par der griner

De 8 bedste steder at møde andre singler

Vi bliver ofte stillet spørgsmål: hvor er det bedst at møde andre singler? Det er heldigvis meget nemt at møde andre der er i samme båd som dig, her prøver vi at liste vores favorit steder.

1. Online Dating Sites & Apps

Vores første tip er ret oplagt – du skal online, hvis du vil ændre din dating situation. Dating sider og apps er blevet den bedste måde at møde folk på. Ikke alene kan du nemt og hurtigt finde andre singler, men du kan også indsnævre andre præferencer som alder, udseende, uddannelse, religion, etnicitet og interesser.

Match.com og tinder er vores favoritter, fordi de har eksisteret i lang tid, de koster ikke noget at oprette sig på og vigtigst af alt fungerer de.

2. Aftenskole

Bare fordi du måske ikke længere går i skole, betyder det ikke, at du ikke kan tage undervisning. Vi er aldrig for gamle til at stoppe med at lære, og vi er aldrig for gamle til at stoppe med at møde nye mennesker. Søg online efter aftenskole i din by og se, hvad der er interessant for dig. Det kunne være maleri, madlavning, fotografering, guitar og stort set alt andet du kan tænke på.

De fleste af disse klasser koster penge, men det skulle være til at komme til. At gå i en “klasse” sammen gør det hele lidt nemmere fordi i er der med samme præmisser. Det er nemt at falde i snak med nye mennesker når man laver en opgave sammen osv.

3. Frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde giver dig mulighed for at gøre en forskel i dit samfund og endda i verden – samt at få forbindelse med andre, der også har den samme filantropiske ånd. Uanset om du vil hjælpe dyr, hjemløse, miljøet eller et andet samfund, har din by sikkert en organisation for din foretrukne årsag.

4. Sport

For dem, der elsker sport om det er badminton, fodbold eller andet, så er det helt sikkert et fantastisk sted at møde nye mennesker også er det altid sundt at have samme interesser.

5. I byen

Mennesker har mødes til fester og barer i århundreder. Det hjælper også altid at få en drink eller øl inden man går på jagt efter en partner.

Selvom du ikke drikker, kan du stadig have held til en fest eller i en bar.

6. Festivaler og koncerter

At tage på festivaler eller til koncerter er helt sikkert en nem måde at møde nye mennesker, der er altid mange mennesker og der er helt sikkert også en del singler. Det kan være du møder en der står og giver den lige så meget gas som dig selv, så hvorfor ikke falde i snak med dem?

7. Fitness

OK, at ligge an på kvinder i fitness kan være et stort no-go, men det kan fungere nogle gange, hvis du gør det rigtigt. For eksempel når han/hun er i midten af en 30-minutters sprint på løbebåndet og sveder meget, skal du nok ikke nærme dig.

Men der er nogle scenarier, hvor du kan nærme dig andre i fitnesscenteret. Nemlig, hvis du er på hold sammen. Boksning, spin, Zumba, Crossfit – mulighederne er uendelige.

8. Speed dating

Rundt omkring i landet kan du finde speed dating arrangementer og nogle af de forskellige dating sider har også speed dating arrangementer, det er dog vigtig at deres webhosting er godt, ellers kan det gå lidt langsomt.

Det er nemt at gå til og nemt at prøve af, det tager kun kort tid og du skal ikke være bange for at ikke vide hvad du skal sige, du har nemlig kun 2 minutter og hvis det går helt galt kan du altid snakke om vejret.