt andet ved at spørge i din vennegruppe og ved at komme i gang med søgningen på en masse forskellige datingsider for par.

Trekant under par dating

Når du går i gang med par dating, så er der også rigtig mange gode fordele. En af disse fordele er netop, at du kan komme i gang med en trekant. Hvis du aldrig har været en del af en trekant før, så har du med garanti en eller andet form for forestilling omkring, hvordan det fungerer. Måske har du endda et ønske om selv at være en del af det på et tidspunkt.

Rigtig mange danskere har i dag prøvet en trekant og er vilde med den oplevelse de har haft.

I hverdagen er der som regel ikke så mange muligheder for at komme i gang med en trekant, men det kan man heldigvis når man laver par dating. Med par dating kan man heldigvis godt komme i gang med netop dette og have sådan en sjov oplevelse, som det kan være når man har en trekant.

Hvis du har et stort ønske omkring at prøve at opleve en trekant, så er par dating netop lige noget for dig. Med par dating har man mange gode oplevelser netop omkring trekanter.

Så hvis du er helt begejstret over tanken omkring det at få en trekant, så er par dating netop lige det som du skal prøve at nu.

Rigtig mange mennesker har en hemmelig drøm om at prøve at komme til at være med i en trekant men desværre er der rigtig mange danskere, som heller ikke får muligheden for at netop at udleve denne drøm. Hvis du går og har sådan en hemmelig drøm, så skal du ikke holde den inde. Det er på tide at udleve den og det er på tide at du får det lidt sjovt.

Hvordan kommer man på par dating?

Og hvordan kommer man så lige i gang med par dating? Det kan jo godt være lidt svært at vide fordi hvordan er det nu lige man gør det.

En måde at komme i gang med par dating på er ved at begynde at spørge vennegruppen og at spørge ud i dit netværk, om der er nogen der kender noget til par dating. Det er der nemlig ofte nogen der gør og hvis man har nogen i vennegruppen eller nogen i sit netværk, som kender noget til par dating, så er man jo meget heldigt stillet. Hvorfor det hænger sådan sammen, det besvarer vi senere hen.

En anden måde at komme i gang med par dating på er ved at begynde at kigge på en masse dating sider for par og at kigge på andre former for dating sider, hvor par generelt er ude og spørge hvorvidt der er nogle singler, der gerne vil gå i gang med at date nogle par. På den måde kan man nemt finde frem til nogle par – også selvom man ikke lige umiddelbart kender nogle par, som gerne vil i gang med par dating.

Der er altså rigtig mange muligheder hvis man som single gerne vil i gang. Og hvis man som par også gerne vil gå i gang med par dating, så er der også rigtig mange gode muligheder for dette. Man kan netop benytte præcis de samme muligheder, som man kan når man er single. Singlerne og parrene skal jo netop mødes på et eller andet tidspunkt og derfor har de også den samme måde at finde frem til hinanden.

Vi dykker nærmere ned i alle disse forskellige former for måder at komme i gang med par dating i de kommende stykker af denne artikel. Så hvis du er super interesseret i at finde en single eller et par, så skal du så absolut læse med her, fordi du her kan få rigtig mange gode ideer til hvordan du kommer i gang med par dating.

Spørg vennegruppen

Først og fremmest kan du jo gå i gang med at spørge vennegruppen om hjælp. Du kan selvfølgelig gå i gang med at date andre parter i denne gruppe men det er ikke nødvendigvis det, som vi sidder og snakker om her. Her snakker vi mere om, at det kunne være rigtig rart at begynde at snakke med nogle andre omkring din idé om at begynde at date med andre par.

Spørg folk i denne gruppe omkring hvorvidt de har haft de samme former for tanker og ideer, som du sidder med lige netop nu. Det kan jo sagtens være, at der sidder nogen i din vennegruppe og har haft præcis de samme tanker, som du sidder med lige nu. Hvis det er sagen, så kan I jo netop snakke omkring disse tanker sammen og du kan føle dig hørt på en helt anden måde, end du ellers ville have kunnet gjort.

Snak med dine venner omkring det at du gerne vil gå i gang med par dating. Hør hvad det er de siger til sådan et emne. Måske har de selv nogle tanker omkring hvorvidt du bør gå i gang med par dating?

Uanset hvad kan det blive rigtig rart at høre dine venner ad om, hvad de siger til dit eget datingliv. Og hvis du gerne vil have nogle råd fra din venner, så er det altid en god idé at være åben og have en god kommunikation med dem. Det er trods alt dine venner vi snakker om her. Hvis du ikke kan være åben omkring det at du gerne vil gå i gang med par dating, hvor gode venner er det så egentlig du har?

Måske kender nogle af dine venner i din vennegruppe endda selv nogle par, som også er åbne for sådan et datingkoncept? I så fald så er der jo ikke noget bedre end det.

Det ville være det allerbedste, hvis du kunne finde nogle par at begynde at date gennem din vennegruppe, fordi du dermed bedre kan regne med at disse par faktisk gerne vil date. Ellers ville de jo ikke selv have fortalt dette til deres venner, som så kunne fortælle det videre til dig.

Søg videre ud i netværket for par dating

Hvis du ikke lige har mod på at snakke med dine venner omkring alt det her med par dating eller hvis du bare ikke føler, at der kan komme så meget ud af kun at snakke med dine venner, så bør du måske søge videre ud i dit netværk.

Rigtig mange mennesker i Danmark tænker hver dag på det her med et par dating. Chancerne for at du allerede kender et forhold, som gerne vil gå i gang med par dating, er ret så store. Måske befinder dette parforhold sig bare ikke lige i din umiddelbare omgangskreds men længere ude i dit netværk.

Hvis du dermed bruger dit netværk til at finde frem til nogle par, så kan du også nemt gå i gang. Par dating er noget du kan opnå på rigtig mange forskellige måder, men det ville være rart, hvis du kan finde nogle mennesker gennem dit netværk eller din omgangskreds. På den måde kender du en lille smule mere til disse par, som du gerne vil i gang med at date.

Prøv dig derfor frem med at spørge ind til par dating i dit netværk. Måske du endda kan finde frem til nogle andre mennesker, som kan give dig nogle rigtig gode råd omkring alt det her?

Sandsynligheden for at du allerede kender nogen, som måske allerede har været i gang med par dating er faktisk rigtig store. Hvis du kan finde frem til disse mennesker i dit netværk, så er du rigtig godt stillet, fordi du netop kan stille dem en masse gode og uddybende spørgsmål. Du har sikkert en hel del spørgsmål som du gerne vil have svar på omkring alt det her med par dating. Og selvom du kan finde mange af svarene lige netop her i denne artikel, så er der sikkert flere spørgsmål som du meget gerne vil have svar på, som du ikke kan finde her.

Begynd derfor at åbne dig selv op til alle andre i din vennekreds eller i din omgangskreds og spørg dem vidt og bredt om alt hvad de ved omkring emnet. På den måde kan du måske finde frem til nogle andre par at date eller måske kan du bare begynde at lære en masse omkring alt det der har med par dating at gøre.

Uanset hvad er det så absolut en fordel, at du er åben omkring det her med at du gerne vil gå i gang med par dating. På den måde kan du nå meget længere, end hvis du går holder det skjult indeni dig selv.

Brug datingsider

Hvis du ikke rigtig har mod på at begynde at snakke med dine venner eller din omgangskreds, så kan du også altid gå i gang med dating sider for par. Det kan også bare være, at du er nået til den konklusion at du simpelthen ikke kan komme længere med det at begynde at date gennem din vennegruppe eller din omgangskreds og dit netværk.

Uanset hvad så vil du blive meget glad for at vide, at der er rigtig mange forskellige datingsider på nettet for netop par og for alle dem der gerne vil have en ekstra person med i seng.

Takket være internettet har det aldrig været nemmere end i dag at begynde at møde andre folk og have sig nogle nye sjove oplevelser med disse folk, som man møder gennem nettet. Det gælder også med dating og alle de forskellige former, der måtte være med dating.

På den måde kan du altså nemt som single eller som par begynde at finde nogle andre som gerne vil gå i gang med par dating. Som single kan du allerede nu begynde at kigge efter nogle par på nettet, som gerne vil have noget sex med en som ikke er i deres parforhold og som ikke vil have en masse romantik.

For rigtig mange parforhold så handler det meget ofte om at de har nogle seksuelle oplevelser de gerne vil have prøvet af og det gør de gennem for eksempel par dating. Så længe du er indstillet på dette, når du begynder at lede efter et sexet par at lege med, så er du meget godt stillet. Hvis du selv har nogle ønsker og nogle seksuelle oplevelser du gerne vil have prøvet sammen med et par, så er par dating netop lige noget for dig.

Hvis du ellers er et par, som gerne vil gå i gang med par dating og møde en masse andre mennesker gennem par dating, så er alle disse forskellige former for datingsider altså også lige noget for jer. Her kan I nemt og hurtigt finde frem til en hel række singler, som meget gerne vil gå i gang med par dating sammen med jer som par.

Så uanset om du er single eller i parforhold allerede, så skal du bare smutte ind her på de forskellige datingsider og så er du rigtig godt i gang. Her kan du hurtigt finde frem til alle mulige andre former for mennesker, som gerne vil gå i gang med et par dating.

Så uanset hvad du er til og hvilken situation du står i, så kan du altså finde andre mennesker der gerne vil gå i gang med par dating på disse sider.

Åbent parforhold? Prøv par dating

Lever du i et åbent forhold og vil du meget gerne gå i gang med par dating? Så er der også rigtig mange gode og store fordele for lige netop dig i denne situation.

Som allerede skrevet ovenover, så kan du gå ind på forskellige datingsider på nettet og gå i gang med at date andre allerede i dag. Både du og partneren kan begynde på det lille sexede eksperiment sammen og snakke om, hvad det er I begge to gerne vil have ud af det.

Snak længe og dybt omkring hvad par dating handler om for jer. Handler par dating omkring det at I skal begynde at være romantisk med andre eller er det udelukkende sex det hele handler om?

Hvis I allerede lever i et åbent forhold så har I måske allerede haft en lignende snak tidligere. Det skader ikke at have sådan en snak igen og igen lige så mange gange, som man har brug for at have den.

Når man lever i et åbent parforhold, så er det meget vigtigt med god kommunikation – også når man er i gang med et par dating. For selvom I måske startede ud med det samme idé om at det hele bare skulle handle omkring det seksuelle, så kan det altså sagtens være at en af jer har ombestemt sig undervejs og har glemt at fortælle partneren det.

Når I begynder på dette nye kapitel og allerede er et par, så det er altså en meget god idé at gå i gang med at snakke igennem det hele så tidligt som overhovedet muligt.

FAQ – Par dating sider

 

Hvad er par dating?

Par dating er for både par og singler. Det er til singlen som ønsker at date par eller til parret der vil date singler. Eller for singlen der vil date en single.

Hvorfor bruge par dating sider?

Par dating sider er optimalt for dig/jer som søger kærligheden.

Hvad koster det at oprette sig?

Der er gratis oprettelse!

Hvilke sider er de mest populære?

Dating.dk, Match.com og PartnerMedNiveau er de mest besøgte sider. Find resten af oversigten ved at klikke her.