4 ideer til en date på en solskinsdag

Det er en ægte solskinsdag og du skal på date. Men hvad skal I lave?

Her kan du læse 4 geniale date idéer til sommerdagen under solen.

Men først, så får du lige 10 gode bud på ting i også kan lave i solen i sommeren:

10 bonus idéer til billige date idéer til sommeren og solskin

Tag på picnic i parken

Det lyder måske som en plat romantisk scene fra en film, hvor to turtelduer sidder med champagne og fodrer hinanden med jordbær, mens de sidder på et skotskternet tæppe i parken. Men sådan behøver det slet ikke at være. En tur i den lokale park kan være enorm forfriskende, når vejret er skønt. Du behøver ikke diske op med den helt store picnic. En god kop kaffe kan også gøre det. Fordelen er, at du og din date er ude at opleve noget.

Sammen får I nogle indtryk, som I kan tale om. Ligger der en fuld mand og sover på en bænk? Eller er der måske to søde børn, der flyver med drage? Alt sammen kan I snakke om både på og efter daten. Dette løsner op for stemningen. En tur i parken er samtidig afslappende og uforpligtende og kan således være et godt sted at starte.

Nyd aftenssolen med hvidvin på stranden

I Danmark er vi omgivet af hav, og det er værd at udnytte, når solen endelig viser sine stråler frem. En tur på stranden hvor du og din date sammen nyder solens sidste stråler, før den forsvinder, og månen titter frem, er en yderst romantisk date. Hvem elsker ikke at blive blæst lidt igennem af Vesterhavet. Og bliver det køligt om aftenen ude på vidderne, så er det en oplagt mulighed for at sidde tæt under et tæppe og mærke hinanden og føle nærhed.

Tag eventuelt en flaske hvidvin med for at løsne stemningen op og nyd sommerstemningen med iskold hvidvin i aftensolens skær. En sådan date er oplagt, hvis du er til det romantiske, eller hvis du og din date eksempelvis har datet over et længere stykke tid, og det nu er tid til, at I kommer hinanden lidt mere ved.

Tag i zoologisk have

Mange steder i Danmark er det muligt at besøge en zoologisk have. Og nej, det er ikke barnligt at tage en tur i zoo. Faktisk kan en tur i zoologisk have for at se på skønne dyr være ret så befriende på en første date. Dette skyldes, at alle har et forhold til giraffen, elefanten eller abekatten i en eller anden grad. På den måde vil du og din date altså være sikret et samtaleemne det meste af tiden. At lave noget sammen er samtidig yderst positivt i og med, at I allerede fra starten får nogle fælles oplevelser, som I kan se tilbage på og grine af.

Udfordr din date med en forhindringsbane

Solen skinner, og det skriger næsten på en date i det fri. Er du den sporty type kan en aktiv date være helt perfekt. Her kan du blandt andet tage din date med på forhindringsbane, hvor I eksempelvis kan prøve kræfter med et klatretårn, gokarts, samarbejdsøvelser eller noget helt andet. Når du udfordrer dig selv og din date viser du samtidig engagement. Du viser, at du er interessant og ikke er bange for at prøve noget nyt. Du udstråler livsglæde, og er du den sporty type, så viser du således også en side af dig selv.

Der er altså et hav af muligheder og idéer til en date på en solskinsdag. Find den slags date, der passer perfekt til dig og husk på, at dating er for alle aldre. Går du med en drøm om at komme på en skøn date, men mangler den perfekte partner? Så kan du med fordel udforske dating sites. På datingpilot.dk kan du se, hvilke datingsider der er allermest populære for lige netop din målgruppe.