The Casual Lounge Anmeldelse 2022

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN nu

man og kvinde symbol

62% Mænd & 38% Kvinder

Score: 6/100

Samtale Succes
15%
Seriøsitet
20%
Gode Priser
90%
Brugervenlig hjemmeside
35%

Jeg vil lave en anmeldelse af The Casual Lounge, som jeg mildest talt ikke er specielt tilfreds med. Du kan læse, hvorfor jeg ikke er tilfreds, hvis du vælger at læse hele artiklen. 

Overvejer du at få en profil på en datingside? Fint! Overvejer du at bruge The Casual Lounge? Lad være! Det er noget, du kun kommer til at fortryde, så jeg kan kun råde dig til, at du lader være med at bruge The Casual Lounge. Tro mig: Det er ikke det værd. Det er ikke engang tilnærmelsesvis det værd. Der er så mange andre sider, som virkelig er gode at bruge. Her tænker jeg særligt på Match.com og Dating.dk. Det er to sider, der virkelig kan noget, når det kommer til gode og ikke mindst troværdige datingsider.

Jeg brugte The Casual Lounge, inden der var nogle anmeldelser på Trustpilot. Jeg brugte det helt i begyndelsen, da jeg lærte det at kende gennem en ven, og det var ikke ligefrem det værd. Det kan du læse mere om senere.

Kort opsummering af The Casual Lounge

The Casual Lounge foregiver at være en datingside. Og det kan sagtens være, at det er det. Jeg kunne bare ikke mærke det. The Casual Lounge er en side, du finder i mange forskellige lande, og det er en velbesøgt side. De bruger mange penge på at reklamere for deres side, men de bruger tydeligvis ikke særlig mange penge på selve kundeoplevelsen. Det er helt vildt… Jeg skal ikke kunne sige, hvad der går igennem hovederne på de, der står bag The Casual Lounge, men det er helt uhørt, hvor ringe det er…

Rabatkode til The Casual Lounge

Der er rigeligt med muligheder for at få rabatkoder til The Casual Lounge, hvis du er interesseret i det. For det burde du ikke være… men det, du skal gøre, hvis du vil have en rabatkode til The Casual Lounge, er at skrive ”The Casual Lounge rabatkode” i Googles søgemaskine. Du ved så ikke, hvad der venter, når du skal melde dig ud, men det skal jeg nok vende tilbage til…

The Casual Lounge – sådan er det

Ikke særlig godt. Lad mig bare sige det sådan. Det er vigtigt for mig, at du som læser forstår, at The Casual Lounge er den værste datingside, jeg i mit liv har oplevet. Og jeg er altså ikke særlig kritisk. Tværtimod er jeg meget åbensindet. Du har sider som Match.com og Dating.dk, der holder et højt niveau. Det er for mig at se de to største datingsider.

Så har du også andre datingsider, der er ganske okay. Eksempelvis har du Scor.dk, der er ret okay, hvis du vil have et hurtigt knald her og nu. På 5-6 timer kan du have sikret en sexdate med en person på Scor.dk, men det er ikke dér, du finder det seriøse.

På The Casual Lounge er der ikke noget, der hedder hverken seriøst eller sex. Det hele er én stor svindel. Jeg har ikke tal på, hvor mange falske profiler der er derinde med navne som ”Loveme”, ”Banderas” og ”Venusblomst”… Normalt er det ikke noget, du skal klandre datingsiderne. Vi har alle prøvet det, hvad end det er på Match.com, Dating.dk, Scor.dk eller Tinder. Forskellen er bare, at hos de fire nævnte dating-sider eller dating-apps er det ikke datingselskabet, der står bag de falske profiler.

Det er enkelte individer, der ødelægger det for flertallet. Sådan er det. Der vil altid være irriterende typer, der synes, det er sjovt at give andre folk falske forhåbninger. Det er lidt ligesom fodboldvold eller vold til demonstrationer – der vil altid være de radikaliserede og aggressive typer, der kan gøre en fodboldfest eller en demonstrationsfest til lidt af et helvede. Det er ikke rart, men det er sådan det er. Det er enkelte individer, der skal fordømmes. Fair nok. Det er, hvad det er.

Står The Casual Lounge bag de falske profiler?

Hos The Casual Lounge er det imidlertid noget HELT andet. Det er næsten, som om alle profiler er falske. Der kommer af og til nogle dybt bizarre beskeder, jeg ikke engang har lyst til at gentage… og så er det, som om de alle sammen svarer lidt af det samme. Jeg stødte oftest på ”hvad laver du, søde?”-beskeder. Én ting er, hvis du får sådan en besked i ny og næ. Det kan sikkert godt virke troværdigt. Men når du har fået den slags beskeder over 30 gange, så begynder alarmklokkerne altså at ringe.

Og sådan er det på The Casual Lounge. Jeg ved ikke, hvor de har fået billederne fra, og om de måske har betalt enkelte kvinder og mænd for at bruge deres billeder. Men indrømmet: Det er nogle ret lækre kvinder, der er på billederne. At de så vælger at skrive det mest perfide og latterlige nonsens ikke bare én gang, to gange, tre gange, men over 30 gange inden for meget kort tid, det gør bare, at jeg bliver dybt irriteret. Det er simpelthen ikke i orden!

Det syntes jeg om The Casual Lounge

Jeg finder imidlertid trøst i, at der kun er dårlige anmeldelser af The Casual Lounge på Trustpilot. I skrivende stund er der 23 ud af 24, der har givet The Casual Lounge en dårlig anmeldelse. Med dårlig menes der én stjerne ud af fem. Det er i sandhed også, hvad de fortjener. Den eneste, der har givet dem en ”gennemsnitlig” karakter på tre ud af fem stjerner, er formentlig en lettere naiv type, der stadig tror, at det hele skal blive godt på The Casual Lounge.

Han skriver nemlig, at han ”ikke har mødt nogen på The Casual Lounge endnu”, men at han ”godt ved, det tager tid,” og at han ”ikke er dum.” Han ”bliver ved med at prøve”, fordi det gik stærkt for ham, da han brugte Casual Dating 4 U. Så han er derfor ”ret sikker på, at det bliver det samme” på The Casual Lounge.

Han ”skal bare være tålmodig” og ”sende masser af beskeder” og ”holde profilen opdateret.” Jeg beundrer, at han tror så meget på det bedste i The Casual Lounge. Jeg er også overrasket over, at han ikke har læst de andre anmeldelser. Enhver, der har læst The Casual Lounges anmeldelser på Trustpilot, ved, at det er en side, der ikke er til at stole på.

Jeg mener oprigtigt talt ikke, at der er nogen grund til overhovedet at overveje at bruge The Casual Lounge. Det er – som mange ganske rigtigt skriver på Trustpilot – en vaskeægte fraud (svindel). Don’t go there. Please. De fortjener ikke én øre af nogen som helst, så længe det er så utroværdigt, som det nu engang er.

The Casual Lounge fortsætter ufortrødent

Alle fortjener selvfølgelig en ny chance, men så længe The Casual Lounge ikke har erkendt deres utroværdige gesjæft, så mener jeg ikke, at man skal give dem en eneste krone. For ellers giver du dem fripas til at agere og handle, lige som de vil. Det har de bevist, at de er mere end villige til. Ofte med ret dårlige resultater for alle andre end dem selv.

Det lader jo ikke til, at folk gider at lytte til anmeldelserne på Trustpilot. Jeg undres virkelig over, hvordan det kan være, at man ikke laver lidt research, inden man bruger en datingside. Det gør jeg altid. Jeg prøvede også med The Casual Lounge, men der var ikke rigtigt noget at læse, da jeg ville bruge det i sin tid for nogle år siden.

Sådan afslutter du dit abonnement hos The Casual Lounge

The Casual Lounge er som bekendt en hjemmeside, der ikke oser af troværdighed. Det er en hjemmeside, der ikke er det værd. Det er en hjemmeside, som er meget utroværdig. Så hvordan tror du i grunden, at man skal informere om, at man ikke længere vil være en del af The Casual Lounge? Du tror ikke dine egne øjne, når du læser det. Men den er god nok. Du skal sende en FAX om, at du ikke længere vil bruge The Casual Lounge. En. Fax. Lad det lige falde ind engang, hvis det er muligt. Det er jo helt uhørt. Men ikke desto mindre er det sådan, landet ligger.

Det er en totalt kompliceret proces. Jeg kunne ikke finde en fax nogen steder, og det var simpelthen så langt ude. Det endte med, at jeg måtte købe en brugt fax, efter jeg havde spurgt alle i min omgangskreds om en fax. Jeg lavede en Facebook-opdatering om, hvorvidt der var nogle, der havde en fax eller ej. Folk troede, at det var en joke og begyndte at grine, hvilket jeg egentlig godt kunne forstå.

Sagen var bare den, at jeg ikke ligefrem syntes, at det var særlig morsomt at lege find Holger i en menneskemængde, sådan som jeg var på udkig efter en fax. Det var simpelthen så grotesk, som noget kunne være… og fordi jeg var så desperat efter at opsagt min periode hos The Casual Lounge, var jeg villig til at køre helt til Korsør fra Amager for at hente min nye fax. Som jeg så kun skulle bruge én gang.

Mine venner sagde, jeg skulle skrive en Facebook-opdatering om, at jeg havde fundet en fax, og at jeg nu ville give den gratis til den person, der meldte sig først. De var sikre på, at folk igennem ville grine. Så det lod jeg selvfølgelig være med. I stedet afleverede jeg den til en genbrugsforretning. Den søde kvinde i forretningen spurgte mig, om jeg ville have penge for den. Det behøvede jeg naturligvis ikke. Jeg er jo trods alt ikke ligesom The Casual Lounge.

Ingen alternativer

Problemer er, at der ikke er nogen alternativer. Det er enten at sende en fax eller blive ved med at være medlem af The Casual Lounge. Det er fuldstændig absurd. Det er så dårlig service, at det skriger til himlen. Det er ikke et tilfælde, at alle hader dem. Med rette. J

eg tænker også, at hvis en person ikke laver andet end at mobbe, narre folk og tage røven på dem, så ville de fleste synes, at vedkommende var lidt af en nar. Du kan altså godt sige, at The Casual Lounge er personificeringen af en mobber in action. Fy for den, hvor er det bare uretfærdigt og unfair, at sådan en virksomhed har lov til at være så store, som de er. Det kan jeg ikke på nogen måde se noget retfærdighed i…

Betal for et helt år

Noget andet, jeg blev lettere irriteret over (for nu lige at lege underspillende jyde), var det faktum, at jeg klart og tydeligt fik en kvittering om, at jeg havde betalt for tre måneder. Ikke desto mindre endte det med, at jeg skulle betale for et helt år. Nu var det ikke som sådan, at det var absurd mange penge. Men der er noget, der hedder principper. Folk skal under ingen omstændigheder tage røven på mig. Det gjorde The Casual Lounge. Punktum.

De kom med den mest bizarre forklaring, jeg længe har oplevet. Noget med, at transaktionen var gået igennem, inden jeg trykkede godkend for tre måneder, og at der var sket en systemfejl, som JEG skulle have været opmærksom på. Hvad i alverden er det for noget vås? Bare det at minde mig selv om det. Nøj, hvor går det mig altså bare på…

Folk troede ikke på mig

Jeg har nogle gange fortalt denne her historie til folk face to face. Der har dybt seriøst været nogle gange, hvor folk har troet, at jeg løj. Så vanvittigt er det. Det er fuldstændig absurd, men ikke desto mindre er det sandt. Når jeg så har vist dem anmeldelserne på Trustpilot og kommentarer på forummer, så begynder de heldigvis at indse, at det (desværre…) ikke bare er en latterligt ringe joke. Tværtimod.

The Casual Lounge Kontakt, Kundeservice & Login

Egentlig er det ret svært at få kontakt til The Casual Lounge. Jeg har prøvet flere gange, før jeg fik svar på mine mails. Jeg er ikke den første med den oplevelse. Du skal grave dybt, før du finder deres mailadresse, og det kan kun ske, når du har en bruger derinde.