Sådan kommer du over ham

Om det er dig, der har taget den svære beslutning, eller det er dig, der er blevet dumpet, så er det hårdt at komme over ham.

Ja, faktisk siger man, at det første brud man oplever kan være en af de sværeste momenter man oplever. Og der kan være noget om det.

Men husk på, at du nok skal komme dig over ham. Det er “bare” et moment du har det som du har det lige nu.

Det er et savn, og du skal tænke det som en sorg, du skal igennem.

Alle mennesker håndterer sorg ved opbrud på forskellige måder.

Alligevel er der en række gode retningslinjer, du kan følge for at komme videre og kommer over ham.

Læs videre her, og bliv hjulpet godt på vej.

Accepter situation

Det lyder banalt, men det er det ikke. Accepter situationen. Faktisk er det det allersværeste af det hele. At acceptere, at nogen ikke skal være en del af dit liv, kan være helt ulideligt. Du vil garanteret føle, at du gerne vil gøre en hel masse ved situation.

Du føler at, hvis bare du lige gjorde det her eller sagde det her, så ville det løse det hele. Men faktisk kommer du først videre, den dag du accepterer den situation, du er sat i. Om den er retfærdig eller uretfærdig, er der ikke noget at gøre ved den lige nu.

Afslut praktiske gøremål

For at du kan komme videre, er der ofte nogle praktiske ting, der skal sørges for. Hvis du bor sammen med din kæreste, skal du flytte ud. Dette kræver mange kræfter. Så sørg for at få alt den hjælp, du kan få fra venner og bekendte. De vil helt sikkert gerne hjælpe. De fleste har jo selv stået med et hjerte itu før.

Sørg også for at få sat dig ned med din ekskæreste og få snakket om, hvordan I løser økonomien. Selvom det er ubehageligt, vil du på lang sigt være glad for det.

Det kan også være, at du blot har besøgt din kæreste i hans lejlighed. Her vil der helt sikkert også være nogle ting at hente. Det vigtige er blot, at du hurtigt får løst alle de praktiske udfordringer. Det skal nemlig ikke være ham, der holder dig tilbage fra at komme videre med dit liv.

Lad intet forblive usagt

I selve momentet, hvor to mennesker slår op, får følelserne ofte frit spil. Der bliver sagt mange forskellige ting. Måske blev du vred. Måske fik du erklæret din endeløse kærlighed. Ligegyldig hvad, så sidder du ofte et par uger efter og kigger tilbage med andre briller på. Følelserne er lagt lidt til side, og fornuften har fået plads. Du har fået tænkt over tingene, og det hele står lidt mere klart.

Hvis du føler, at der er noget, du ikke har fået sagt, er det helt okay at sige det. Der findes nemlig ikke noget værre end de ting, du ikke fik sagt. Hvis du synes, det er svært at få sagt, kan du eventuelt skrive et brev, så du er sikker på, at du får det hele med. Det virker måske lidt mærkeligt, men det er sådan, du kommer over ham. Få skrevet bogen færdig, inden du lukker den i og kommer videre.

Sæt dig selv i fokus – Hvad har du brug for?

Når bogen er lukket, og det sidste kapitel er skrevet, er det vigtigt, at du retter fokus mod dig selv. Hvordan kommer du bedst over ham? Hvad har du brug for? Der er kun en, der har svaret, og det er dig. Det er tid til selvforkælelse, og det er tid til at være god ved dig selv. Spis din yndlingsmad. Tag ud og hav det sjov. Og omgiv dig med mennesker, der giver dig ny energi på livet.

Omgiv dig med mennesker, der gør noget godt for dig

Dit humør påvirkes i de allerfleste tilfælde af de mennesker, der er omkring dig. Så når du er i en svær følelsesmæssig situation, skal du omgive dig med de mennesker, der gør dig glad. Det skal være mennesker, der kan snakke om de svære ting. Det skal være mennesker, der kan lave sjov med dig. Og så skal det være mennesker, der kan være lidt hårde ved dig.

Det er nemlig helt essentielt at have nogen, der kan give en et skub en gang i mellem. Nogen, der kan minde dig om, hvor mange dejlige drenge der venter derude.

Gør din hverdag travl

Et godt trick, hvis du har svært ved at glemme din ekskæreste, er at gøre dig selv travl. I starten kan det føles helt ulideligt at køre rundt i de samme tankemønstre. Derfor har du brug for afbræk, hvor du bliver nødt til at koncentrere dig om andre ting.

Arbejde og fritidsaktiviteter er noget af det, der virker for mange. Så fyld din kalender op med lidt ekstra arbejde, så du hurtigt kan komme på andre tanker. Eller meld dig til nogle ekstra træninger, så du kan få dine frustrationer ud.

Giv slip, og kast dig ud i datinglivet

Når du synes, du er ved at være videre, er det tid til at give helt slip. Sådan kommer du over ham er ikke længere et problem. Det er blot et spørgsmål om at give helt slip. Det er her, du skal tilbage på datingmarkedet. Der er nemlig masser af fisk i havet, der bare venter på at blive fanget.

En af måderne, hvorpå du kan lure terrænet af, er ved at blive en del af en datingside. Den bedste datingside for dig findes helt sikkert derude. Der findes nemlig et hav af forskellige muligheder og kategorier. Der findes datingsider målrettet landmænd. Der findes datingsider målrettet seniorer. Der findes datingsider målrettet helt unge. Og så findes der datingsider målrettet dating for voksne.

Dette er blot et lille udsnit. Så der er ingen undskyldninger for ikke at stikke snuden lidt frem igen. Det skader ikke at kigge. Og hvem ved, måske finder du en sød fyr, der er værd at tage på date med? Det vil kun tiden vise.