Dette må du absolut ikke gøre på første date

Den første date kan være rigtig svær, da der er mange faldgrubber og ting man ikke må gøre. Samtidig har man meget på spil, da en dårlig første date nemt kan udelukke date nr. 2, og dermed er løbet kørt.

Det er derfor helt naturligt at blive nervøs på første date, men jo mere man øver sig, jo bedre bliver man også til denne disciplin.

Her i artiklen ser vi nærmere på nogle af de værste ting, som du kan komme til at gøre på første date.

Udgiv dig ikke for at være en anden

Noget af det værste du kan gøre på den første date, er at udgive dig for at være noget, som du ikke er. Det bliver lynhurtigt gennemskuet, og det skræmmer modparten væk med det samme.

Skulle man endelig lykkedes med at lade som om man er noget andet end sig selv, så er det denne person som modparten bliver forelsket i. Hermed kan du aldrig vende tilbage og blive dig selv, da det ikke er dig, som din date er faldet for.

Du har dermed alt at tabe og intet at vinde, hvis du ikke er dig selv. Man kan selvfølgelig altid være en god udgave af sig selv, men man må ikke lave om på væsentlige karaktertræk og meninger, det kommer der aldrig noget godt ud af.

Undgå at virke for desperat

Fra naturens side er vi programmeret til at afvise desperate partnere. Det stammer helt tilbage fra vores fra primitive forfædre, og de samme mekanismer ses overalt i dyreriget.

Selvom vi mennesker er kommet til et helt andet sted i vores udvikling, så kan vi bare ikke se bort fra dette faktum. Det er især kvinderne, som er programmeret til at afvise desperate bejlere.

For at sikre ens egen og børnenes fremtid, så duer det ikke med en desperat mand, som ikke kan beskytte en. Samtidig er den desperate mand ikke den rette far, da ungerne bliver svage.

Derfor har biologiske undersøgelser også vist, at kvinder med ægløsning vælger nogle andre og mere alfahan partnere, end når de ikke har ægløsning. Vi er med andre ord styret af vores primitive drifter, selvom vi er dannede og intelligente væsner.

Slap af og nyd det

En anspændt date er dømt til at gå galt, da det er ubehageligt at være i et sådan selskab. Man må selvfølgelig gerne være lidt nervøs på en sød måde, men det må ikke blive alt for stift og præget af angst.

Dette er nemmere sagt end gjort, da vi alle reagerer forskelligt i en sådan situation. Det bedste man kan gøre er at nyde processen, så meget man kan. Og samtidig være afklaret med, at det ikke er verdens undergang, hvis daten ikke går så godt.

Nogle mennesker passer man bare bedre sammen end andre, så man skal ikke tage det personligt, hvis den anden ikke vil mødes igen. I sidste ende handler det om at have et godt selvværd, da man så ved med sig selv, at man er god nok selvom daten skulle fejle.

Øvelse gør mester

Man bliver god til det man gør meget, sådan er vi mennesker nu engang designet. Om det så er fodbold eller cykling, så bliver vi bedre med øvelse.

Det er ikke sikkert vi bliver mestre til noget, men vi bliver i hvert fald langt bedre end da vi startede. Det handler om vores nervesystems tilvænninger, eller med andre ord vores evne til at lære.

Det helt samme gør sig gældende med dating. Jo mere du dater, jo bedre bliver du til det. Du lærer at se mønstrene, samtidig med du bliver mere og mere afslappet, når du har været i lignende situationer før.

Den hurtigste og nemmeste måde at få en masse dating sider og erfaring er på nettet, da der efterhånden findes gode datingsider til alle målgrupper. Er du f.eks. senior, så er det masser af sider med senior dating gratis.