Sådan får du online dating success

Hvis man er single og drømmer om at møde den eneste ene eller måske bare en partner, som man kan nyde en hed tur under dynerne med, så kan det være svært at vurdere, hvor det er bedst at lede efter sådanne partnere. Man kan selvfølgelig altid gå på jagt i nattelivet, men det kan være enormt svært at få et indtryk af folks personlighed og intentioner, når der er blevet kørt en del drinks ind.

Der findes heldigvis en langt nemmere måde, hvorpå man kan møde en partner, som leder efter de samme ting som én selv; nemlig online dating. Selvom det er væsentligt mere direkte, så kræver online dating dog stadig, at man formår at bruge det på den optimale måde, førend man kan finde de personer, som er mest interessante.

Læs derfor med her og bliv klogere på, hvordan du får online dating succes.

1. Vælg en datingside, som passer til din målgruppe

Der findes rigtig mange forskellige dating sider, så hvis man er helt ny til online dating, så kan det virke enormt overvældende at skulle vælge imellem de mange datingsider. Heldigvis er de forskellige datingsider begyndt at traktere til hver deres målgruppe af brugere.

Dette betyder, at du kan finde en datingside, som henvender sig til brugere, som lever op til nogle af de krav, som du har til en fremtidig partner. Det kan f.eks. være, at de skal have en god uddannelse, eller måske at de skal have en speciel alder.

Kravene er helt op til dig at bestemme, men disse dating sites kan gøre det nemmere for dig at finde den rigtige person. De kan finde forskellige slags dating sites her.

2. Dit profilbillede spiller en kæmpe rolle

Man plejer at sige, at ”det er det indre, der tæller”, og det er det jo naturligvis også i længden. Men lige når det kommer til online dating succes, så spiller ens udseende altså en rigtig stor rolle, da dette er det første indtryk, som de andre personer på datingsiden får af en.

Det er derfor enormt vigtigt, at man formår at vælge et godt og deskriptivt profilbillede, som virkelig afspejler, hvordan man ser ud i virkeligheden. Samtidig må man dog gerne se lidt ekstra godt ud på billedet, da det netop er billedet, som vil fange folks opmærksomhed, og det kan i virkeligheden godt afgøre, hvem der vælger at kontakte dig og/eller svarer på dine beskeder.

3. Tænk grundigt over din profiltekst

Når en person er blevet fanget af dit profilbillede, så klikker de forhåbentlig ind på din profil, hvor de så vil læse din profiltekst for at lære dig bedre at kende. Derfor er det næsten lige så vigtigt, at man har en god og levende profiltekst, som det er, at man har et godt profilbillede.

Et godt trick til at skrive en god profiltekst er at tænke over, hvad du selv ville synes er interessant at læse om andre mennesker. Hvis du blot skriver ”Hanne, skolelærer, 34 år, elsker hunde” i din profiltekst, så er det sikkert de færreste, som ville finde dig særlig interessant. Leg derfor med formuleringerne, og prøv at få din personlighed til at skinne igennem teksten.

4. Sørg for at tage kontakt først

Det kan virke enormt intimiderende at skulle skrive til en anden profil, hvis man er interesseret i dem. Men hvis man gerne vil have succes med dating, så er det enormt vigtigt, at man har modet til at skrive først.

Det kan nemlig godt være, at personen, som du er interesseret i, ikke har set din profil. Dermed kan du lade chancen for kærligheden passere dig forbi, fordi du ikke tør at sende en besked.

5. Gør det klart, hvad du søger

Hvis du dater med et specielt mål for øje, så er det altid en god ide at gøre dette tydeligt ud fra din profil. Hvis du f.eks. leder efter kærligheden med en fast partner, så noter dette på din profil. Hvis du derimod blot søger efter en mere løs forbindelse, så skriv dette.

På denne måde spilder du hverken din egen eller andres tid, da de, som ikke søger det samme som dig, ikke først skal skrive en eller flere beskeder til dig, førend I finder ud af, at I ikke leder efter det samme type forhold.

Dette kan dog også undgås, hvis du vælger dit dating site med omhu. Opsøg de datingsider, som trakterer til den målgruppe af mennesker, som du kunne være interesseret i. Hvis du vil vide mere, så kan du læse mere om dating her.

6. Nærlæs de andre profiler

Selvom det er vigtigt at tage kontakt til andre profiler, så er det også en god ide at være sikker på, at den profiler, som man har intentioner om at kontakte, faktisk har et romantisk potentiale for én. Dette gøres bedst ved at læse profilen – og så læse den igen.

Det er specielt nemt i starten at blive grebet af den spændende ide om at møde nye mennesker, men sandheden er bare sådan, at man ikke svinger lige godt med alle. Derfor er det altid en god ide at sikre sig, at I faktisk har noget tilfælles, inden du spilder din tid på at skrive til en profil, som faktisk slet ikke passer til dig og dine interesser.

7. Fra internet til date

Et af de sværeste ting ved online dating er, når man skal gå fra at have snakket sammen online til faktisk at skulle mødes i virkeligheden. Der er dog to måder, hvorpå man kan gribe den fysiske date an:

1. Tag det stille og roligt. Skriv sammen og lær hinanden bedre at kende, førend I kaster jer ud i en virkelig date. På denne måde har I opbygget en forståelse og en tryghed ved hinanden, allerede inden i mødes for første gang.  

2. Spring direkte ud i en fysisk date. Efter nogle få beskeder, hvor I har lært de grundlæggende ting at vide omkring hinanden, så kan I vælge at mødes i virkeligheden. På denne måde kan du få et meget bedre indtryk af personen, men du risikerer samtidig at møde en person, som du måske ikke helt stoler på.