Militær dating – Her finder du en soldat

Vil du rigtig gerne i gang med at date igen? Og vil du gerne i gang at date en militærmand eller måske militærkvinde?

Så skal du læse med her. Her kan du nemlig finde en masse gode råd og vejledning til, hvordan du lige skal få fat i den flotte soldat, du altid har gået og drømt om.

Læs med her, hvis du er interesseret i at finde kærligheden indenfor militæret.

Tag på nettet

Den allerbedste måde at møde nogen som helst nye mennesker på i dag er som regel at tage en tur på nettet.

I dag bliver langt de fleste dates arrangeret online og det med god grund. Det er nemlig rigtig svært at finde nogen ude i ”den virkelig verden”, når vi bruger langt mere tid end nogensinde før i den virtuelle verden.

Så hvis du gerne vil have fat i en partner, som du kan dele lidt kærlighed sammen med så tag en tur ind på forskellige netdating sider.

Når du dater online, så er det samtidig også en del nemmere som regel at præcisere, at det altså er en person, der er i militæret, som du er på udkig efter. Helt så nemt er det nemlig ikke at finde en soldat ude i den fysiske verden – selvom det nu ikke er umuligt.

Danske kaserne, hvor du kan finde din militær-mand:

1. Brigade
Dragonkasernen 1
7500 Holstebro

2. Brigade
Gardehusarkasernen
Charlottedals Allé 4
4200 Slagelse

Almegårds Kaserne
Almegårdsvej
3700 Rønne

Danske Artilleriregiment
Oksbøllejren
Grærup Havvej 2
6840 Oksbøl

Den Kongelige Livgarde
Høveltevej 111-117
3460 Birkerød

Efterretningsregimentet
Hjertingvej 127
6800 Varde

Føringsstøtteregimentet
Ryes Kaserne
Treldevej 110
7000 Fredericia

Gardehusarregimentet
Charlottedals Allé 4
Gardehusarkasernen
4200 Slagelse

Garderkasernen
Høveltevej 117
3460 Birkerød

Garnisonskommandant Vordingborg
Vordingborg Kaserne
Sankelmarksvej 26
4760 Vordingborg

Slesvigske Fodregiment
Haderslev Kaserne
Louisevej 2a
6100 Haderslev

Hærens Sergentskole
Varde Kaserne
Hjertingvej 127
6800 Varde

Hærkommandoen
Herningvej 30
7470 Karup J

Ingeniørregimentet
Skive Kaserne
Sdr. Boulevard 15
7800 Skive

Mulitnational Division North
Herningvej 30
7470 Karup J

Ryes Kaserne
Treldevej 110
7000  Fredericia

Skive Kaserne
Sdr. Boulevard 15
7800 Skive

Trænregimentet & Militærpoliti
Aalborg Kaserner
Gl. Høvej 34
9400 Nørresundby

Vordingborg Kaserne
Sankelmarksvej 26
4760 Vordingbog

Spørg venner om hjælp

Hvis du er lidt nervøs for at kaste dig ude i den virtuelle verden af netdating, så kan du også prøve at spørge dine venner om råd. Måske de kender en eller anden soldat i deres familie eller omgangskreds, som de kan introducere dig for?

Hvis det er langt tid siden, du har datet, så kan det godt virke en smule skræmmende at give sig i kast med en masse ned dating sider. Det er derfor en god ide at starte med at spørge venner og familie om råd. Du kan jo altid prøve netdating af senere hen, hvis det ikke lykkedes dig at finde en dating partner gennem dit eget netværk.

Gå efter det, du vil have

Hvis du har en speciel interesse for at ende op sammen med en soldat eller bare at date soldater, så skal du heller ikke være bange for at gå efter det. Langt de fleste mennesker har nogle præferencer og noget, som de går op i, at deres partner er.

For nogle er det brunt hår, og for dig er det at personen er soldat.

Du vil måske opleve, at nogle ikke kan forstå dit krav og mener, at du begrænser dig for meget. Men hvis det er vigtigt for dig, at personen, du dater, er soldat, så hold gerne fast i det.

Og den nemmeste måde du finder frem til en soldat, der er single og klar til at date, er ved at gøre det på nettet. Klik her hvis du gerne vil finde mere information om, hvordan du kommer i gang med noget militær dating

Det er trods alt dig, der skal date personen og ikke dine venner eller din familie. Det er vigtigt, at han eller hun er helt rigtig for dig.

Når det så er sagt, så er det en god ide lige at spørge dig selv om, hvorfor det er så vigtigt for dig, at det er en soldat, du skal have fat i.

Hvorfor skal det være soldat?

Hvorfor er det så vigtigt for dig, at du får fat i en soldat og ikke for eksempel en tømrer?

Du kan have nok så mange gode grunde til det, og det er en god ide at blive klar over for dig selv, hvorfor det er så bydende nødvendigt for dig.

Er du måske selve i militæret? I så fald giver det jo meget god mening, at du gerne vil date indenfor militæret.

For langt de fleste par er det vigtigt at have noget, som begge parter kan gå op i. Og hvis du selv arbejder for militæret, så kan det være rigtig rart, at din partner også gør det. På den måde kan I bedre forstå hinandens liv og muligvis også de prioriteringer, I foretager jer.

At være soldat er nemlig ikke det samme som at være tømrer, og der kan være nogle helt unikke forhold, der kan spille ind på ens datingliv, når man er soldat.

Eller måske er du ikke selv i militæret, men har bare rigtig gode erfaringer med at date soldater. Måske er det bare noget, som du finder utroligt attraktivt.

Uanset grunden til hvorfor du gerne vil i gang med militær dating, så er det en god ide lige at være helt klar over grunden selv. På den måde kan du også bedre forsvare dig selv, hvis folk begynder at komme med mærkelige kommentarer.

Tag på masser af dates

Noget, der generelt er vigtigt, når man dater, er, at man spreder sit syn lidt ud og prøver en masse forskellige dates af med en masse forskellige mennesker.

Det behøver såmænd ikke at være det helt store, der skal til, før det bliver til en date. Tag blot en kop kaffe sammen eller gå en tur langs vandet. Ofte er det nok til at se, om man har en god kemi.

Hvorfor er det en god ide at tage på en masse forskellige dates? Fordi du dermed for et bedre overblik over de muligheder der er derude. Lås dig ikke fast på en person alt for hurtigt, men hold dine muligheder åbne.

Og hvis der ikke er god kemi til at starte med, så skynd dig endelig væk og videre til en ny kandidat. Der er rigeligt med søde fyre og kvinder derude at vælge imellem.

Dette råd kan bruges generelt, når man dater, men så absolut også, når man går i gang med militær dating. Date gerne en masse forskellige soldater – og gerne også soldater, som har forskellige stillinger indenfor militæret.

Hvem ved, måske du kan lære lidt omkring den indre struktur af det danske militær, nu du er i gang med det? Eller måske kan du bare høre en masse gode sladderhistorier om de andre soldater.