Newhoney.dk Anmeldelse 2022

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN nu

man og kvinde symbol

55% Mænd & 45% Kvinder

Score: 90/100 
✅ +420 anmeldelser

Samtale Succes
70%
Seriøsitet
95%
Gode Priser
90%
Brugervenlig hjemmeside
85%

Newhoney.dk er en stor international datingside for mennesker over 18 år. Det er en datingside der henvender sig til mennesker, der ønsker en affære, nemt og diskret.

Siden er både for danskere og udlændinge. Dvs. at er du en tur i udlandet er det muligt at finde en flirt og affære i det pågældende land. Der er i omegnen af 150.000 aktive medlemmer i Danmark og på verdensplan omkring 36 millioner.

Da en del af brugerne er gifte, det er dog langt fra alle, er der anonymitet og du vælger selv hvem der skal se hvad.

Det er gratis for kvinder, mens mænd skal betale for sidens service via et betalt medlemskab.

Det tager et par min. at oprette en profil og ud fra de oplysninger du har valgt at give, kommer Newhoney med min. 5 forslag til dates.

Herunder kommer en newhoney.dk anmeldelse og hvad datingsiden har at tilbyde.

Kort opsummering af newhoney.dk

Newhoney er en international datingside for mennesker, der ønsker en diskret og nem affære. Modsat andre datingsider, der går efter sexsegmentet, adskiller denne side sig med at være lidt mere classy i sin markedsføring. Du er ikke i tvivl om hvad det er den tilbyder og hvad det er folk søger, men budskabet bliver pakket lidt pænere og mere eksklusivt ind.

Det er for kvinder at være medlem af newhoney.dk gratis, mens mænd skal betale for at komme i kontakt med de kvindelige bruger.

Selvom datingsiden er en side for mennesker, der søger en flirt og affære, holdes der stadig øje med at folk opfører sig ordentligt og upassende eller uønsket adfærd medfører at du bliver slettet fra siden.

Siden er nem at bruge og har mange features, der gør det nemmere at komme i kontakt med andre brugere. Siden tilbyder på baggrund af din profil passende profiler du kan kontakte. Det er nemt at ændre søgeordene, hvis de tilbudte profiler ikke falder i din smag.

Rabatkode til newhoney.dk

Newhoney.dk benytter sig ikke af rabatkoder når det gælder medlemskab af newhoney. I stedet for en rabatkode er det derimod gratis for kvinder at blive medlem af newhoney.dk og for mænd er der 3 forskellige medlemskaber. Derudover er det muligt at opnå rabat, hvis du binder dig for en længere periode.

Newhoney dating – sådan er det

Newhoney.dk er en international datingside der tilbyder en eksklusiv, nem og diskret platform for mennesker der ønsker at flirte eller have en affære. Det er både singler og personer i forhold der benytter sig at siden. Derudover er der en bred vifte af mennesker der benytter sig af newhoney. Der er håndværkeren og så er der den højtuddannet. Fællesnævneren er at de alle ønsker et mere spændende sexliv og har et åbent sind og en lyst til at prøve noget nyt og andet.

Det er nemt at oprette en profil og for kvinder er det gratis. Modsat mange andre datingsider, er det siden der kommer med nogle forslag ud fra det du har valgt at oplyse om dig selv. Det er muligt og nemt at ændre, så man får andre forslag, skulle de ikke falde i ens smag.

Der er en fin supportside hvis man har spørgsmål eller har brug for at klage over en upassende opførsel.

En af sidens absolutte fordele er at den er international, det vil sige at er du en smut i udlandet og har lyst til en flirt er det nemt at finde en på siden – og resten er historie.

Teknisk set er siden bygget op, så den er nem at bruge og det er muligt via siden at få hjælp til at tage kontakt til en anden bruger, samt til at skrive tekster.

Det synes jeg om newhoney.dk

Dette er jo en new honey anmeldelse, så jeg har haft fornøjelsen at afprøve siden. Overordnet fik jeg et godt indtryk af siden. Den er meget klar med hvad siden er til men uden at det bliver udtrykt på en simpel måde. Der er tænkt på valget af sprogbrug. Til gengæld var jeg ikke vild med det visuelle udtryk. Menneskerne på siden virkede meget modelagtige og neutrale.

Det var nemt at melde sig til og oprette en profil. Det er en god ide at være klar over hvad det er du søger og hvem du selv er da det er på baggrund af hvad du skriver i din profil at du bliver tilbudt andre brugere. Så jo bedre du er klar over hvad du ønsker jo bedre profiler, bliver du tilbudt. Det betyder desværre også at du ikke kan søge rundt i profilerne og blive positiv overrasket over en du måske ikke ved første øjekast ikke syntes var interessant.

Hvem er newhoney.dk

Newhoney.dk er alle mennesker over 18 år, der har lyst til en flirt eller en affære. Da newhoney er en international dating side, er det muligt at møde nye mennesker over hele verden. Det er åbensindet mennesker, der har lyst og mod til at ændre et sexliv, der måske er blevet lidt kedeligt og rutinepræget.

Det er mennesker, der aktivt gør noget for at ændre deres vilkår og søger andre ligesindet personer. Der findes mennesker fra alle samfundslag og der er en stor aldersmæssig spredning. Der er lidt flere mænd end kvinder der benytter sig at siden. Selvom det er gratis for kvinder at blive medlem.

Newhoney.dk Trustpilot

Der findes endnu ikke en Newhoney.dk anmeldelse på trustpilot, men hvis man kigger rundt på internettet efter andre newhoney anmeldelser, er de langt overvejende positive. Der bliver ikke nævnt noget om falske profiler, som ellers ofte bliver nævnt.

Newhoney kontakt & Kundeservice

Der er en support og kundeservice hos newhoney.dk, men desværre skal man lede lidt efter e-mail og telefonnr. som henviser til hovedsædet, som er i Luxemburg. Der findes umiddelbart ikke en dansk support.

Falske profiler på newhoney.dk

Falske profiler er desværre en realitet på mange, hvis ikke alle datingsider. Newhoney gør også meget for at undgå dem og sletter dem såfremt at de finder ud af at en person ikke er den de udgiver sig for at være. Det samme gælder passive profiler.

Hvis brugere udviser upassende og uønsket adfærd, bliver de også med det samme slettet. Det kan dog desværre aldrig sikre at datingsiden er 100% fri for falske profiler.

Regler på newhoney.dk

Newhoney er en international datingside og adskiller sig også markant fra de danske sider, at de har en lang liste af regler og betingelser, der er meget eksplicit beskrevet. Det minder mere om en handelskontrakt eller et sæt spilleregler for voksne mennesker, der har lyst til lidt sjovt. Til gengæld er alt udførligt beskrevet og har man læst dem grundigt er der meget lidt at være i tvivl om hvad der er tilladt på siden og hvad der ikke er.

Reglerne nævner også hvordan man opsiger sit medlemskab, både hvis man har fortrudt eller ikke længere har brug for sidens services. Det er ret vigtigt da medlemskabet ellers automatisk fornyes. 

Datingsiden er en af mange som virksomheden driver, så der er ingen tvivl om at det er en seriøs datingside.