Speed Dating

1. plads
Dating.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit i mere end 20 år
Hurtig oprettelse
2. plads
Match.com
350.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.7
Rating
Mest kendte
Største datingside i verden
Hurtig oprettelse
3. plads
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.6
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side
PartnerMedNiveau.dk
120.000+
Medlemmer
28 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.0
Rating
Seriøs medlemsbase
Matchmaking
Akademikere
Høj succesrate
Single.dk
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.9
Rating
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
Senior.dk
119.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.5
Rating
Senior
Dating og venskaber
Ældre målgruppe
C-date
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.5
Rating
Casual dating
For folk i forhold
Be2.dk
150.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.4
Rating
Garanti for beskeder
Videnskabelige matching
Seriøse intentioner
50plusMatch.dk
230.200+
Medlemmer
50 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.2
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med dating livet igen og at finde romantikken? mangler du en romantisk partner i din hverdag man har du ikke rigtig tid til at begynde at date en masse mennesker? Dating er noget, vi alle sammen har brug for, fordi vi alle sammen gerne vil føle os hørt og forstået og have en romantisk partner i vores liv. Men det er nu alligevel ikke altid, at vi lige har tiden til at date. Måske skulle du gå i gang med speed dating?

Læs med i denne artikel hvis du gerne vil blive meget klogere på speed dating i København og andre byer, og hvordan du kommer i gang med speed dating lige præcis, der hvor du bor. Der er masser af muligheder for speed dating, uanset hvilken alder man har, og hvilken livssituation man står i.

Læs med her hvis du gerne blive klogere på alle speed dating muligheder omkring dig, og hvilke fordele der kan være ved speed dating.

Hvad er speed dating?

Lad os starte med at snakke om hvad speed dating egentlig er for noget. Hvad er speed dating? Speed dating lyder til, at det er noget at gøre med dating samtidig, men at det bliver gjort meget hurtigt. Dermed får man navnet speed dating. Og det er heller ikke så langt væk fra sandheden igen.

Speed dating handler lige præcis om, at man lynhurtigt kan komme til at date en masse forskellige mennesker og dermed møde mange flere mennesker, end man normalt ville have gjorde med mere traditionel dating.

Speed dating handler i bund og grund om at møde så mange mennesker som overhovedet muligt på så kort tid som overhovedet muligt. Alt for ofte bruger vi alt for lang tid på det her med at date og finde en romantisk partner. Men når vi i forvejen har et meget travlt liv meget hektisk hverdag så er det svært altså lige finde tiden til at date. Derfor har man altid brug for speed dating.

I denne artikel kommer vi til at snakke en hel del omkring de mange gode og store fordele der kan være meget speed dating, og ingen af disse ting er helt hundrede procent, at du sparer meget tid ved netop og lave speed dating.

Læs videre i denne artikel hvis du gerne vil lære mere omkring, hvordan du netop kommer igang med speed dating i Århus, eller hvor du ellers bor, og hvordan du kan komme til at spare en masse tid i dit eget liv ved netop at gå i gang med speed dating.

Hvordan kommer jeg i gang med speed dating?

Og hvordan kommer du skal lige igang med speed dating? Der er rigtig mange muligheder for dig at komme igang med speed dating, hvis det er det, du lige netop gerne vil gå i gang med.

Man kan både lav speed dating på nettet men også i virkelighedens verden. Ofte bliver den kombination af begge dele således at man først mødes på nettet og herefter taler om, hvordan man skal mødes, og hvor man skal mødes i den fysiske verden. Hvis du mødes med folk, som du har lært at kende gennem speed dating på nettet, så er det vigtigt, at vi altid starter ud med at mødes i et offentligt sted. På den måde har du langt større sikkerhed, og du har altid mulighed for at smutte igen hurtigt, hvis nu daten under speed dating ikke går særlig godt.

Når I mødes et offentligt sted under speed dating, som mødes i desuden på et meget neutralt sted. Det kan være et godt startsted for jeg begge to, hvis nu forholdet udvikler sig til noget lidt større. På den måde er der nemlig ingen, der er på hjemmebane og I er fuldstændig neutrale og lige over for hinanden når I første gang mødes til speed dating.

Meget ofte er der også visse sociale arrangementer i dit nabolag som netop holder speed dating. Dem må du meget gerne holde øje med fordi de er rigtig gode muligheder for at komme i gang med speeddating og at finde en romantisk partner, som du kan påbegynde et romantisk forhold med.

Der er hele taget rigtig mange forskellige muligheder for at komme i gang med speed dating – alt afhængigt af hvor du bor henne i Danmark. Så længe du har åbnet øjnene let og holder øje efter det, så kan du med garanti godt penge en del forskellige muligheder for netop speed dating i dit nabolag.

Speed dating muligheder

Hvilke forskellige speed dating muligheder er der således i dit nabolag, spørger du nok om. der findes masser af muligheder både i København, i Århus og speed dating  Odense. Alle større byer har som regel en eller anden form for speed dating muligheder – ja selv rigtig mange af de små byer holder af at tage nogen sociale arrangementer og hvor man kan mødes til speed dating og møde andre mennesker.

Selvom de små byer ofte gør en stor indsats for deres unge får de samtidig også kan mødes og være en del af dating livet – for eksempel ved at afholde speed dating arrangementer – så er det nu alligevel de største byer i Danmark som gør mest ud af at holde arrangementer med speed dating. Så hvis der er godt vejr til speed dating i København, speed dating i Aarhus eller speed dating i Odense, så har du altså rigtig gode muligheder for dette.

Det er meget typisk, at de største byer også har flere muligheder inden for for eksempel dating – herunder speed dating. Hvis du synes det er rigtig træls, og du selv bor end lidt mindre by, så kan du jo overveje at gå i gang med selv afholde sociale arrangementer med speed dating. På den måde så det både for, at du selv kan komme ud og finde en masse søde og nye mennesker, men du sørger samtidig for at andre mennesker i din båd også har mulighed for at komme i gang med speed dating og gøre det sammen. Du kan altså dermed hjælpe både dig selv og mange andre mennesker på en gang.

Vælg lokale muligheder

Når du går i gang med speeddating, så er det en god ide at komme igang med alle de lokale muligheder, du har, først.

Men det er nu engang allerbedst at kunne finde hvor en romantisk partner i netop det nabolag, som man selv bor i. Hvis forholdet skal udvikle sig, så er det trods alt en stor fordel, at de bor lige i nærheden af hinanden og nemt kan finde tid til at være sammen.

Hvis der ikke er nogen muligheder i dit umiddelbare nabolag, så kan du godt begynde at overveje at gå i gang med speed dating i København, speed dating i Odense eller speed dating i Aarhus. Hvis du skal til at finde den eneste ene og ny romantisk partner, så kan det godt være, at man skal ud på en lidt længere køretur for at få det.

Og speed dating er netop en af de bedste muligheder til at kunne finde en ny romantisk partner, så det er absolut det værd at bruge lidt tid og energi på at være med til netop sådan nogle arrangementer, hvis de er i nærheden af dig.

Så se dig endelig godt om både i dit nabolag og i de lidt større byer, om der er nogle gode speed dating muligheder, som du kunne tænke dig at være med til. Måske er du heldig og finde en sød person til den allerførste speed dating arrangement, som du er med til.

Lav din egen variant af speed dating

Hvis du ikke lige kan finde nogen speed dating muligheder i dit nabolag eller omkringliggende område, så kan du også gå igang med at lave din egen variant af speed dating.

Speed dating handler egentlig i bund og grund bare om, at man holder nogle meget hurtige og korte møder med folk for hurtigt at kunne få en fornemmelse af, om man har en kemi med dem eller ej. Dette kan man sagtens forsøge at gøre alene uden nogen større arrangementer til at hjælpe en.

Du kan for eksempel begynde og snakke lidt med nogle nye og søde mennesker inde på diverse sociale medier og aftaler at mødes for et meget meget kort stund. Denne korte stund kan såmænd bare være en halv time i din frokostpause på arbejdet, eller at I mødes på den lokale kaffe shop. Det er som regel nok til, at man kan få en fornemmelse af, hvordan den anden person er.

Sørg for i forvejen at fortælle den anden person, som du skal ud og møde, at det kun bliver meget kort date. Så er de nemlig forberedt på det, hvis du lige pludselig hopper op og forsvinder efter kort tid.

Når du giver den anden person chancen for at vide, at det her netop er speed dating I er igang med, så kan det også meget hurtigt løsne lidt op for anspændelsen, som kan ligge i luften. Det kan ofte virke lidt anstrengt på den allerførste date, og man kan være lidt nervøs for, hvorvidt man kan komme i gang med at snakke og holde snakken ved lige i den times tid eller to, som man er sammen.

Men når I begge to gør det klart, at det netop er speeddate, I er igang med, så bliver det hele en lille smule nemmere, fordi de netop kun skal kunne holde samtalen vil lige en halv time.

Hvis det går rigtig godt for jer, og I snakker rigtig godt, så er det jo bare med at mødes igen så hurtigt som overhovedet muligt. Det er netop det speed dating er til for. Med speed dating handler det om at mødes og en en kort første date, hvor man hurtigt kan få en fornemmelse af, hvorvidt der er kemi mellem personerne eller ej.

Hvis kemien bare er skøn, og I har det godt sammen, så er speed dating lykkedes og i kan altid arrangere et andet møde.

Fordelene ved speed dating

Som der allerede har været en lille smule inde på, så er der rigtig mange fordele ved netop speed dating. For eksempel sparer man rigtig meget tid, fordi man ikke længere skal sidde og have en time eller to lang første date med forskellige mennesker. Der kommer til at stå en lille smule mere omkring, hvor meget tid man kan spare hvad netop at lave spise deling efter denne del af artiklen.

En af de andre fordel ved speed dating er noget, som blev nævnt tidligere. Under en første date kan man ofte føle sig ekstremt nervøs, fordi man netop sidder og forventer, at man skal kunne holde en samtale i gang med et fremmed menneske i flere timer af gangen. Det kan man ret sjældent gøre.

Og selve forventningen, om at man netop skal kunne dette og være på i så lang tid ad gangen, kan være med til at gøre en endnu mere anspændt. at jo mere anspændt man er, jo værre er man til og kunne snakke om løst og fast i flere timer af gangen.

Derfor kan speed dating være en rigtig god ide hvis man især føler man har svært ved denne første date. Under speed dating er der ikke nogen forventninger, om at man skal kunne holde samtalen i gang i lang tid ad gangen. Tværtimod handler det om at kunde fortælle anden person så meget som overhovedet muligt om sig selv og skabe en god kemi på så kort tid som overhoved muligt.

Under speed dating har man ikke lang tid til at lære hinanden at kende, og det er den umiddelbare kemi, som der betyder noget. Dette kan for nogle mennesker virke meget skræmmende, mens det for andre kan virke helt utroligt afslappende.

Uanset hvordan du har det med tanken om speed dating, så er det så absolut noget, du prøve af. Måske kommer du til at finde ud af at det slet ikke er så skræmmende igen, og at det faktisk nyder det rigtig meget i forhold til mere traditionelle former for dating.

Spar tid med speed dating

Som vi nævnte tidligere, så er en af de helt klare og store fordele ved speed dating, at du netop sparer en hel del tid, fordi det netop er ”hurtig” dating, det drejer sig om.

Når man mødes første gang med en anden person under dating, så er der ofte en forventning om at man skal holde dette møde i gang i mindst en time. Hvis man er ude i datinglivet og er i gang med at søge efter sin romantiske partner, så kan man hurtigt have disse møder med rigtig mange forskellige mennesker, før man netop finder drømmeprinsen eller drømmeprinsessen. Og på den måde kan man så meget hurtigt komme til at bruge mange timer på disse første dates.

Men med speed dating kan man hurtigt få en smagsprøve på mange forskellige mennesker på meget kort tid. På en aften, hvor man som regel kun ville have haft en enkelt date med en enkelt person – som man muligvis aldrig skulle ses igen med – har man lige pludselig mulighed for at mødes med rigtig mange forskellige mennesker på en gang.

På speed dating så kan man altså spare rigtig meget tid og ikke have alle disse første date, som man ellers ville have været tvunget til at tage. Måske er der endda nogle af alle disse piger eller fyre, som du møder til speeddating, som du ellers ville have brugt rigtig lang tid på at arrangere første date sammen med.

Samtidig sparer du rigtig meget tid på, at du ikke skal gå i gang med at arrangere alle disse første dates. Det kan også godt tage en del tid at skulle snakke frem og tilbage med en anden person over sociale medier eller forskellige dating apps og derefter for dit eget og den anden persons skema til at hænge sammen, så i kan mødes til en date.

Homoseksuel speed dating eller heteroseksuel speed dating?

Når du leder efter muligheder for at komme i gang med speed dating, så er det vigtigt, at du lige sørger for at tjekke, hvilke former for mennesker det egentlig er, der kommer. Hvis du for eksempel ikke selv er homoseksuel, så vil det jo ikke give så meget mening hvis du dukker op til et heteroseksuelt speed dating arrangement.

Det ville være utroligt træls at bruge en del tid hjemme for at gøre sig klar både fysisk og mentalt, for derefter at sidde i lang tid i offentlig transport eller i en bil for at komme hen til et speed dating arrangement, hvor du opdager, at det er den helt forkerte gruppe mennesker, som sidder der.

Gør derfor altid dig selv den tjeneste at dobbelt-tjekke alt information omkring arrangementet, som du har udkig på. På den måde sørger du for ikke at få alt for mange skuffelser i dit dating eventyr.

Speed dating er for alle aldre

Ligesom du skal holde øje med, hvorvidt det er et homoseksuel eller heteroseksuel speed dating arrangement, så er det en god ide også at lære at holde øje med, hvilken aldersgruppe det egentlig er dette arrangement retter sig mod.

Speed dating arrangementer afholdes nemlig for alle mulige forskellige former for aldersgrupper. Folk af alle aldre dater andre mennesker og vil gerne have romantiske forhold. Det giver derfor kun meget god mening, at det ikke kun er for de unge mennesker, at speed dating arrangementer bliver afholdt.

Dobbelt-tjek derfor altid al information der er i forbindelse med et speed dating arrangement i dit nabolag eller i den største, nærmeste by. Det ville da være lidt træls, hvis du dukker op til et speed dating arrangement, hvor alle andre mennesker i lokalet er mindst 20 til 30 år ældre end dig – eller værre endnu yngre end dig.

Hvis du gerne vil date nogle mennesker udenfor din egen aldersgruppe, så skal du finde en helt speciel form speed dating arrangement, der retter sig mod netop dette. ellers kan det hurtigt gå hen og fornærme nogen mennesker eller gøre dem direkte sure på dig, fordi de forventer at møde nogen på deres egen alder, fordi det er det, de selv søger.

Hvis du gerne vil date mennesker udenfor din egen aldersgruppe, så er det måske ikke lige speed dating, du skal igang med.

Mulighed for dates efter speed dating

Til sidst er det meget vigtigt lige understrege, at du selvfølgelig har masser af muligheder for at date de mennesker, du møder til arrangementerne efter det er ovre. Det er såmænd det der er hele pointen med denne slags dating.

Speed dating arrangementer handler netop om, at man kan få den akavet første date overstået så hurtigt som overhovedet muligt. Ofte skal du ikke bruge meget mere end få minutter på at finde ud af, hvorvidt du har en god kemi sammen med andre mennesker eller ej. Og det er netop noget du får mulighed for at finde ud af meget hurtigt gennem speed dating.

Så prøv speed dating af allerede i dag og led efter nogle gode arrangementer i dit nabolag.