Er du bøsse eller lesbisk? 100% Gratis online test

Hvis bare det var så let som en bøsse test eller lesbisk test. Om du er født homoseksuel, heteroseksuel, panseksuel, aseksuel eller noget helt femte er ikke noget, du kan teste dig frem til, det er noget de fleste ved – helt bevidst eller ubevidst. Hvornår det bliver til en erkendelse varierer rigtig meget fra person til person.

Er du i tvivl, så er den bedste bøsse test eller lesbisk test at kaste sig ud i det og prøve at date en af samme køn.

Hvis du er bøsse eller lesbisk, eller tror det, hvorfor så ikke prøve at tage på en date?

du kan finde gode homo dating sider her eller gode lesbiske dating sider her.

Er du en af dem, der betegner dig selv som værende bøsse eller lesbisk, eller som tror, det kunne være noget for dig, så kan det, når først du er begyndt at date, være en jungle, at finde en, der leder efter det samme som dig. Dating i al almindelighed er svært at finde hoved og hale i, men efter det er blevet en mulighed at date på nettet, har der åbnet sig endnu flere muligheder for os på godt og ondt.

Her kan du læse lidt mere, om, hvordan du kan gøre dine chancer for at finde en (ny) partner – hvad enten det er til at dele livet eller blot et par frække timer med.

Hvor starter man?

Der er uendeligt mange muligheder for at finde en partner på nettet. Rigtig mange datingsider og apps er i dag tilgængelige, så du hele tiden kan holde dig opdateret med dine potentielle matches.

Desværre er det sådan, at en stor del af de mest populære sider ikke tilbyder en særskilt mulighed for folk, der søger partner af samme køn – derfor er det en god ide at tjekke efter, inden du tilmelder dig et site. Ønsker du en specifik side, der kun henvender sig til enten bøsser eller lesbiske eller datingsider for homoseksuelle generelt, så findes der en række muligheder for dig også.

Start helt enkelt med at finde ud af, hvilken form for side der giver dig mest af det, du søger, og undersøg mulighederne.

Partner for livet – eller for i aften?

For at øge dine chancer for at finde et reelt match bør du også være så ærlig overfor dig selv som muligt – og føre den ærlighed videre ud i din profil. For det giver pote i den sidste ende, når du finder en, som søger det samme som dig. Det handler ikke bare om, hvorvidt du mangler en partner i livet eller en i sengen, men også mere specifikt.

Søger du for eksempel en partner til et hurtigt møde, så er det ikke de gængse datingsider og apps, der vil give dig de fleste muligheder, fordi det er hurtigt og let at komme i gang og komme i kontakt med potentielle matches.

På den anden side er der større chancer for at finde en livspartner, hvis du vælge at tilmelde dig en af de mange datingsider for homoseksuelle, hvor du kan møde andre, der leder efter det samme som dig.

Hvad skal du skrive i din profil?

Når det kommer til at lave en profil, kan det i virkeligheden koges ned til blot et ord, nemlig; ærlighed. Jo mere ærlig du er, des bedre bliver dine chancer for at finde det, du søger – hvad end det måtte være.

Der er rig mulighed for at finde både elskere og partnere, så hellere være ærlig og finde en, der søger det samme som dig end at være uærlig og ende med at såre nogen eller selv blive såret. Det gælder for så vidt ikke kun for homoseksuelle, men for dating i al almindelighed.

Det er altid godt at skrive en profil, der fanger med det samme. Brug gerne humor, og fortæl om dig selv på en let og sjov måde, der giver potentielle matches lyst til at læse mere. Hvis du mangler inspiration, er der altid oplagt at tag en tur rundt på siden, så du kan se, hvad andre skriver, og hvad du selv synes virker.

Herefter kan du fortsætte med at skrive om, hvad du søger og måske endda, hvad du ikke søger, for på den måde at give dem, der læser din profil en ide om, hvorvidt I er et potentielt match.

Vælg det rigtige billede

En af de første indtryk folk får af dig, når de besøger din profil, er billedet eller billederne, du vælger at lægge ud derinde. Derfor er det også en rigtig god ide at bruge lidt tid på at tage nogle gode, vellignende billeder. Det er ikke nødvendigt at gå til en professionel fotograf, for du kan med sikkerhed få en god ven til at hjælpe dig.

Når du selv kigger på profiler, kan du måske få en ide om, hvordan du selv skal udvælge de rigtige billeder. Brug noget tid på at sætte håret lidt, rette på tøjet og sørge for, at billedet bliver klart og vellignende. Vælg et smilende profilbillede, og vælg et par andre billeder af dig selv, der viser lidt mere af og om dig. Har du en spændende hobby kan du også bruge den som en del af profilen.

Billeder er en rigtig god måde at fortælle endnu mere om dig selv på. Der er et ordsprog, som siger, at et billede siger mere end tusind ord – og netop derfor er de helt rigtige billeder på din profil også en vigtig bestanddel i at skabe en personlig og spændende profil.

Når du skal kontakte andre

Det er ikke nok at lave en profil. Langt de fleste har også brug for at være aktive og selv tage kontakt til nogle af de potentielle matches – men måden du gør det på er afgørende for, om du kan forvente at få et svar eller ej.

Også her vil du opleve, at det giver pote, hvis du vælger at bruge lidt mere tid på at skrive en sjov mail, en spændende besked eller et par interesserede spørgsmål. Selv om det kan være fristende at kaste et vidt net af ’Hej! Hvad laver du?’ ud i æteren, så er det ikke det, der virkelig tager kegler i det store dating-game – det kræver en lidt større indsats.