Jubii Chat – Find de bedste chat sider her

Jubii chat havde sin storhedstid i slut 90’erne og start 00’erne. Det populære chatrum med det maritime tema blev brugt af unge fra hele Danmark, og var stedet at hænge ud efter skole.

Når du var på jubii chat, kunne du vælge mellem forskellige chat rum som for eksempel ”landgangen”, ”technoclub” og ”balsalen”.

Selvom jubii chat nok vækker gode minder for dig, hvis du var ung i slut 90’erne, så er det ikke længere den ideelle chat eller dating side.

Utroligt nok eksisterer jubii chat stadig, dog under navnet Lycos chat. Der er dog kommet mange andre datingsider og chatrum til siden hen, og mange løfter altså den opgave meget bedre en gode gamle jubii chat.

Hvis du læser med i dette indlæg, vil vi give dig flere bud på, hvad du kan bruge i stedet for jubii chat. Vi guider dig gennem den jungle, online chat og dating kan være.


Hvad er single.dk

Single.dk forside

Single.dk er en af Danmarks største datingsider, når man måler på medlemmer. Du får derfor også en datingside med mange spændende dating muligheder. Derudover er siden også virkelig velfungerende.

Single.dk har eksisteret siden 1999, og har derfor haft mange år til at udvikle deres koncept. Du vil derfor også opleve en hjemmeside, der er nem at finde rundt på, og som giver dig alle de funktioner du kunne tænke dig.

Siden vil blandt andet forsøge at matche de profiler, den synes er mest kompatible. Siden lærer dig at kende, jo mere du bruger den. Og hvis du logger på siden hver dag, vil der være et nyt spørgsmål om dig selv, og hvad du søger.   

Som medlem af single.dk kan du også deltage i et eller flere af de events de arrangere. Det giver dig en unik chance, hvor du kan kombinere din online dating med dating i virkeligheden.

Vælger du single.dk, får du de bedste muligheder, når det kommer til online dating. Du får en velfungerende hjemmeside, smarte funktioner og ikke mindst mange medlemmer fra hele Danmark.

Single.dk sammenlignet med jubii chat

Selvom single.dk og jubiichat stort set kom frem samme år, må man sige, at de to hjemmesider er gået hver deres vej. Selvom single.dk har mange år på bagen, er det lykkedes dem at følge med tiden og blive ved med at videreudvikle og opdatere deres koncept.

På den måde fremstår de stadig den dag i dag som en relevant og moderne datingside. Og deres mange medlemmer vidner om, at de er netop dette.

Jubiichat er derimod noget, folk husker tilbage på, og selvom siden i en eller anden form eksisterer i dag, er det ikke lykkedes dem at fastholde og udvikle deres brand.

De to hjemmesider har dog også flere elementer, der adskiller dem. Single.dk har altid været en klassisk datingside. Den er skabt med det formål, at folk skal kunne finde en ny partner på deres side. Jubiichat er derimod først og fremmest en chatside.

Der er helt sikkert mere end en eller to, der har fundet hinanden inden på den engang så populære chatside. Men det var altså ikke det grundlæggende formål med siden. Derfor har den naturligvis heller ikke alle de funktioner, der kan være smarte at have, når det kommer til online dating.


Hvad er match.com

match forside

De fleste kender nok match.com. De har gjort meget gennem tiden for at reklamere for deres datingside, og man må sige, at de er lykkedes med at udvide kendskabet til dem. Match.com er en international datingside, og har medlemmer fra hele verden.

Siden har derfor også virkelig mange medlemmer, og hvis du er klar på at kigge udover Danmarks grænser, bliver dine muligheder virkelig gode. Du kan også altid bruge hjemmesidens nær-dig-funktion. Den viser dig, hvor mange andre match.com medlemmer der er i en bestemt radius, hvorfra du befinder dig.

På den måde kan du bruge match.com, hvad end du sidder derhjemme, er på farten, eller er ude og rejse. Du kan selvfølgelig også hente datingsiden som app til både Android og iOS. Så kan du nemt holde styr på dit datingliv, uanset hvor du er, og hvad du laver.

Når du opretter dig på match.com, skal du besvare en række spørgsmål. Det gør, at oprettelsen tager lidt ekstra tid, men det er godt givet ud. Hjemmesiden bruger nemlig dine besvarelser til at matche dig med andre profiler. På den måde får du en mere målrettet og effektiv dating.

Match.com sammenlignet med jubii chat

Det er faktisk svært at sammenligne match.com med jubii chat. De to sider er meget forskellige, og har helt forskellige formål. Hvor jubii chat er en dansk chat side, er match.com en international dating side med mange funktioner og events.

Match.com kan derfor også levere en meget mere avanceret og varieret oplevelse, end jubii chat kan. Selv nutiden jubii chat der går under navnet Lycos chat, kan ikke leve op til nutidens krav om brugervenlighed og smarte funktioner.

Jubii chat er slet ikke udstyret til at yde den service, som du vil opleve på match.com. Deres kundeservice er ikke lige så godt udviklet, og deres funktioner er heller ikke skabt til match making og dating.

Det simple chatrum er blot en del af det, som match.com kan byde. De har naturligvis også åbne og private chatrum, men dette er kun én af de mange ting, du kan bruge siden til.

Kort sagt kan jubii chat ikke leve op til, alle de forventninger nutidens brugere har til en chat rums hjemmeside eller en datingside for den sags skyld.


Hvad er 40plus.dk

40plus forside

Datingsiden 40plus.dk er til dig, der senere i livet står og søger en partner. Det kan være, du har været gift før, eller måske har du koncentreret dig om andre dele af livet. Det kan også være, at den rette bare aldrig er dukket op.

Siden er for dig, der ønsker at date, og som er over 40 år gammel. Det vil sige, at du også skal have et ønske om at date ligesindede og ikke mindst jævnaldrende.

Du kan finde mere end 50.000 medlemmer fra hele Danmark på siden. Derudover er den mest henvendt til dem, der søger et seriøst og langvarigt forhold. Men ved selvfølgelig aldrig om tingene udvikler sig og om, der er god kemi. Men er det blot korte flirts og hook ups, du søger, er denne side måske ikke det rigtige valg.

Er du et perfekt match til sidens koncept og målgruppe, får du også en datingside med gode funktioner og et overskueligt design. Det vil sige, at du hurtigt kan finde de elementer på siden, som du leder efter. Du behøver ikke at have prøvet mange datingsider før, at du kan finde rundt på denne.

40plus.dk sammenlignet med jubii chat

Jubii chat kan måske godt tiltrække den samme målgruppe, som 40plus.dk henvender sig til. Men på sidstnævnte får du en meget bedre brugeroplevelse. 40plus.dk er nemmere at finde rundt på, og den har et klart layout, der er nemt at overskue.

Den samme brugervenlighed møder du ikke, når du besøger jubii chat. Siden har ikke fulgt med tiden, og har derfor ikke samme smarte og moderne look, som vi efterhånden er vant til. Det kan virke ret afskrækkende for mange.

Hvis du vil have en god oplevelse med en datingside, og ikke har brug for en masse farverige og avanceret funktioner, så er 40plus.dk perfekt. Den giver dig en god oplevelse, men er dog ikke en så skrabet udgave, som man finder på jubii chat.

På jubii chat finder du heller ikke det samme målrettet koncept, som du har på 40plus.dk. Her ved du, at de andre på siden er over 40 år, og leder efter et seriøst forhold, som du også gør. Det samme kan du ikke være sikker på, når det kommer til de mange chatrum på jubii chat.


Derfor skal du bruge andre dating sider end Jubiichat

Vi har overfor gennemgået nogle af de alternativer, der er til Jubiichat. Der er nemlig flere grunde til, at du skal vælge andre dating sider end jubii chat.

Selvom Jubiichat stadig eksisterer i dag under navnet Lycos chat. Konceptet er det samme, og det maritime tema bliver stadig brugt flittigt. Men siden har ikke opdateret sig nok til at være tidssvarende i dag.

Jubiichat har de basale funktioner, som man kan forvente af en chatside. Du kan oprette en profil med et billede. Du kan vælge mellem forskellige chatrum og deltage i forskellige chats. Derudover har siden dog ikke mange funktioner.

Der er altså ikke nogen søgefunktioner, hvis du leder efter bestemte kvaliteter. Og siden har heller ikke nogen match making algoritme. Det vil sige, at den hjælper dig ikke ved at vise dig andre profiler, der kunne være relevante for dig.

Du kan selvfølgelig godt være heldig og falde over et andet medlem, hvor kemien er god, og snakken kører. Men hvis du fokuseret søger efter en partner at dele livet med, kan det være en meget langsommelig proces på Jubiichat.

Det skal du overveje, når du vælger datingside

Uanset hvilken datingside du ender med at vælge, er der flere ting, du kan overveje, inden du tager dit endelige valg. Der findes nemlig mange forskellige datingsider derude. Nogle er udelukkende danske, nogle er internationale, mens andre har et bestemt koncept og målgruppe.

Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvilken slags dating du søger. Er det seriøs dating, hvor du leder efter en fast partner? Eller handler det mere at finde en løs og uforpligtende flirt?

Det kan også være, at du har bestemte krav til din kommende partner. Skal han eller hun have en bestemt uddannelse, job eller alder? Der findes mange forskellige dating sider, der er såkaldte niche dating sider. Det vil sige, at de har et bestemt koncept eller en specifik målgruppe.

Der kan for eksempel være folk over 40 år, folk med en videregående uddannelse eller en datingside til landmænd. Der findes stort set en dating side til ethvert behov og ønske. En variation som du altså ikke kan finde på Jubiichat.

Tjek anmeldelser for de forskellige datingsider

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange datingsider på nettet. Derfor finder du også mange anmeldelser af datingsider her på datingpilot.dk. Vi laver anmeldelser af mange forskellige dating sider, så du nemmere kan finde ud af, om siden er noget værd.

De forskellige dating sider har forskellige funktioner og egenskaber, der er målrettet bestemte målgrupper. Derfor kan en datingside være helt perfekt for dig men helt forkert for andre.

En anmeldelse kan beskrive nærmere, hvad du kan på en dating side, hvilke fordele og ulemper siden har, og ikke mindst hvad det koster at oprette sig på siden.

Der kan nemlig også være stor forskel på, hvad du får for dine penge på de forskellige sider. På Jubiichat får du godt nok alt gratis. Men det betyder også, at alle kan oprette sig og skrive inde på de forskellige chats.

Når du betaler for en datingside, får du ofte også en større sikkerhed både i forhold til dine data, men også når det kommer til falske profiler og andre snydepelse, end du gør på jubii chat.

Det skal du være opmærksom på, når du dater online

Der er selvfølgelig nogle ting, man gør sig det klogt at være opmærksom på, når det kommer til online dating og chat. Uanset om du er på Jubiichat eller på en anden datingside, findes der profiler, som er ude på at snyde dig.

Falske profiler er et generelt problem, når det kommer til online verden. Mange datingsider arbejder aktivt med at fjerne og forhindre, at der oprettes falske profiler. Men det er svært helt at undgå. På en side som jubii chat kan der til gengæld være rigtig mange, da hele tjenesten er gratis.

Der kan være mange grunde til, at folk opretter falske profiler. De fleste er måske harmløse, og er blot ude på at skrive med folk, uden de ved, hvem de virkelig er. Men der findes også nogle falske profiler, der ønsker at snyde dig.

Det kan være, at de er ude efter penge, eller vil lokke oplysninger ud af dig, som de så kan bruge senere hen. Uanset hvad er det ubehageligt at finde ud af, at man har kommunikeret med nogen, der slet ikke er dem, de udgiver sig for at være.

Husk derfor at bruge din sunde fornuft når du er på nettet. Uanset om du er på den gamle Jubiichat eller en moderne dating side. Din sunde fornuft og mavefornemmelse skal være helt rigtig.