Min kæreste kommer altid for sent til vores aftaler, hvad gør jeg?

Har du en partner, som altid kommer for sent til jeres aftaler, så bør du konfrontere ham eller hende med dette. Han eller hun er måske ikke klar over, at det gør dig ked af det, hvorfor det er vigtigt at fortælle din partner det.

Kommunikation er vigtigt i et godt forhold, så du kan ligeså godt vænne dig til at sige de svære ting til din partner. Du vil nok håbe, at det ikke var nødvendigt at minde ham/hende om at komme til tiden, men vi er alle forskellige og tænker forskelligt.

Din kæreste er ikke ude på at såre dig

Hvis din kæreste altid kommer for sent til jeres aftaler, så er han/hun med garanti ikke ude på at såre dig. Man kan godt kalde det at være ubetænksom og dårligt opdraget, men der er oftest ingen ond vilje i det.

Fortæl derfor, at du bliver ked af det, når vedkommende altid kommer for sent. Hvis du ikke fortæller din partner det, så tænker personen sikkert slet ikke over det.

Måske tænker din partner, at I har et dejligt roligt forhold, hvor der er plads til at komme for sent uden nogen bliver ked af det. Det kan være vedkommende tidligere har været i et sådan forhold, eller at han/hun bare er sådan som person.

Tager man et hvilket som helst land i Sydeuropa, så er det helt almindelig at komme lidt for sent. Det er mest os danskere, som er meget strikse med tiden.

Der kan derfor også være noget kulturelt betinget, hvis din partner er fra et andet land. Lige meget om det er den ene eller anden grund, så er nøglen til løsningen at tale sammen.

Kommunikation er nødvendigt i et godt forhold

Som nævnt er god kommunikation nødvendigt i et velfungerende forhold. Kan man ikke sige tingene til sin partner, så vil man gå med dem selv, og så begynder de at fylde meget mere.

Der er desværre mange forhold, som er gået i stykker på grund af manglende kommunikation. Dette er rigtigt synd, da det er så nemt at undgå. Når man først har øvet sig på denne kommunikation, så bliver det lettere og lettere.

Samtidig opdager man, at forholdet bliver langt bedre og mere kærligt, når man får luft for sine frustrationer. På denne måder starter man en god proces, hvor det bliver endnu nemmere at tale sammen.

Jo før i kommer i gang med de svære snakke, jo større chance er der for et lang og lykkeligt forhold. Det er derfor vigtigt, at du finder modet til at konfrontere din partner med de ting, som gør dig ked af det.

Skab rum og kærlighed til de svære snakke

Når du skal snakke med din partner om de svære ting, så sørg for at holde det i en kærlig tone. Så længe din partner kan mærke din kærlighed i den svære snak, så kan du næsten sige alt til ham eller hende.

Start derfor med at fortælle ham(eller hende), hvor meget du holder af ham, men at der er noget i skal have talt om. I selve snakken skal du fokusere på dine egne følelser og ikke komme med beskyldninger om hans intentioner.

Konfliktløsning får ud på at blive på ens egen banehalvdel og kommunikere ud fra ens egne følelser. Fortæl ham derfor, hvad det gør ved dig, når han/hun altid kommer for sent. På denne måde bliver det ikke anklagende, men en oplysning om dine følelser.

Hvis du derimod begynder at sige, at vedkommende må være ligeglad med din tid og følelser, siden han/hun altid kommer for sent, så er du ved at optrappe konflikten. For på denne måde begynder du at diktere vedkommendes intentioner, hvilket man aldrig nogensinde kan og må gøre.

Er du sikker på dine egne følelser?

Det kan dog også være, at du lader dig irritere over småting, fordi der generelt er noget usundt ved jeres forhold.

Er dette tilfældet, så er med at få afsluttet forholdet og lede efter et nyt og bedre forhold. Dette kan du f.eks. gøre på en af de mange dating sider i Danmark.

Mærk derfor godt efter inde i dig selv, om din irritation reelt bunder i noget andet.