Elitedaters Anmeldelse 2022

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN nu

man og kvinde symbol

62% Mænd & 38% Kvinder

Score: 13/100 

Samtale Succes
15%
Seriøsitet
20%
Gode Priser
90%
Brugervenlig hjemmeside
35%

At date over nettet er med tiden blevet mere og mere populært. Selvom konceptet bag online dating er et smart påfund, kan det være svært at finde ud af, hvilken datingside der passer dig bedst. 

Og i takt med at online dating er blevet mere populært, er mængden af muligheder også eksploderet. Her får du en anmeldelse af Elitedaters dk. Så kan du skabe dig et overblik over netop denne datingside, der fokuserer på en partner med blandt andet højt akademisk niveau.

Kort opsummering af Elitedaters.dk

Elite daters er et online datingforum, der bestræber sig på at matche singler, der har samme høje engagement og ambitionsniveau i tilværelsen. Det er et forum, der udover at tiltrække ambitiøse singler, også har en række krav, der skal opfyldes, før man kan blive optaget på siden.

Det fungerer nemlig således, at du indsender en profil af dig selv, som bliver vurderet af Elitedaters redaktion.

Kravene indbefatter blandt andet, at du skal være mellem 18-75 år, og at du enten er i gang med eller har afsluttet en officiel videregående uddannelsen. Derudover skal din profil indeholde en velskrevet original beskrivelse af, hvem du er som person. Din profil skal indeholde et profilbillede, der skal være realistisk, selvkritisk, samt opfylde æstetiske krav og generelt fremstå smagfuldt. Dit billede skal altså vise en realistisk side af dig, der afspejler dit ambitionsniveau.

Flertallet af Elitedaterne er altså meget logisk akademikere på grund af adgangskravene. De fleste bor i eller i nærheden af Danmarks største byer. Det er personer, der er engagerede i deres arbejde og ofte har succes med det de laver. Langt de fleste Elitedatere er sundhedsbevidste personer, der ikke ryger og har stort fokus på at få motioneret i løbet af ugen. Det er personer med interesse for erhvervslivet og nyheder fra hele verden. Derudover har de meget fokus på kvalitet i hverdagen. De bestræber sig på at tage bevidste valg i henhold til økologi og personlig fremtoning. Dernæst sætter de en dyd i at tage lange rejser og besøge mange forskellige rejsedestinationer i løbet af året.

Rabatkode til Elite daters

Synes du at Elitedaters.dk lyder som noget, der matcher dine behov, skal du have pengepungen frem. Elite daters dk koster nemlig 249 kr. om måneden, hvis du ønsker at være medlem. Selvom det er svært at sætte pris på kærligheden, findes der mange alternativer derude, der er gratis eller er i en lavere prisklasse. Elitedaters markerer sig altså som en ambitiøs datingside både prismæssigt og med henblik på optagelseskrav.

Elitedaters dk kører dog løbende nogle tilbud, der gør Elitedaters pris mere overskueligt. For eksempel kører der lige nu to efterårstilbud. Det ene indebærer 3 måneder til en total pris på 390 kr., hvilket giver en månedlig pris på 130kr. Det andet tilbud indebærer 6 måneders medlemskab til en totalpris på 570 kr., hvilket giver en månedlig pris på 95kr. Du har lige nu også mulighed for at købe et 12-måneders abonnement til en totalpris på 1188 kr., der giver en månedlig pris på 99 kr. Ved køb af et abonnement betaler du totalprisen med det samme, og bliver først opkrævet penge efter tilbuddets udløb, hvis du ikke har afmeldt det. Abonnementet fornyes automatisk, og du skal derfor selv aktivt gå ind og framelde dig.

Lige nu er der ikke nogen rabatkoder oplyst på Elitedaters.dk, men der vil løbende være mulighed for at få et godt tilbud på dit abonnement. Prisen er med stor sandsynlighed prissat på baggrund af målgruppens gennemsnitlige indkomst. Men derfor er det altid værd at holde øje med de gode tilbud og rabatkoder, hvis du tænker at Elitedaters passer perfekt til din profil.

Elitedater dating – sådan er det

Elitedating dk er som sagt en niche datingside, der for nogen måske virker en smule intimiderende. Men når først du er kommet igennem godkendelsen af din profil, bliver du en del af en datingside, der giver dig mulighed for at møde netop den type, du på forhånd havde forventet at møde. Altså et ambitiøst og engageret menneske.

Når du opretter en profil, og den bliver godkendt af redaktionen, får du automatisk to dages gratis abonnement uden binding. Dette giver dig muligheden for at vurdere, om Elitedating dk er et forum for dig. Du kan på disse to dage skrive til alle på siden. På siden er det muligt at søge direkte gennem et filter, der er defineret af uddannelsesniveau. Det er er også muligt at se en profils uddannelsestitel øverst på vedkommendes side. Derudover er det muligt at slette eller blokere en profil, hvis du ønsker dette.

Elitedatingprofiler vil ofte fremstå skarpe, qua udvælgelsesprocessen. Du vil derfor aldrig se profiler med humoristiske og kreative billeder, som du nogle gange ser på andre datingsider. Du vil heller ikke komme ud for profiltekster af irrelevant karakter, ej heller profiltekster, der lægger op til sex. Dette er alt sammen barberet af, allerede inden profilteksten har set dagens lys.

Ulempen ved dette er naturligvis, at du får svært ved at udforske andre sider af din eventuelle partner med det samme. Vær derfor opmærksom på, at selvom profilen på Elitedater dk er filtreret og tilrettelag perfekt ind i en boks, er personen bag ikke nødvendigvis det. Dette kan både give en positiv og negativ overraskelse, hvis du vælger at møde personen i virkeligheden.

Hvis du søger en seriøs partner, der ikke kun er ude efter uforpligtende sex, er siden også velegnet. Grundet udvælgelsesprocessen vil du med stor sandsynlighed ikke møde hverken falske eller uambitiøse profiler, der bare er lavet for underholdningens skyld.

Når du tager afsted på en date, vil du med stor sandsynlig opleve et menneske, der matcher flere af de kendetegn, den gennemsnitlige Elitedater opfylder. Det drejer sig som før nævnt om samtaler, der vedrører populære sundhedstendenser, akademisk indhold, faglige beretninger og nyheder fra hele verden.

Hvis du ønsker at blive en del af en mere alsidig datingside, der rummer mere forskellighed og når bredere ud, skal du besøge Dating.dk. Her bliver du en del af Danmarks største datingside og får på samme tid adgang til langt flere singler.

Det synes jeg om Elitedaters

Elitedaters er på en og samme tid både en smule frastødende og samtidig perfekt for dens målgruppe. Hele ideen om, at kærlighed er for alle, og tanken om, at modsætninger mødes, er gjort fuldstændig til skamme på Elitedaters dk. Målgruppen henvender sig altså til folk, der ved, hvad de vil have og ikke ønsker at gå på kompromis med sin partners akademiske kunnen.

Datingsiden fungerer altså godt til den målgruppe, de forsøger at ramme. Og derudover er selve opsætningen af siden også velfungerende.

Selve konceptet med, at du skal gennemgå en udvælgelsesproces, hvor du skal vurderes, virker også skræmmende. Hele udvælgelsesprocessen virker som udgangspunkt hæmmende for antallet af singler, der kan være en del af datingsiden. Dette indskrænker feltet og dermed muligheden for at møde en partner gevaldigt. Til gengæld fungerer ideen godt, i forhold til at holde useriøse profiler ude af spillet. Det er dog ærgerligt, at man ikke kan få mulighed for at udtrykke sig kreativt uden for de rammer, redaktionen har sat op. Du misser derfor det fulde billede af profilen, du kigger på, da den er tilrettelagt efter redaktions retningslinjer.

Selve prisen for et medlemskab er også en smule krydret i forhold til den snævre bredde af profiler, der slipper igennem redaktionens bedømmelse. Hvis du finder et godt tilbud eller betaler mange måneder forude, kan prisen godt måle sig med andre datingsider, men generelt er prisen højt sat. Jeg synes dog godt, man kan argumentere for, at prisen er sat i et leje, der er målrettet målgruppen, og det på den måde giver god mening.

Så for at opsummere; rent etisk er det svært at kunne forsvare en datingside, der så målrettet kun fokuserer på, at kærlighed skal opstå mellem mennesker med samme akademiske kunnen. Men i praksis fungerer siden godt i den forstand, at den rammer en målgruppe perfekt, som kun få andre datingsider formår. Konceptet, designet, og funktionerne ved hjemmesiden ligger perfekt på linje med, hvad Elitedaters formål slår sig op på at være. Nemlig en datingside, der giver mulighed for at møde en partner, med ligeså højt engagement, ambitionsniveau og akademiske kunnen som dig selv.

Hvis du ønsker at blive en del af en datingside, der også har fokus på det akademiske niveau hos din partner, kan du tage et kig på Partnermedniveau.dk. Her gennemgår du en personlighedstest, samt angiver, hvad du søger i en anden partner. På den side undgår du også at blive fravalgt, allerede inden du er blevet en del af datingsiden.

Elitedaters Kontakt, Kundeservice & Login

Elitedaters dk giver naturligvis mulighed for, at man kan kontakte dem og få hjælp i deres kundeservice online center. Det er muligt at stille skrevne spørgsmål til kundeservice via deres hjemmeside dk.Elitedaters.com. Her er det muligt at stille spørgsmål og få svar i hverdage i tidsrummet 08-19. Man skal dog være opmærksom på, at de ikke yder telefonisk kundeservice.

Ved pressekontakt er der mulighed for at kontakte Elitedaters dk mellem 8:00 og 17:00 eller ved e-mail.

Når man er blevet godkendt af redaktionen, vil man få mulighed for at oprette en profil. Her får du tildelt et sikkert login, der giver adgang til din private profil. Herfra har man, som tidligere nævnt, to dages gratis abonnement, hvorefter man skal tilkøbe et fast abonnement. I gratisperioden har du mulighed for at benytte datingsiden på lige vilkår med, når du har et fast abonnement. Du kan derfor tage fat i netop den elitedater, der fanger din interesse og starte en samtale.

Gode råd til hvordan du opfører dig Elite daters dk og andre datingssider:

Der er ting, du skal gøre, og så er der ting du bare ikke skal gøre, når du skal finde en partner på en online datingsside. Selvom der helt sikkert er forskel på, hvordan du gebærder dig på Elitedating dk og Tinder, er der en række gode retningslinjer, der er gode at følge, ligegyldig hvilken datingside du bruger.

Først og fremmest skal du tænke dig grundigt om, hvilke billeder du deler på din profil. Profilbilledet er nemlig blikfanget, der fanger den anden parts opmærksom. Så find et billede, der afspejler hvem du er. Er du engageret i dit arbejde, og ønsker du at vise din ambitiøse side frem, så skal du vælge et billede, hvor du ser skarp ud. Ønsker du derimod at vise en mere sjov side af dig selv så vælg et billede, der afspejler dette. Som hovedregel skal du undgå at lægge nøgenbilleder op ad det selv, samt billeder, hvor du viser alt for meget af dig selv. Det, du udstråler med et letpåklædt billede, kan let misforstås, og mange ser det som useriøst og let på tråden. Det råd, der er vigtigst på alle datingsider, er at vise, hvem man er. Undgå derfor solbriller, filtre og fællesbilleder, hvor man ikke kan gennemskue, hvem du er.

Næste fokuspunkt er din tekst. Dette skal ligesom dit billede afspejle, hvem du er. Det er her vigtigt ikke at lyde snobbet eller selvglad, men at være oprigtig i det, man deler. Der har længe været en trend, specielt på gratis onlinesiderne, hvor man ikke skriver noget om sig selv, men blot deler ligegyldig viden. Drop den ide, og skriv hvem du er, hvad du laver, og hvad du interesserer dig for. Og hvis du ønsker at bruge en humoristisk tilgang, er det også helt fint. Så længe du ikke kommer til at udtrykke, at du er ligeglad.

Sidste fokuspunkt er online samtale. Det er nemlig for mange svært at sætte en grænse for, hvad der er i orden at skrive. Når man kan gemme sig bag en skærm, føler mange sig nemlig fristet til at teste grænser af. En god huskeregel er at spørge sig selv, om man ville have sagt det samme, hvis man stod foran personen. Så går man sjældent galt i byen. Så opfør dig ordentlig, undgå at komme med seksuelle tilnærmelser, og vent med at åbne op for hele din historie, indtil du følger dig tryg ved dit match.