Fitness dating

1. plads
Single.dk
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Brugernes favorit
Hurtigt voksende
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
2. plads
HER
8.000.000+
Medlemmer
17 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Dating-side for lesbiske og queer
Største i verden
Dækker også Danmark
LGBTQ+ dating app
Top rated i App Store og Google Play
PartnerMedNiveau.dk
120.000+
Medlemmer
28 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.0
Rating
Seriøs medlemsbase
Matchmaking
Akademikere
Høj succesrate
Senior.dk
119.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.1
Rating
Senior
Dating og venskaber
Ældre målgruppe
50plusMatch.dk
230.200+
Medlemmer
50 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.2
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.1
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side
C-date
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.5
Rating
Casual dating
For folk i forhold
Be2.dk
150.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.4
Rating
Garanti for beskeder
Videnskabelige matching
Seriøse intentioner

Vil du gerne gå i gang med fitness dating? I så fald skal du læse med her.

I denne artikel dykker vi ned i hvad fitnessdating egentlig er for noget, hvorfor det kunne være rigtig godt for både din krop og dit sind og hvordan du kommer i gang med det.

Lær blandt andet om hvordan du kommer til at snakke med dine venner omkring alt det her med fitness dating og hvordan du finder potentielle partnere, som også godt vil i gang med fitness dating.

Hvis du generelt er en sund person, så skal du læse med her. Her bliver du nemlig lige lidt klogere på hvordan du stadigvæk holde sundheden ved lige og samtidig kommer i gang med at date en hel del forskellige mennesker.

Hvad er fitness dating?

Lad os starte med at snakke om hvad fitness dating egentlig er for noget. Har du nogensinde hørt om det før? Det er et lidt nyere fænomen, som er kommet frem på datingområdet i de seneste par år.

Flere og flere mennesker vil rigtig gerne kunne kombinere deres sunde livsstil med selve det at begynde at date. Derfor er fitness dating blevet oprettet som socialt fænomen.

Fitness dating lyder mest af alt som en date der foregår nede i et fitnesscenter. Og selvom det selvfølgelig godt kan være netop sådan en date, som du kommer ud på, så betyder det ikke nødvendigvis er du altid behøver opholde dig nede i et fitnesscenter, når du er på en fitness date.

Fitness dating går i bund og grund ud på, at du har en date med et andet menneske, men at I holder denne date på en sund måde. Denne date kunne for eksempel være, at I sammen løb jer en tur igennem den by, som I begge to bor i. Eller måske skal I ud og svømme om kap i en swimmingpool?

Der kan være mange gode fordele ved at gå i gang med fitness dating. Hvad disse fordele er vil vi komme lidt mere ind på i løbet af denne artikel. Men en af de helt klare fordele er selvfølgelig, at du kan holde sundheden ved lige samtidig med, at du kommer i gang med at date en masse mennesker. På den måde er fitness dating helt genial, fordi du får lov til at få det bedste af begge verdener; en sund krop og en masse gode muligheder for at date.

Går du højt op i sundhed?

Hvis du går højt op i din sundhed, så er fitness dating lige præcis det du skal i gang med. Ligesom alle andre mennesker så er du selvfølgelig interesseret i at få et forhold eller måske bare få en lille smule romantik ind i dit liv og at date nogle mennesker.

Med fitness dating kan du få lige netop begge dele, som du altid har drømt om: En sund livsstil samtidig med at du dater og møder andre mennesker.

Hvis du i forvejen går rigtig meget op i motion og sundhed, så er denne form for dating altså præcis lige netop det du har brug for. På en fitness date kan I træne sammen, snakke omkring sundhed sammen og komme til at lære hinanden meget bedre at kende på en måde, som I begge to kan forholde jer til.

Alt afhængig af hvad det er I laver på jeres fitness date og under jeres videre dating, så kan I få en rigtig god og sund start på jeres fælles relation. Hvis I begge to går meget op i motion og fitness og sundhed, så får I set hinanden fra jeres bedste side og lærer hinanden at kende på en rigtig god måde.

Find en sund partner

Hvis du selv går rigtig meget op i kost og sundhed og motion, så vil du med garanti også gerne have en partner, som gør lige præcis det samme. Netop derfor skal du gå i gang med fitness dating.

Når du går i gang med fitness dating, så tager du automatisk alle de potentielle partnere fra som ikke er specielt interesserede i motion og sundhed. For hvis du ikke gik op i motion og sundhed, hvorfor i alverden vil du så tage på en første date som handlede om lige præcis det?

På den måde kan det være en meget god strategi for dig, hvis du allerede fra starten af spurgte den potentielle partner om jeres første møde ikke skulle foregå som fitness dating. Hvis den anden person, som du skal på date med, ikke kender fænomenet, så kan du altid gå i gang med at forklare dem det.

Måske har de endda allerede været ude på en date, som kan kategoriseres som fitness dating? I så fald er du jo meget heldigt stillet, fordi den nye potentielle partner allerede kender til det og dermed er forberedt på hvad jeres fælles date kommer til og handle om.

Når du går i gang med fitness dating, så kan du føle dig ret så sikker på, at du har fat i en sund partner. Og en sund partner er jo lige netop det, som du meget gerne vil have fat i, hvis du selv er meget sund og går op i motion.

Det er rart at kunne have ting sammen med sin potentielle partner, som man går op i og som man altid kan snakke om og falde tilbage på. Forhold og partnerskaber kan være svære nok i forvejen, uden at man har noget som man kan dele sammen. Start derfor altid dine forhold ud med fitness dating og på den måde kan I starte ud med et godt grundlag for I lære hinanden at kende på et godt område, hvor I begge kan være med.

Hvad skal I lave under jeres fitness date?

Nu er du måske blevet klar over hvor vigtigt fitness dating egentlig er, hvis du selv er en sund person. Men hvad er det egentlig man helt præcist laver når man mødes?

Hvilken form for motion, det er I skal have sammen, kommer meget an på hvilken form for motion, du får i dagligdagen og hvilken form for motion den nye potentielle partner får i dagligdagen. Det skal jo helst gerne være noget, som I begge to kan finde ud af og samtidig finde udfordrende nok til at have det sjovt sammen.

Spørg gerne den anden person hvad det er de har lyst til at lave. Måske de kender til en rigtig sjov aktivitet, som de endnu ikke har lavet, som I kan lave sammen under jeres fitness dating? Det gør de nok helt hundrede procent.

Måske de selv i dagligdagen laver en rigtig sjov aktivitet, som du aldrig rigtig selv har prøvet, men altid har ønsket at lave. I så fald er det jo helt perfekt at lave under jeres fitness dating.

Måske den anden person normalt går til svømning og du er ikke så god til det med at svømme – eller at du i hvert fald ikke er vant til at få motion i en swimmingpool?

Det kunne være en rigtig sjov første date at tage ned til den lokale swimmingpool og svømme om kap. Lidt konkurrence vil på den måde også være rigtig godt fra begyndelsen af jeres forhold – så længe det ikke bliver alt for meget.

Eller måske skal I tage en god løbetur ud igennem hele den by, som I begge to bor i. I kan under jeres løb udpege nogle steder, som I begge to kender eller som kun en af jer kender og kan udpege for den anden. I kan på den måde vise den anden person rundt i jeres by og vise dem steder, restauranter og andre ting, som de måske ikke helt havde lagt mærke til selv eller kendte til.

Der er rigtig mange forskellige ting man kan lave. Snak om det sammen og find på nogle rigtig sjove og gode aktiviteter, som I kan lave i fællesskab.

Hvis det er koldt udenfor og vejret ikke lige er umiddelbart til at være udenfor, så er der jo heller ikke noget i vejen med at tage ned til det lokale fitnesscenter, hvor I begge to går. Det kan skam også godt være en rigtig god date under jeres fitness dating.

Fitness dating med partneren

Hvis du allerede har en romantisk partner, så kan du også sagtens gå i gang med lidt fitness dating sammen med denne person.

Det er vigtigt, at man stadigvæk bliver ved med at date selvom man allerede er kommet i parforhold. Det er nemlig uhyre vigtigt, at man stadigvæk laver sjove ting sammen og har rigtig gode oplevelser med hinanden.

Hvis I allerede er meget sunde mennesker, så er fitness dating en rigtig god ide som par at lave sammen, så man stadigvæk kan holde en god kontakt med hinanden. Fitness dating ville være helt ideelt at lave sammen for det par, som allerede går i fitnesscenter eller på anden måde laver motion i deres dagligdag.

Samtidig kan fitness dating også være rigtigt godt for det par, som måske ikke allerede nu er de sundeste mennesker i verdenen, men som gerne vil lave om på lige netop dette. Måske har I begge en idé om, at I gerne vil have smidt et par kilo? Eller måske skal det hele bare sidde en lille smule strammere end det gør i forvejen?

I sådanne tilfælde er fitness dating også helt ideelt at lave sammen. Når I på den måde laver fitness dating sammen, så har I nu mulighed for begge to at være sammen samtidig med at I støtter hinanden op i en ellers meget hård og svær periode, hvor I begge prøver at ændre jeres kroppe.

Hvis man skal i gang med et større projekt med at blive en del sundere, så er det altid rart at kunne bruge en kæreste eller partner til at støtte en op i lige netop dette. Så lav endelig gerne fitness dating sammen, hvis du kan nikke genkendende til noget af dette ovenfor og ved, at du og din partner burde leve en del sundere end I allerede gør i forvejen.

Vær åben omkring fitness dating

Hvis du er gået i gang med fitness dating – enten som single med andre mennesker eller som par med hinanden – så burde du være åben omkring det at du laver fitness dating over for andre. Der er ikke nogen grund til at skjule den måde du dater på, især når det kommer til dine venner og familie.

Dine venner og familie vil sikkert bare meget gerne vide, hvordan det at det går med dig og dit datingliv. Hvis de holder af dig og støtter op om dig, så vil de sikkert også bare støtte op omkring den måde, du vælger at date på. Og hvis den måde er gennem fitness dating, så er det sådan det er.

Måske vil dine venner og dine familiemedlemmer måske endda synes, at det er en rigtig god idé, som du har fået og komme med gode tips til, hvordan du kan få en meget bedre date i de kommende forsøg.

Måske kan dine venner og familiemedlemmer også lære en hel del af dig og at du er gået i gang med fitness dating. Måske kan du endda være med til at inspirere andre folk til at gå i gang? Det kan sagtens være, at andre mennesker også har lyst til at gøre lige netop dette, men bare ikke rigtig haft lyst til det, fordi at det ikke lige er sådan man traditionelt dater.

Så gå du bare i gang mad at snakke vidt og bredt omkring din fitness dating til andre mennesker. Åben og god kommunikation er vigtig i ethvert forhold og det gælder både, når det kommer til dine venner og dine familiemedlemmer.

Fitness dating er med garanti noget der betyder en del for dig og noget som du bruger en del af din tid på i din hverdag. Derfor er det også vigtigt at du kan være åben omkring denne del af dit liv til de mennesker, som står dig nærmest.

Del viden om fitness dating med venner

Hvis du opsamler dig en masse god erfaring fra fitness dating, så bør du så absolut gå i gang med at dele den med dine venner og endda dine familiemedlemmer. Andre venner på din alder står jo ofte i samme båd som dig; de vil meget gerne have sig en partner og samtidig balancere deres sunde livsstil med dating.

For andre mennesker vil det derfor også være helt ideelt at gå i gang med fitness dating. Og det kan du hjælpe andre mennesker med at komme i gang med.

Når du går i gang med fitness dating, så lærer du med garanti en hel masse ting og lære en masse tips og tricks, som du kan give videre til dine venner. Det vil dine venner sætte rigtig stor pris på når de selv går i gang med deres eventyr med fitness dating.

På den måde kan du også blive en stor kilde til visdom og ekspertise til dine venner og dine venner vil med garanti takke dig for det.

Så begynder endelig at snakke omkring fitness dating med dine venner – og familiemedlemmer hvis de også skal i gang med at date og møde andre mennesker – og fortæl dem om alt det gode ved denne form for dating. Fortæl dem hvordan det er du gør det og fortæl dem også gerne om alle de pinlige ting, som du har gjort under fitness dating. På den måde kan du måske hjælpe andre, så de ikke begår de samme fejl, som du måske begik i starten da du gik i gang.

Multitasking med fitness dating

Det allerbedste ved fitness dating er simpelthen, at det er den bedste måde overhovedet er kunnet multitaske. I vores hverdag er det meget svært altid at kunne nå det hele. Vi skal både kunne håndtere vores job, vores sociale liv og masse andre forpligtelser som kommer med det at leve – inklusiv vores gode helbred og at holde motionen ved lige.

Hvor mange gange har du måske ikke lige hoppet over træningen, fordi du har været for træt efter arbejde eller fordi du simpelthen ikke har nået det?

Du behøver nu ikke længere at gå på bekostning med din egen sundhed og motion. Nu kan du nemlig nå at være sund samtidig med, at du endda når at møde en masse andre mennesker gennem fitness dating.

Med fitnessdating kan du gøre plads både til det sociale, det at møde andre mennesker gennem dating og til din egen sundhed. Hvis du er en meget sund person, så vil du med garanti sætte stor pris på alt det gode som fitness dating kan give dig.

Så prøv endelig fitness dating i dag og se, om det ikke gør din hverdag en lille smule nemmere fordi du ikke længere skal nå at løbe stærkt og nå det hele. Med fitness dating kan du multitaske når det er allerbedst og du får mulighed for at nå alt det som du gerne vil nå.

Sundt måltid under fitness dating

Som du nok allerede er klar over, så handler sundhed ikke kun om motion og det at være fysisk aktiv. Det handler i meget høj grad også om at have en god kost og at spise sundt hver dag.

Derfor kan din fitness dating også sagtens handle om dette element af sundhed.

I stedet for bare at rende ned og træne sammen og komme til at svede over for hinanden, så kan I jo passende også mødes til at lave noget godt mad sammen. Dette kunne eventuelt være noget, som er lavet efter jeres træning. På den måde behøver daten ikke at stoppe hvis den nu allerede går rigtig godt.

Efter træningen er man som regel meget sulten, så det passer egentlig meget fint at I nu kan begynde at spise lidt sammen under jeres fitness dating. Vær dog lidt påpasselig med ikke at invitere potentielle partnere til både træning og bagefter til mad, hvis det er den allerførste date I har sammen. Ellers kan det hurtigt gå hen og løbe løbsk, hvis daten ellers ikke er særlig god og I faktisk ikke har så meget kemi sammen, når det kommer til stykket.

Hold det derfor sikkert og inviter kun til træning til den allerførste date, når I laver fitness dating sammen. På den måde holder du på den sikre side, hvis nu stemningen ikke er så god eller hvis I bare ikke har så meget at sige til hinanden.

Lad ikke motionen stoppe efter I er blevet kærester

Hvis nu daten ender med at gå rigtig godt og I faktisk ender med at komme i parforhold sammen og blive kærester, så er der ingen grund til at lade fitness dating stoppe med det.

Som skrevet længere oppe så kan man sagtens som par stadigvæk lave fitnessdating sammen. Der kan som beskrevet være rigtig mange grunde til, hvorfor man i et forhold gerne vil blive ved med at dyrke fitnessdating.

Hvis man har fundet noget sjovt og godt sammen som par at lave, så skal man så absolut ikke holde op med at gøre dette. Det kan være nok så svært i forvejen at være i et forhold med en anden person, fordi man meget ofte har hvert sit liv man gerne vil leve.

Ofte får man ikke lavet så meget sammen som par, som man gerne ville. Så hvis I har fundet ud af træningen er noget som I begge går op i, så skal I så absolut ikke glemme hvordan fitness dating hjalp jer med at finde sammen.

Bliv ved med at lave fitness dating, lige så længe det stadig kan give jer noget og så længe det stadig kan give jeres parforhold et godt input i hverdagen. Husk at holde konkurrencen ved lige men støt ellers gerne omkring hinanden, når I laver fitness dating sammen