Datingpilot.dk - oplevelser-for-2.dk - 04-08-2020

Sådan sætter du rammen for den helt perfekte date

Har du fundet en sød pige eller fyr via internetdating, hvor du føler, at der kunne være potentiale for noget mere? Fantastisk! Så er tiden endelig tid, at du inviterer vedkommende ud på en officiel date, så I kan møde hinanden ansigt til ansigt.

Heldigvis findes der masser af gode måder, I kan mødes på, hvor det slet ikke behøver at være akavet, og hvor I samtidig kan lære hinanden at kende på en sjov måde.

Bliv en oplevelses rigere i godt selskab

Når I skal mødes første gang, kan det være fordelagtigt at sætte en ramme for daten, så I kan holde jer aktive og dele en fælles oplevelse sammen, som forhåbentligt vil munde ud i en ekstra date.

Der er heldigvis rigtig mange forskellige oplevelser at vælge imellem, som egner sig helt perfekt til en første date:

  • Madoplevelser – hos https://oplevelser-for-2.dk/oplevelser/madoplevelser/ kan du finde masser af inspiration til spændende gastronomiske oplevelser, hvor I kan mødes om en brunch eller under en romantisk luksusmiddag.
  • Biograftur for 2 – den helt traditionelle biografdate går aldrig af mode, og det er altid en oplagt samtalestarter, når I skal blive enige om en film at se sammen.
  • Kurser for par – I kan også vælge at udfordre hinanden og tage et madlavningskursus sammen i fx sushi eller flødeboller.
  • Og meget andet!

Mange fordele ved at vælge en oplevelsesdate

En oplevelsesdate har mange fordele med sig, især hvis du er genert af natur og gerne ønsker en naturlig samtalestarter:

  • Undgå pinlig tavshed – når I er fælles om at dele en oplevelse, kommer der løbende emner frem i dagens lys, som I kan snakke om.
  • Lær hinanden at kende i uvante omgivelser – vælger I nogle af de mere aktive og vovede oplevelser, kan I udfordre hinanden og lære hinanden at kende på en sjov og anderledes måde.