Har du en seng der er din date værdig?

Hvis du skal på date, har du sandsynligvis et håb om, at det når hele vejen. Skulle det ske, at det når hele vejen, skal du selvfølgelig sikre, at du har en seng, der er din date værdig. Har du ikke det, er det måske på tide, at du får anskaffet dig en ny seng.

Har du et ønske om at købe en ny seng, bør du bestemt ikke tøve med at gøre dette. Der er ikke meget, der er bedre at investere i, end en god seng. Det er især noget, der gør sig gældende, hvis du føler, at du har en seng, der godt kunne trænge til en opgradering.

Mange afholder sig dog fra at få købt en ny seng, fordi de tror, at de skal have den helt store pung frem. Sådan behøver det dog ikke at forholde sig, da der er rig mulighed for at finde en seng, der kan købes til en god pris, uden at det betyder, at du er nødt til at gå på kompromis.

Senge findes i rigtig mange prisklasser

Du er næppe i tvivl om, at du sagtens kan tage i JYSK eller IKEA for at finde en billig seng. Spørgsmålet er dog, om det er værd at gøre? Hvis du vil være sikker på, at det er en seng, der er god at sove i – og det er en seng, der er din date værdig, er det næppe denne løsning, du skal vælge.

Derimod bør du have fokus på at finde en seng, der ikke blot giver god komfort, men også korrekt støtte til hele kroppen. Det er nemlig det, der sikrer, at du morgen efter morgen kan vågne frisk og veludhvilet. Samtidig sikrer det også, at det generelt er komfortabelt at opholde sig i seng.

Som regel er det de traditionelle boksmadrasser, der kan købes til lave priser, hvilket naturligvis er noget, der hænger sammen med, at de giver en begrænset komfort og støtte. Netop derfor er det også sjældent værd at købe en sådan seng, medmindre du tilkøber en rigtig god topmadras.

Ønsker du at sikre, at du får en seng, der bryster sig af en sublim komfort og optimal støtte, bør der ingen tvivl herske om, at en kontinentalseng er det rette valg. En elevationsseng er også en løsning, men ofte betaler du en høj pris for elevationen, hvilket ikke er værd at gøre for synderligt mange.

Der findes ikke én seng, der er den bedste

Når du går på jagt efter en seng, er det vigtigt, at du er klar over, at der ikke findes én seng, der er den bedste. Det er naturligvis også derfor, at dit fokus skal være at finde en seng, der stemmer godt overens med dine ønsker – uden at det ender med at blive for omkostningsfuld en affære.

Udvalgets størrelse og diversitet garanterer dog, at der også er en seng, der er som skabt til dig. Det er noget, der gør sig gældende, uanset hvad du stiller af krav til dine seng. Dog kræver det naturligvis, at du er realistisk i forhold til sammenhæng mellem dine krav og dit budget.

Hvis du stiller mange eller høje krav til din kontinentalseng, er du også nødt til at have et budget, der bakker op omkring dette. Har du ikke det, kan du blive nødsaget til at gå på kompromis med nogle af dine krav. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at være realistisk i forhold til dit budget ved køb af din nye kontinentalseng.

Hertil bør det også understreges, at du altid vil være bedst stillet ved at lede blandt kontinentalsenge på tilbud og udsalg, når du skal købe din nye seng. Selve en procentvis nedgang i prisen på 5-10% på kontinentalsengen kan vise sig at være flere tusinde kroner værd. Forvent dig dog ikke vildt billige tilbud på de bedste kontinentalsenge på markedet.

Derfor er kontinentalsenge det foretrukne valg blandt danskerne

Kontinentalsenge er det foretrukne valg blandt danskerne – og det er ikke uden grund. Køber du en sådan seng, er du nemlig sikker på, at hverken komfort eller støtte bliver en mangel. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at der stadig er stor forskel på de mange modeller på markedet.

Som følge af dette, er der heller ikke nogen vej udenom, at du er nødt til at finde ud af, hvad der er den bedste løsning for dig. I denne forbindelse er der flere faktorer, der har betydning, hvilket også vidner om, at det er særdeles vigtigt, at du sørger for at træffe dit valg af seng med stor omhu.

Blandt andet skal du sikre, at din seng har en fasthed, der stemmer overens med både din vægt og dine præferencer. Dertil skal din seng også have en topmadras med en kerne, der passer til dine præferencer. Skal den fx forme sig efter din krop, skal du vælge en topmadras med en kerne af memoryskum.