Youdate Anmeldelse 2022

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN nu

man og kvinde symbol

60% Mænd & 40% Kvinder

Score: 18/100 

Samtale Succes
23%
Seriøsitet
20%
Gode Priser
100%
Brugervenlig hjemmeside
15%

Online dating findes i et væld af afskygninger. Der findes online dating for de unge, der findes online dating for akademikere, der findes online dating for landmænd, og så findes der online dating, der forsøger at nå så bredt ud som muligt. Youdate dk er et datingforum, der når meget bredt ud og har en stor database af profiler. I denne anmeldelse af Youdate dk, ses der nærmere på, hvad siden ellers omfatter.

Kort opsummering af Youdate.dk

Youdate dk er en datingside, der i modsætning til rigtig mange andre datingsider, er 100% gratis. Der er ikke på noget tidspunkt brug for at oprette sig med kreditkort, og du skal ikke tilkøbe noget undervejs, for at undgå begrænsninger. Det hele foregår kvit og frit.

På Youdate dk er der heller ikke nogen begrænsning på, hvem der må være medlem af datingsiden. Det er vitterligt muligt for alle at være en del af. Der er også plads til alle typer på siden, der er plads til alle køn og der er plads til alle seksuelle præferencer. Om end du er homoseksuel, om du er til asiatiske kvinder, eller du har en helt anden præference, så findes dit match på Youdate dk.

Dette kan lade sig gøre, på grund af den kæmpe store database de har skaffet sig. Datingsiden er en verdensomspændende side, der huser profiler fra Asien til Afrika, Europa og USA. Det er således et sted, hvor det er muligt at støde på et match, hvor end man er i verden.

Da Youdate dk er gratis, er selve konceptet også forholdsvis simpelt. Der er altså hverken videnskabelige kærlighedsalgoritmer lavet af psykologer, eller lange spørgeskemaer tilknyttet datingsiden. Der er hurtig og nem oprettelse, hvori du giver siden dine standardoplysninger. Dernæst skal du angive et par enkelte præferencer du leder efter i din kommende partner. Der er altså forholdsvis kort og simpel forberedelse, før du er er en del af siden.

Udover at være en datingside, der forsøger at matche profiler sammen, er Youdate dk også en side, der har andre funktioner. For eksempel har Youdate et velbesøgt debatforum, hvor der bliver diskuteret vidt og bredt. Der bliver nemlig debatteret alt fra sport til musik, politik og selvfølgelig kærlighed, og alt hvad det indebærer.

Youdate dk er altså en gratis datingside med en kæmpe database af profiler, der både giver mulighed for at finde kærligheden og blive en del af et debatforum af singler.

Rabatkode til Youdate dk

Der findes ikke rabatkoder til Youdate dk. Dette hænger naturligvis sammen med, at siden er gratis, og man derfor i forvejen ikke har brug for yderligere rabat. Siden har gratis oprettelse, og der kommer ikke uventede gebyrer.

Youdate dating – sådan er det

Youdate dk er en utrolig simpel datingside at blive en del af. Først og fremmest skal du, som sagt før, ikke tage stilling til, om du har råd til at blive en del af siden. Det er nemlig helt gratis. Og det bliver det ved med at være.

Hvis du beslutter dig for at blive en del af Youdate dk, kan dette ordnes på meget få minutter. Du starter naturligvis med at finde hjemmesiden på nettet. Dernæst vil du komme ind på en forholdsvis lidt informativ side. I højre side af skærmen vil du får øje på en række felter, du skal udfylde for at blive en del af dette datingforum. De obligatoriske felter er markeret med en stjerne. Der er altså mulighed for at undlade at oplyse nogle ting om dig selv, hvis du ikke ønsker dette. De obligatoriske felter indebærer et selvvalgt brugernavn og kodeord.

Derudover skal du oplyse siden om din E-mail adresse, din alder, køn og adresse. Du skal også angive det aldersinterval, du ønsker dit kommende match skal efterkomme. Efter du har oplyst dette, skal du blot gøre dig enig i de generelle betingelser og svare på et sikkerhedsspørgsmål for at få adgang. Når du bliver en del af en side, hvor du oplyser personlige ting om dig selv, skal du altid læse de generelle betingelser. Dette er specielt vigtigt, når siden er en gratisside.

Denne registrering tager mellem et og fem minutter. Så det er bestemt ikke omfattende. Efter du har registreret dine standardoplysninger, skal du tilføje et billede af dig selv. Der er ikke nogen redaktion, der skal godkende dit foto. Du har derfor fri mulighed for at vælge hvilket billede, du ønsker at have på din profil.

Når du er inde på Youdate dk, er der en række features tilknyttet. Det er for eksempel muligt at tilføje profiler til dine favoritter og se, hvem der tilføjer dig. Du får en notifikation, når nogen vinker til dig eller kigger på din profil. Der altså rig mulighed for at komme i kontakt med alle dem man lyster. Men alle kan altså også skrive til dig.

Hvis du ikke gider at flirte og skrive sammen med dit match, kan du også besøge Youdates debatforum. Her kan du skrive sammen med alle medlemmerne om løst og fast, vigtigt og mindre vigtigt. Formålet med dette forum er blot, at medlemmerne kan være interaktive med hinanden og debattere mange forskellige emner.

Det syntes jeg om Youdate

Først og fremmest tager denne Youdate anmeldelse udgangspunkt i, at datingsiden er helt gratis at være en del af. For det er netop dette, der skiller Youdate dk sig ud fra en lang række af andre datingsider. Selvom det er rart for brugerne, at de ikke skal have pengepungen frem, så har det også haft nogle konsekvenser for Youdate dk.

For det første har Youdate en udfordring i forhold til at blive taget seriøst. Selve ideen med, at siden skal være gratis og tilgængelig for alle, giver desværre bagslag. For når det er gratis at oprette sig, så falder graden af seriøsitet. Og jo flere useriøse brugere, der er på siden, jo større sandsynlighed er der for, at din jagt på det perfekte match mislykkedes.

En anden udfordring med, at siden er gratis, er mængden af falske profiler. Når det er muligt at oprette sig gratis og uden at blive godkendt, vil de falske profiler ikke blive filtreret fra. Alle kan jo udgive sig for at være hvem som helst, og dette ødelægger et vigtigt punkt i netdating, nemlig trygheden og sikkerheden.

Netop sikkerheden er også et kritikpunkt. Youdate dk slår sig ikke op på at være specielt opmærksom på sikkerheden. Dette er ærgerligt, når netop gratissider er særligt udsatte. Youdate dk informerer blot om vigtigheden af at læse sine rettigheder, inden du accepterer de generelle vilkår og privatpolitikken. Så derfor, læs nu alle betingelser igennem, inden du accepterer vilkårene. Så er du sikker på, at dine oplysninger ikke ender et sted, du ikke ønsker.

Selvom sandsynligheden for, at du møder den eneste ene inde på Youdate dk ikke er særlig stor, så er muligheden for at flirte mere større. Det er nemlig en platform, hvor du har mulighed for at bruge en række features til at komme i kontakt, med alle dem du ønsker. Derudover er det hurtigt at komme i kontakt med folk. Du kan blot sende dem et vink eller en kort besked. På Youdate dk behøver du ikke at skrive en lang indgangsbesked, når du kontakter dit match. Youdate fungerer altså godt, når du bare gerne vil flirte lidt frem og tilbage, uden det nødvendigvis skal føre til villa, vovse og Volvo.

Den kæmpe store bredde af profiler, fører også både gode og dårlige ting med sig. Først og fremmest er det jo godt for en datingside, at den er velbesøgt, så der er mulighed for at møde folk. Derudover spiller det også til Youdates fordel, at siden findes i hele verden. Der er således mulighed for at tage Youdate dk med på ferie, hvilket virkelig er fedt. Dog følger udfordringerne med seriøsiteten og de falske profiler stadig med, selvom Youdate bevæger sig uden for landets grænser. Match.com er et rigtig godt bud på en alternativ datingside, der både findes internationalt, men på samme tid er mere professionelt bygget op. Der er på Match.com også større sandsynlighed for at møde mere end en flirt, og dermed en reel partner, da datingsiden har større krav til din profil.

Der ligger også en anden udfordring i den store bredde og den forholdsvis lille informative del, Youdate dk tilbyder. Det kan nemlig tage rigtig lang tid at finde det, man søger efter. Jo færre søgekriteriemuligheder der er, kombineret med hvor lidt man skal fortælle om sig selv, jo dårligere bliver muligheden for det perfekte match. Det er svært at gennemskue, hvem der gemmer sig bag profilerne, med mindre begge parter dedikerer meget tid til at chatte sammen. Hvis du ønsker at blive en del af et bredt datingforum, der er langt mere seriøst anlagt, skal du blive en del af Dating.dk.

Det som gør Youdate gør godt er, at de bredder sig udover deres datingside, der mest af alt minder om en flirte-platform, og tilføjer et debatforum. Dette er et plus i bedømmelsen. Det bliver nemlig muligt at mødes med hinanden på andre betingelser, end det snævre grundlag, selve datingdelen er bygget op omkring.

Youdate Kontakt, Kundeservice & Login

Næste del af Youdate anmeldelsen handler om brugerens mulighed for at få hjælp ved enten at kontakte Youdate eller få hjælp i kundeservice.

Der er dedikeret en side til kundeservice på Youdates internationale side. Det er muligt at finde denne side, hvis du scroller helt ned i bunden og trykker den lille rubrik ”contact us”. Det er ikke nemt at finde denne adgang, og kundeservice er ikke noget de reklamerer med på deres forside.

Når du er inde på kundeservicesiden, er det muligt at få svar på få standardspørgsmål, men der ikke meget information at hente. På den anden side er Youdate opbygget på et meget simpelt grundlag, der ikke kan give anledning til mange spørgsmål i forhold til mere komplicerede datingsider. Hvis du alligevel brænder inde med et spørgsmål, du er i tvivl om, skal du udfylde en standardblanket, og sende den til Youdate dk’s kundecenter. Det er dog ikke oplyst nogle steder, hvor lang tid kundecentret bestræber sig på at bruge på at vende tilbage på dit spørgsmål.

Du skal være opmærksom på, at alt information på Youdate siden er på engelsk. Du skal derfor kunne gebærde dig på engelsk.

Dette skal du være opmærksom på, når du er på en gratis datingside

Selvom det i første omgang synes at være rigtig fedt, at være en del af en gratis datingside, er der en række forhold du skal tage.

For det første skal du vente en smule med at afsløre følsomme ting om dig selv. Du skal gøre dig 100% sikker på, at profilen du skriver med, er den person han eller hun udgiver sig for at være. Desværre er der rigtige mange kedelige historier med folk, der er blevet snydt af falske profiler. Og selvom de hverken har fået stjålet noget, er det rigtig ubehageligt at fortælle dybe sandheder om sig selv til en falsk person.

Det næste du skal være opmærksom på er, hvad profilen du skriver med, har af intentioner. Rigtig mange gratis datingsider har nemlig et problem med ambitionsniveauet for deres datingside. Det bliver hurtigt helt normal at blive en del af en gratis side, kun med et ønske om at finde en partner for aftenen og ikke en partner for livet. Du er selvfølgelig helt selv herre over, hvordan du bruger datingsiden. Det er bare vigtigt at i ved, hvad hinandens intentioner er.

Hvis du er så heldig at finde en profil, du virkelig ser en fremtid i, er næste skridt ofte at mødes. Der er et par gode huskereger, når du skal møde med en person, du ikke har mødt før. For det første skal i mødes på et offentligt sted. For det andet skal du altid sørge for, at der er minimum én person, der ved hvor du er i verden. Og for det tredje er det en god ide at have en udvej. Og husk derudover på, at det altid er i orden at forlade en date, hvis du føler dig utilpas ved personen overfor.