Baltisk dating – Find baltiske kvinder i Danmark

Mange danske mænd er af åbenlyse grunde faldet pladask for den skønhed, mange baltiske kvinder besidder. Derudover er de kendt som kvinder med ben i næsen, og som arbejder hårdt for, det de har. Om de så er arbejde, familie eller forhold.

Er du interesseret i baltisk dating, kan du i dette indlæg blive klogere på hele konceptet. Vi har anmeldt nogle af de bedste datingsider, så du kan finde baltiske kvinder i Danmark eller andre steder i verden. Læs med og få gode råd til hvordan du dater baltiske piger.

1. plads
Russian Cupid logo
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Brugernes favorit
Hurtig oprettelse
2. plads
Dating.dk logo
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Mange brugere
Yngre målgruppe
Dansk ejet side
3. plads
Match.com logo
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
+25 forskellige nationer
Verdens største datingside
Partnermedniveau logo
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Garanti for beskeder
Casual dating
For folk i forhold
Victoria Milan logo
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Fræk chat
Sex garanti

🥇Find baltiske kvinder på disse sider

InternationalCupid

InternationalCupid-forside

Den internationale datingside InternationalCupid er det perfekte sted, hvis du leder efter baltiske kvinder på dit næste dating eventyr. Siden 1999 har firmaet Cupid Media stået bag en række datingsider, der til sammen dækker over 30 nationaliteter.

Hvis du har besluttet dig for at prøve baltisk dating via InternationalCupid, er du hurtigt i gang. Du skal blot oplyse nogle nødvendige informationer om dig selv, og så er du i gang. Herefter kan du tilføje profil billede og skrive en god profil tekst.

Du skal være opmærksom på, at dit profil billede skal godkendes. Dette betyder også, at du undgår mange falske profiler på siden.

Du kan komme relativ langt med en gratis profil. Men vil du bruge alle de funktioner, som siden udbyder, skal du betale for et medlemskab. Heldigvis er et Premium medlemskab ikke så dyrt, og det vil helt klart være alle pengene værd.

På datingsiden får du også en række smarte funktioner som for eksempel live chat, mulighed for at blokere profiler samt profiler der er verificeret.

Fordele

 • Niche dating side målrettet international og baltisk dating
 • Over 4 millioner medlemmer
 • Mange beskedfunktioner
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Findes som app

Ulemper

 • Lille overvægt af mænd der er medlem

Dating.dk

Dating.dk forside

På Dating.dk kan du afprøve baltisk dating med kvinder, der er bosiddende i Danmark. Dating.dk er nemlig Danmarks største datingside og derfor det bedste bud, når det kommer til at finde baltiske kvinder i Danmark.

Dating.dk er på grund af sin størrelse og alder derfor også den mest anerkendte datingside i Danmark. Siden 1998 har siden hjulpet mænd og kvinder fra hele Danmark med at finde kærligheden. Selvom du leder efter baltiske kvinder, kan siden også hjælpe dig.

Det store medlemstal vil nemlig kun give dig de bedste muligheder for at finde lige præcis det, du leder efter. Derudover har siden også mange gode funktioner, der gør din søgen nemmere og mere effektiv.

Hjemmesiden er nem at finde rundt på. Derudover har dating.dk sørget for en række smarte og brugbare søgefunktioner. Du kan for eksempel søge på profiler med en bestemt alder, hårfarve eller højde. Derudover vil siden forsøge at vise dig de profiler, der er mest relevante i forhold til det, du søger.

Fordele

 • Danmarks største datingside
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Gode søgefunktioner
 • Dansk kundeservice 
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Effektiv match making 

Ulemper

 • Ikke en specifik baltisk dating side

Match.com

match forside

På match.com finder du en bred gruppe af medlemmer fra hele verden. Datingsiden er international og derfor et andet godt bud, hvis du søger baltisk dating. Siden har mange medlemmer, og selvom den ikke er målrettet baltisk dating, kan du være heldig at finde flere søde baltiske kvinder.

Derudover får du en velfungerende hjemmeside med mange nyttige funktioner, og et effektivt match making system. Det er ret nemt og hurtigt at få oprettet en gratis profil. Herefter kan siden lære dig bedre at kende, idet du får et spørgsmål, som du kan besvare hver dag.

Match.com gør også sit for, at du kan undgå falske profiler. Det kan være særlig rart, når du søger at date udenlandske kvinder som for eksempel baltiske piger. De prøver blandt andet at sikre sig mod falske profiler ved at godkende det profil billede du vælger. Det betyder selvfølgelig også, at det tager lidt ekstra tid, før din profil er helt oppe og køre.

Du kan med fordel bruge siden, hvis du rejser meget. Befinder du dig i eller nær en større by, vil du helt sikkert kunne finde andre match.com medlemmer tæt på.

Fordele

 • International datingside med profiler fra hele verden
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Mange single-events i større udenlandske byer
 • Mange sjove funktioner
 • Brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Ikke en specifik baltisk dating side

PartnerMedNiveau

Partnermedniveau forside

På PartnerMedNiveau tager man både karriere og dating seriøst. Siden har mange højtuddannede, og 65% af medlemmerne er akademikere. Derudover gør den meget ud af at promovere sig selv som en datingsside for seriøse forhold.

Du skal altså bruge Partner Med Niveau, hvis du leder efter baltiske kvinder, som du kan have et langvarigt forhold til. Derudover skal du selvfølgelig være opmærksom på, at det er en dansk side. De har relativ mange medlemmer, men den er samtidig heller ikke målrettet baltisk dating.

Det kan derfor være, at det bliver en udfordring at finde baltiske damer, du kan date, da udvalget simpelthen bliver for småt. Men er du glad for ideen om højtuddannet, ambitiøse og seriøse baltiske kvinder kan det være, du skal give det et forsøg.

Datingsiden er nemlig også yderst god og brugervenlig. Den har en masse brugbare funktioner og et lækkert design. Derudover kan du også bruge datingsiden som app, hvilket gør det nemt at holde styr på dine matches, også når du er på farten.

Fordele

 • Niche datingside for højtuddannede
 • Målrettet seriøse forhold
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Effektiv match making
 • Brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Ikke en specifik baltisk dating side

VictoriaMilan

Victoriamilan-forside

Har du mere specifikke krav, når det kommer til at date baltiske kvinder? Har du forbudte fantasier om at have en affære med en eller flere baltiske damer? Ja, så kunne det være, at du skulle prøve at kigge inde på VictoriaMilan.

Datingsiden er en form for niche datingside, der er målrettet dem, der ønsker at have en affære. Måske er du gift, og ønsker en fræk flirt med for eksempel baltiske kvinder. Eller det kan være, du drømmer om at være sammen med en, der er gift.

Uanset hvad kan du udleve dine fantasier på Victoria Milan. Her er det meste tilladt, og ingen vil dømme dig. Siden er ikke målrettet baltisk dating, men har over 6 millioner medlemmer over hele verden. Der skulle derfor være gode muligheder for at finde flere baltiske piger, der kunne fange din interesse.

Skal man nævne en ulempe ved VictoriaMilan, så er det, at der faktisk er flest mænd på siden. Det kan selvfølgelig gøre, at din søgen forlænges. Men det gør den ikke umulig.

Fordele

 • Datingside for dig der ønsker en affære
 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse

Ulemper

 • Ikke en specifik baltisk dating side
 • Flest mandlige medlemmer
 • Flere profiler der er inaktive

Hvad er baltisk dating?

Mange danske mænd har opdaget den skønhed, som mange baltiske kvinder besidder. Derudover har de baltiske kvinder også et rygte for at være intelligente, selvstændige og åbne. Alle disse kvaliteter til sammen gør, at der bliver dannet flere og flere par mellem danske mænd og baltiske piger.

Baltiske kvinder er fra enten Estland, Litauen og Letland. De kan derfor sagtens have forskellige kulturelle baggrunde men alligevel flere værdier og kvaliteter, der går igen. Hvis du vil prøve den spændende verden af baltisk dating, kan det være en god ide at være bevidst om disse kultur forskelle.

Det er derfor også altid en god ide at besøge mindst et af de baltiske lande. Det kan selvfølgelig give dig en god mulighed for at finde baltiske kvinder, der kunne være potentielle kærester. Men det er også bare vigtigt at have besøgt de baltiske lande.

Det vil give dig en bedre forståelse for landet, kulturen og historien. Hvilket også vil give dig uvurderlig viden, når det kommer til at date baltiske piger. Ved at sætte tid af til at lære deres kultur at kende, ved de baltiske damer du møder også, at du mener det, og er seriøs, når det kommer til et potentielt forhold.

Der er mange generelle ting, man kan sige om baltiske kvinder. De er hårdtarbejdende, meget selvstændige, loyale og meget andet. Nogle af disse kvaliteter kan da helt sikkert godt være rigtige på nogle baltiske piger. Men som du jo allerede ved, så er alle kvinder forskellige.

Ved at tage til landet og opleve kulturen og de lokale, kan du nemmere finde ud af, hvad der er fakta, og hvad der bare er rygter eller generaliseringer om landet. Det er vi sikre på at de baltiske damer du dater, vil sætte pris på.

Kan man finde baltiske piger i Danmark?

Det korte svar er ja. Ja du kan finde baltiske piger i Danmark. Der er nemlig mange, der flytter fra de baltiske lande for at lede efter flere jobmuligheder og et generelt bedre liv. Men der vil selvfølgelig altid være flest baltiske kvinder i Estland, Letland eller Litauen.

Der kan dog være flere fordele ved at date baltiske piger, der allerede bor i Danmark. Hvis forholdet udvikler sig, vil det alt andet lige være nemmere, når I bor i samme land. Den tættere distance vil måske også gøre det nemmere for forholdet at udvikle sig.

Vil du gerne starte din baltiske dating i Danmark, kan du med fordel bruge en af de store danske datingsider. Jo større datingsiden er, jo større er dine chancer for at finde flere baltiske kvinder på disse sider.

Den største og måske også mest kendte danske datingside er dating.dk. Denne side har siden 1998 sørget for, at et utal af danskere har fundet kærligheden. Siden er dansk, og har derfor kun medlemmer, der er bosiddende i Danmark.

Som ved de fleste datingprofiler kan du på dating.dk beskrive, hvem du er, og hvad du søger. Hvis du her er åben og ærlig om, at du leder efter baltiske kvinder i Danmark, er vi sikre på, at din søgen vil blive gjort meget lettere.

Har du flere specifikke krav til din baltiske dating, kan du selvfølgelig bruge nogle af de mindre og mere nichepræget datingsider. Her vil udvalget måske være mindre, men du har samtidig også større chance for at finde, præcis det du leder efter.

Sådan finder du baltiske kvinder

Vil du være sikker på succes, når du kaster dig ud i baltisk dating? Så kan vi kun anbefale dig at gøre brug af den internationale datingside InternationalCupid. Siden er en velkendt og anerkendt datingside, og har flere sider for forskellige nationaliteter.

Siden store rækkevidde betyder, at du får et meget stort medlemstal. Det er altså stort set kun gennem denne side, baltiske kvinder søger udenlandske mænd. Og her er du faktisk rigtig heldig. Skandinaviske mænd er nemlig i høj kurs, når det kommer til det, baltiske kvinder søger.

Skandinaviske mænd er kendt for at være omsorgsfulde og stabile partnere og derfor meget attraktive for mange udenlandske kvinder. Der vil altså være gode chancer for, at du får succes med din baltic dating, hvis du forsøger dig med den på den store datingside InternationalCupid.

Men det er selvfølgelig ikke nok, at du bare skriver, at du er fra Danmark. Det er vigtigt, at du bruger god tid på at skrive en velformuleret og interessant tekst om dig selv på din profil. Det kan godt være svært, og det er derfor også i orden at bruge lidt ekstra tid på denne del.

Det er din profil tekst og selvfølgelig dit billede, der skal få de baltiske kvinders opmærksomhed. Du kan også undgå mange irrelevante henvendelser eller forkerte matches, ved at være præcis i din beskrivelse af hvad du søger. Det er for eksempel ikke bare nok at skrive, at du er interesseret i baltic dating.

Der må være andre kvaliteter, du leder efter hos en kvinde end, at hun er fra de baltiske lande. Beskriv din drømme kvinde og hvad du søger i et forhold. Hvad er dine ambitioner for fremtiden, og hvordan passer baltiske kvinder ind i denne fremtid.