Parship.dk Anmeldelse 2022

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN nu

man og kvinde symbol

51% Mænd & 49% Kvinder

Score: 24/100 

Samtale Succes
23%
Seriøsitet
55%
Gode Priser
15%
Brugervenlig hjemmeside
40%

Parship anmeldelse 

Dating sider stormer frem og er vanvittig populære. Der er efterhånden rigtig mange muligheder derude for at finde kærligheden gennem et online forum. Der findes rigtig mange forskellige datingsider, der fokuserer på alt fra bredden til helt specifikke krav om uddannelse til alder, erhverv og nationalitet.

Selvom det er dejligt med mange muligheder, kan det også være uoverskueligt at finde den side, der netop matcher dine behov. Her får du en anmeldelse af datingsiden Parship, der går videnskabeligt til værks og lægger fokus på dine personlighedstræk, der gennem en algoritme, matcher dig med andre profiler.

Kort opsummering af Parship.dk

I denne Parship anmeldelse er første punkt på dagsordenen en opsummering af, hvad Parships principper er, samt hvilket datingforum, de kan tilbyde.

Først og fremmest slår Parship sig op på at være en datingside, der har fokus på at matche par, der deler samme indstilling og personlige værdier. De mener ikke at en enkelt fællesinteresse er holdbart i længden og ønsker derfor i stedet at dykke ned på et dybere personligt plan, når de matcher deres medlemmer.

Det er også en datingside, der har en videnskabelig tilgang til kærlighed. Så når du har fået dit parship login, vil du skulle lave en personlighedstest, der giver informationer til datingsidens system. Testen er opbygget efter psykometriske tests, der er blevet godkendt af psykologer. Dit parship login giver dig altså mulighed for at blive matchet med en partner ud fra et system, der er generet på baggrund af videnskabelige processer. Parship er derudover også den største datingside i Europa.

Med dit parship login får du også adgang til en meget privat datingsside, der tillader dig at snuse rundt på forskellige profiler, og først vise dine billeder samt din E-mailadresse, når du føler dig tryg, ved personen bag den anden profil. Du vil altså forblive anonym, indtil modsat ønsket.

Parship er også en datingside, der slår sig op på at være seriøs. Qua muligheden for den anonyme tilstand, vil mængden af profiler, der bare ønsker at være der for sjov, blive væsentlig formindsket. Et parship login giver også mulighed for ambitiøse kriteriesøgninger, der målretter sig efter dine behov. Det er altså muligt at vælge specifikke krav til og fra, når du søger.

Da du laver en grundig personlighedstest til at starte med, er der rigtig meget data på profilerne. Dette gør det altså muligt at søge meget specifikt på kvaliteter, egenskaber, uddannelse, værdier og adfærd hos din måske kommende partner.

Rabatkode til Parship

Næste punkt på Parship anmeldelsen handler om muligheden for rabatkoder. Der ikke nogen rabatkoder oplyst i skrivende stund på Parships hjemmeside. Der kan dog løbende være tilbud og rabatkoder kørende. Du skal derfor være særlig opmærksom, hvis du finder en rabatkode i et andet forum. Sikkerhed er et centralt punkt i Parships koncept, så sørg for, at alt er som det skal være, hvis du benytter dig af tilbud og rabatkoder, du ikke kan se oplyst på Parships officielle hjemmeside

Parship dating – sådan er det

Næste punkt i denne Parship anmeldelse handler om, hvordan siden egentlig fungerer, og hvad du skal igennem, hvis du ønsker at blive en del af dette forum.

Først og fremmest er det gratis at få et parship login. Ved registrering vil du blive bedt om at give informationer om dig selv. Her vil du få mulighed for selv at vælge dit kodeord samt brugernavn. Når du har oprettet dit parship login, vil du få tildelt et medlemsnummer, der erstatter dit navn. Dette er til for at beskytte din anonymitet, indtil du har besluttet andet. Det er også vigtigt at nævne, at din profil kun bliver delt på Parship datingsiden, og ikke vil blive linket ud på andre sider.

Efter oprettelse af parship login, skal du lave den test, som hele Parship konceptet bygger på. Som beskrevet tidligere, vil testen trække informationer ud om hvem du er, og hvordan din personlighed er opbygget. Metoden er slået op på at være videnskabeligt generet af psykologer. Denne test er lavet ud fra et ønske om at matche dig med en partner, der matcher dine personlige behov. Derudover slår Parship sig op på, at deres fremgangsmåde med personlighedstest var den første af sin slags i Europa, der bygger på videnskabelig kontakt formidling. Men der er ikke umiddelbart delt noget evidensbaseret materiale på deres hjemmeside, der beviser at deres fremgangsmåde er videnskabelig godkendt.

Næste punkt, efter du har taget din personlighedstest, er at angive søgekriterier for din potentielle partner. Her vil du få mulighed for at angive en række kriterier så som udseende, alder, lokation og så videre. Det vil til en hver tid være muligt at ændre søgekriterierne i din profil. Hvis du for eksempel skal ud at rejse, vil du kunne ændre hvilken region, du søger at finde en partner.

Efter du har angivet dine søgekriterier, vil Parship generer potentielle match, de mener passer til dine søgekriterier og personlighedstræk. Du vil have mulighed for at læse, hvorfor en bestemt profil matcher netop dig. Men du kan helt selv bestemme, hvem du vælger at reagere på og kontakte. En anden dating side, der også bredder sig ud over Danmarks grænser er Match.com. Denne side breder sig over hele verden, og giver derfor mulighed for en større bredde af mulige matches.

Når du er logget på dit parship login og støder på en profil, du finder interessant, kan du markere dem som favoritter. Herefter kan du vælge at gøre dig selv søgbar.

Indtil videre har alle sekvenser, helt fra oprettelsen af dit parship login, været muligt at oprette gratis. At tage kontakt til en anden profil er også gratis, men ønsker du at kunne kontakte den anden person ubegrænset, skal du købe et premiummedlemskab. Du kan altså nå forholdsvis langt med et gratis parship login, før du begynder at skulle betale. Det er altså muligt at få et godt kendskab til datingsiden, inde du tager stilling til, om det er noget for dig.

Dog bliver det ret essentielt med et premiummedlemskab, hvis du ønsker at holde kontakten med en anden single. I denne Parship anmeldelse er det vigtigt at lægge vægt på denne faktor. Og det koster da også 379 kr. om måneden at være en del af Parship datingsiden. Denne pris ligger i toppen af, hvad man skal betale for at være medlem af datingsider generelt.

Det syntes jeg om Parship

Næste punkt er mit personlige input til Parship anmeldelsen. Parship er et datingforum, der er ekstremt målrettet. Dette bliver til tider for målrettet, og kan ødelægge muligheden for at finde det overraskende match. Selvom ideen med en videnskabelig tilgang til kærlighed giver mening i nogle tilfælde, er det svært at forestille sig en verden, hvor en psykometrisk personlighedstest kan matche det perfekte par.

At lave en personlighedstest og skulle angive søgekriterier har fordele, da man giver et dybere indblik i, hvem man er som person, og hvad man har behov for. Men igen er konceptet mere ødelæggende end gavnende. Datingsider er i forvejen meget sat op på ydre faktorer og krav til ens kommende match. Så når muligheden for at skabe et drømmematch kommer op, er det svært ikke at drømme. Men det perfekte match findes først, når forelskelsen finder sted. Ikke allerede på et hurtigt kig på en profil.

Derudover er det helt klart en ulempe, at profilerne som udgangspunkt er anonyme, ind til modsatte er valgt.

Den månedlige pris for et premium parship login er også for højt sat. Det må dog formodes at være sat således, grundet den videnskabelige baggrund for Parship.

Det er positivt at se, hvordan siden fokuserer på sikkerhed, da dette er en vigtig faktor for mange brugere. Det giver tryghed at kunne vide sig sikker på, at personlige oplysninger ikke bliver misbrugt. Specielt på en datingside, hvor rigtig mange personlige oplysninger bliver delt, er sikkerheden helt essentiel.

Så for at opsummere den personlige del af Parship anmeldelsen kan der konkluderes, at Parship er en dyr mulighed for at udforske kærligheden fra en videnskabelig vinkel. Ideen om at kærlighed kan udforskes gennem et psykometrisk generet program er forholdsvis tvivlsomt og snæversynet, men ideen om, at du kan udforske dig selv og opdage dine behov, er helt klart til stede.

Hvis du ønsker at blive en del af en datingside, der er mindre anonym og ikke kræver en personlighedstest, så er Dating.dk måske lige noget for dig.

Parship Kontakt, Kundeservice & Login

En vigtig del af en datingside, er muligheden for at få hjælp, hvis der opstår problemer. I denne Parship anmeldelse rettes der også fokus på kontakt, kundeservice og login.

Parship viser stor opmærksomhed på kundeservice på deres hjemmeside. Parships kundecenter bestræber sig på, både at ordne tekniske problemer, samt give gode råd om online dating på deres datingside. De tilbyder hjælp, hvis der opstår problemer med dit parship login og andre tekniske udfordringer. Derudover har de samlet alt information, der vedrører dine rettigheder som Parship medlem, din sikkerhed og generelle spørgsmål om din profil.

Det er muligt at komme i kontakt med Parship, hvis du sender dem en E-mail på support@parship.dk. Derudover opfordrer de deres medlemmer til også at komme med forslag til forbedringer til samme E-mail.

Der er ikke opgivet telefonnummer på Parships hjemmeside, og man må formode, at det ikke er muligt at får telefonisk kundeservice.

Hele processen med registrering af dine oplysninger samt dit parship login, er som nævnt tidligere beskyttet og sikret. Selve din E-mailadresse er beskyttet gennem et PARSHIP-postsystem.

Den første date efter et match på Parship

Som sidste del af Parship anmeldelsen, for du et par gode råd med. For når du nu har taget kontakt til en person på Parship, og i svinger godt sammen, er tiden kommet til at mødes. Alle første dates er rigtig svære, og det gør det ikke nemmere, at du ikke har set den anden person i virkeligheden før. Det første møde kan både bliver en positiv og negativ overraskelse. Mange har nemlig på forhånd en ide og en forventning om, hvordan den anden person skal være eller bør være. Der er derfor en række gode retningslinjer du kan følge, for at få en god oplevelse ud af den første date efter kontakten på Parship.

For det første er det vigtigt at gå til daten med et åbent sind. Datingsider kan ofte blive en smule todimensionelle, da man kun har mulighed for at udtrykke sig på skrift og via billeder. Sandsynligheden for at datingprofilen ikke stemmer helt overens med virkeligheden er altså til stede. Det gælder altså om at suge alle indtrykkene til sig, når du er på daten. Og vigtigst af alt, at du er smilende og får vist de vigtigste sider af dig selv frem. Man kunne fristes til at sige, at du skulle vise dine bedste sider frem, og dette fører os til næste punkt.

Det er nemlig rigtig vigtigt at være ærlig på sin første date. Det nytter ikke noget at male et rosenrødt billede af noget, der i virkeligheden forholder sig anderledes. Det kræver mod at stå ved den man er, og det er samtidig en helt essentiel egenskab, hvis du vil opbygge et godt og sundt partnerskab. Hvis din date ikke kan rumme alle dine kvaliteter og udfordringer, så er i nok ikke noget for hinanden alligevel.

Et andet mere praktisk råd omhandler din påklædning. Som udgangspunkt, skal man jo aldrig klæde sig under sin standard. Og du skal altid klæde dig som dig. Det vil sige, lad vær med at forsøge at forfølge en ny tendens på din første date, hvis du i virkeligheden føler dig ukomfortabel i det. Derudover er et godt råd også at skrue ned for makeuppen. Første date handler om at vise hvem du er. Så hvis du som kvinde sminker dig ind i et tykt lag af makeup, giver du ikke et realistisk billede af hvem du er. Stol på at du har nok i dig selv, og klæd dig efter din stil.

Et sidste godt råd omhandler det store spørgsmål, der næsten altid lurer under overfladen på første date. Hvem betaler? Som udgangspunkt siger normen, at manden betaler. Men tag altid din pung med, så du undgår en akavet situation.