Polsk Dating – Find polske kvinder i Danmark

I dette indlæg giver vi dig alt det du har brug for når det kommer til polsk dating og polske kvinder. Flere og flere søger ud over landets grænser når de skal finde den eneste ene. Og mange lander på kvinder fra Polen.

Derfor giver vi dig den ultimative guide til polish online dating og hvordan du finder de perfekte polske kvinder.

Hvis du læser med, vil du lære mere om forskellige online dating sider til polsk dating, hvordan du finder polske kvinder i Danmark samt hvordan du begynder med polen dating.

Er du blevet nysgerrig på hvad de smukke polske kvinder kan byde på så kan det være at polsk dating er det rigtige for dig.

1. plads
Russian Cupid logo
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Brugernes favorit
Hurtig oprettelse
2. plads
Dating.dk logo
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Mange brugere
Yngre målgruppe
Dansk ejet side
3. plads
Match.com logo
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
+25 forskellige nationer
Verdens største datingside
Partnermedniveau logo
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Garanti for beskeder
Casual dating
For folk i forhold
Victoria Milan logo
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Fræk chat
Sex garanti

🥇Find polske kvinder på disse sider

InternationalCupid

Internationalcupid forside

Hvis du for alvor skal sætte gang i dit dating liv, når det kommer til polsk dating, så skal du oprette dig på InternationalCupid. Virksomheden Cupid Media står bag denne side samt over 30 andre datingsider. De har specialiseret sig i international dating, og har siden 2004 hjulpet mennesker fra hele verden med at finde hinanden.

Siden er derfor virkelig gennemarbejdet og velfungerende. Hjemmesiden er brugervenlig, og har alle de funktioner, som du har brug for, når det kommer til polsk dating. Du kan oprette dig gratis, skrive en fængende profiltekst og indsætte et vellignende billede.

Vil du have adgang til alle sidens funktioner, skal du betale for et medlemskab. Med betalt medlemskab kan du sende og modtage beskeder samt deltage i live chat.

Siden har også en smart tagging funktion. Det betyder, at du kan tagge bestemte ord i din tekst. Når nogen søger på disse ord, vil din tekst komme frem i søgeresultaterne. Her kan du med fordel bruge tags som polish dating dk eller polish online dating

Fordele

 • Niche dating side målrettet polsk dating
 • Over 4 millioner medlemmer
 • Mange beskedfunktioner
 • Smarte søgefunktioner
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Findes som app

Ulemper

 • Lille overvægt af mandlige medlemmer

Dating.dk

Dating.dk forside

Leder du efter polske kvinder, der er bosiddende i Danmark? Så er dating.dk et godt sted at starte. Datingsiden er Danmarks største og dermed også din bedste mulighed for at finde polske piger i Danmark. Sidens store medlemstal giver dig de bedste chancer for at finde din perfekte kvinde.

Siden har været danskernes fortrukne de sidste 20 år, og det er der god grund til. Siden har nemlig udviklet sig med tiden, og giver dig opdateret og velfungerende funktioner til din polen dating.

Dating.dk giver dig god plads på din profil, så du kan lave en god beskrivelse af, hvem du er, og hvad du søger. Jo bedre du beskriver hvad du søger, jo flere relevante henvendelser får du.

Men det er ikke kun din tekst, der skal få de polske kvinder til at komme. Siden bruger også en match making algoritme, der skal sørge for, at du får vist de mest relevante profiler. Denne algoritme gøres mere og mere præcis for hver dag. Du kan nemlig vælge at besvare et nyt spørgsmål om dig selv, og hvad du søger, hver gang du logger på.

Fordele

 • Danmarks største datingside
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Danskernes fortrukne i 20 år
 • Dansk kundeservice 
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Effektiv match making 

Ulemper

 • Ikke en specifik polsk dating side

Match.com

match forside

Med en dating profil på match.com er du nået langt i din søgen efter polske damer. Match.com er nemlig en international datingside, og har derfor profiler fra hele verden. Den internationale rækkevidde gør det selvfølgelig nemmere for dig, der leder søger polish online dating.

Hvis du vælger match.com, får du også en lækker hjemmeside, der har et flot design, og som er meget brugervenlig. Derudover kan du også bruge datingsiden som app. Det gør det nemt for dig, der altid er på farten.

Når du opretter dig på siden, kan det godt tage lidt tid. Du skal nemlig besvare en række spørgsmål ved oprettelse. Men det betyder egentlig bare, at du får en grundig oprettelse, som i sidste ende sikrer dig flere relevante matches.

Et andet stort plus ved siden er, at de manuelt godkender profilbilleder. Det vil sige, at du har færre fake profiler, da datingsidens administration skal godkende det hver gang, der oprettes en ny profil. På den måde får du en mere sikker og troværdig oplevelse med polsk dating på match.com

Fordele

 • International datingside med profiler fra hele verden
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Mange single-events i større udenlandske byer
 • Mange sjove ekstra funktioner
 • Brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Ikke en specifik polsk dating side

PartnerMedNiveau

Partnermedniveau forside

Leder du ikke bare efter polske kvinder? Men har du flere høje standarder og krav til dit næste forhold? Så er det Partner Med Niveau, du skal bruge. Siden er en nichedatingside, der er henvendt til en specifik målgruppe.

Siden er relevant for dig, der er ambitiøs, og leder efter et seriøst forhold. Det er altså ikke her, du finder en flirt eller en kortvarig affære. Derudover er datingsiden heller ikke målrettet polsk dating, og har kun medlemmer, der er bosiddende i Danmark.

Der kan derfor være et meget lille udvalg af polske kvinder. Men har du samtidig et krav om enten høj uddannelse eller generelt høje standarder til din kommende partner, kan Partner Med Niveau være det helt rette sted for dig.

Det er en halv dyr dating side, som også er med til at understrege siden seriøsitet. Du får derimod også virkelig noget for dine penge, da der er tale om en virkelig velfungerende og brugervenlig hjemmeside, der har alle de funktioner og mere til, som du skal bruge.

Fordele

 • Niche datingside for højtuddannede
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Målrettet seriøse forhold
 • Effektiv match making

Ulemper

 • Ikke en specifik polsk dating side

VictoriaMilan

Victoriamilan-forside

På VictoriaMilan kan du ikke bare udleve din fantasi om at være sammen med polske kvinder. Siden lader dig også være sammen med gifte kvinder. VictoriaMilan er en lidt særpræget niche dating side, der er henvendt til dem, der gerne vil have en affære.

Datingsiden er derfor helt perfekt til dig, der både fantaserer om polsk dating og en fræk affære. Udover det lidt særlige fokus, har siden dog alt det, du har brug for, og kan forvente af en almindelig dating side.

Det er nemt og gratis at oprette dig. Du kan søge efter bestemte kvaliteter, og bliver matchet med relevante profiler. Siden lader dig faktisk komme ret langt selv med en gratis profil. Det er dog nødvendigt med et betalt medlemskab, hvis du skal have adgang til alle funktioner.

Derudover er siden selvfølgelig udstyret med ekstra anonymitetsfunktioner. Du kan for eksempel vælge at skjule dit ansigt på dit profilbillede. På den måde bliver du ikke genkendt af bekendte eller andre.

Fordele

 • Datingside for dig der ønsker en affære
 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Gode anonymitetsfunktioner

Ulemper

 • Ikke en specifik polsk dating side
 • Flest mandlige medlemmer
 • Flere profiler der er inaktive

Hvad er polsk dating?

Det kan være svært at finde den helt store kærlighed, og det kan faktisk være nødvendigt at rejse ud over Danmarks små grænser for at finde den. Det er der mange danske mænd, der har opdaget og gjort. Derfor er polsk dating og polske kvinder også blevet et populært valg for mange danske mænd.

Ved at være åben over for polsk dating kan du faktisk få nogle helt nye og givende oplevelser. Polske kvinder har et ry for at være åbne, søde og venlige, og du kan helt sikkert få nogle rigtig gode oplevelser med polsk dating.

Det er også altid en god ide at være åben over for at date nye mennesker og andre typer, end man er vant til. Har du i mange år prøvet at date danske kvinder uden held, kan det helt sikkert være givtigt at prøve at date polske kvinder.

Der er også rigtig mange gode muligheder, når det kommer til polsk dating. Der er nemlig mange polske piger, der søger væk fra deres hjemland, og leder efter nye muligheder i for eksempel Danmark. Her kan et forhold være en god støtte og et godt startskud for et nyt liv for de polske kvinder.

Man ser derfor også flere og flere polske damer og danske mænd finde sammen. Der er nemlig heller ikke så langt mellem de to lande kulturelt set. Derfor finder mange det nemt at finde sammen uden for mange problemer på grund af kulturelle forskelle og misforståelser.

De forskelligheder I dog alligevel har, kan samtidig også være et godt udgangspunkt for en spændende samtale. Det giver jer noget at snakke om, og I lærer samtidig en hel del om hinanden.

Kan man finde polske piger i Danmark?

Du kan sagtens finde polske piger, der allerede bor i Danmark. Der er som sagt mange polske kvinder, der rejser væk fra Polen for at finde bedre arbejde og generelt bedre levevilkår. Derfor kan du også finde polske kvinder, der er bosiddende i Danmark, og som samtidig også søger efter kærligheden.

Ved at finde polske piger der allerede er i Danmark, kan det være nemmere at date. Hvis du før har prøvet at være i et langdistanceforhold, så ved du, at det kan kræve en hel del. Hvis I bor i samme land, kan jeres forhold nemmere udvikle sig og blive til noget seriøst.

For at finde de polske damer der er i Danmark, kan det være nødvendigt at bruge de danske datingsider. De polske kvinder kan selvfølgelig være på dem alle, men dine chancer er største, hvis du bruger de store datingsider.

Her er der fleste medlemmer, hvilket altid vil give dig flest kvinder at vælge mellem. Uanset hvilken dansk datingside du vælger, kan du beskrive, hvem du er, og hvad du søger. Her er det jo oplagt at beskrive din drømmekvinde som polsk og, at du generelt er interesseret i polsk dating.

Hvis du vælger en god datingside, vil deres match making algoritme også hurtigt finde ud af, hvad det er du søger. Herefter vil du få vist de relevante profiler, der matcher dine ønsker og præferencer. Når du finder polske kvinder bosiddende i Danmark, kan I også lettere mødes, hvis jeres kontakt går godt, og I ønsker at tage forholdet videre.

Sådan finder du polske kvinder

Der er flere måder, hvorpå du kan finde polske kvinder. Kort sagt er der tre muligheder, når det kommer til at møde polske piger:

 • Du kan finde dem i Polen
 • Du kan finde dem i Danmark
 • Du kan finde dem online

Når du skal finde polske damer, kan du selvfølgelig rejse til Polen. Det kan være en god mulighed for at lære noget om landet og selvfølgelig møde søde polske kvinder. Polsk dating giver bare god mening, når du befinder dig i Polen. Der findes også flere bureauer, der planlægger polsk dating rejser.

Du kan som sagt også finde polske piger i Danmark. Mange polakker kommer til Danmark for at finde arbejde, og bosætter sig efterfølgende. Der er dog ikke nogen dansk datingside, der er specifik målrettet polsk dating. Du skal altså lede på de generelle danske dating sider.

Hvis du vil have et stort og bredt udvalg, når det kommer til polsk dating, kan du med fordel bruge den anerkendte InternationalCupid datingside. Her samles mange polske piger, der leder efter en mand fra udlandet. På den måde får du et virkelig godt udvalg, og kan nemmere finde en partner. Polish online dating har derfor mange fordele.

Uanset hvor du finder den næste store kærlighed, er det vigtigt at bevare den sunde fornuft. Hvis noget lyder for godt til at være sandt, er det det højst sandsynligvis også.

Sørg for at du er sikker på, hvem du snakker med, inden du for eksempel sender penge til en rejse. Og tjek den datingside du bruger ud. Er den kendt for mange falske profiler eller andet snyd? Med sund fornuft og åbent hjerte kan du komme langt, når det kommer til polsk dating.