Sådan er du forberedt på første date

Selvom du måske har været på mange første dates og aldrig har heldet med dig, eller du bare ikke er typen, der normalt tager med nogen hjem, så er det aldrig helt til at vide, hvad der kan ske på en første date. Nogle gange klikker man bare, og så er det ikke sikkert, I kan vente med at være sammen.

Hvis du på nogen måde kunne forestille dig, at du kunne finde på at være sammen med din date, så er det altid rart at være bare en smule forberedt.

Hav altid prævention ved hånden

Hvis du aldrig har mødt vedkommende før, og der er bare den mindste chance for, at I skal være sammen senere, så er det meget vigtigt, at du husker at have prævention med dig. Du kan ikke altid regne med, at din date har det. Prævention er altid en god idé, og især med en fremmed er det også et spørgsmål om din sundhed.

Tag dig af dit underliv

Der er mange gode argumenter for at tage dig godt af dit underliv. På en første date kan det også give dig lidt ekstra selvtillid. Som kvinde kan du for eksempel sørge for at bruge god intimpleje, når du vasker dig, så dit underliv altid er i balance, og du kan føle dig lækker.

Hvis du føler dig mest tilpas, når du er barberet, så skulle du måske også gøre det på forhånd. Det er selvfølgelige langt fra alle kvinder eller mænd, der har det sådan, så det er absolut ikke et must.

Ryd lidt op derhjemme

Kunne du finde på at invitere din date med hjem, så var det måske også en idé, at du sørgede for at rydde lidt op. Det er måske ikke nødvendigt at gøre hovedrent, men dine beskidte underbukser og snotklude kan let blive et turn-off.