Dating i København

Herunder finder du sider, hvor du finde andre der er klar på dating i København:

1. plads
Dating.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit i mere end 20 år
Hurtig oprettelse
2. plads
Match.com
350.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.7
Rating
Mest kendte
Største datingside i verden
Hurtig oprettelse
3. plads
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.6
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side
PartnerMedNiveau.dk
120.000+
Medlemmer
28 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.0
Rating
Seriøs medlemsbase
Matchmaking
Akademikere
Høj succesrate
Single.dk
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.9
Rating
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
Senior.dk
119.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.5
Rating
Senior
Dating og venskaber
Ældre målgruppe
C-date
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.5
Rating
Casual dating
For folk i forhold
Be2.dk
150.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.4
Rating
Garanti for beskeder
Videnskabelige matching
Seriøse intentioner
50plusMatch.dk
230.200+
Medlemmer
50 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.2
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler

I dagens Danmark er det nemt at møde nye mennesker og aftale at mødes til en date. I takt med digitaliseringens indflydelse har det aldrig været nemmere at komme i kontakt med folk. Du kan sidde bag din skærm og have en dialog kørende efter få minutter. Med tiden er kravene til en date blevet vanskeligere. Det vil sige, at folk har meget høje krav til en kommende partner. Dette kan gøre det sværere når folk er på jagt efter den eneste ene. Der findes mange hjemmesider som du kan benytte dig af i forbindelse med dating i København. Find en hjemmeside du føler dig tryg med, og begynd at komme i gang med at skrive med nogen forskellige mennesker.

Kom godt i gang med dating i København

Ifølge statistikker er der et stort antal danskere der dater i hovedstadsområdet. Det skyldes at der generelt er en stor befolkning i Københavnsområdet på grund af storbylivet. Dating er noget for alle aldre, så er der generelt mange der opretter en datingprofil når de føler sig klar til at prøve lykken. På nogle datingsider er der en aldersgrænse for hvor gammel du skal være for at kunne oprette en profil. På denne måde bliver nogle sider mere målrettet en bestemt aldersgruppe.

Dating i København er ikke bare dating

I dag kan dating i København foregå på mange forskellige måder, da det ikke kun handler om at mødes for at drikke en kop kaffe. Der findes flere afskygninger af ordnet dating, da det også kan inkludere at mødes for at dyrke sex. Nogen singler er f.eks. tilfredse med deres singleliv, og har dermed kun behov for at være intimt sammen med et andet menneske engang imellem. Der findes sider som udelukkende handler om at finde en for at kunne dyrke sex. I denne forbindelse er der ikke nogen forpligtelser overfor hinanden, og du er ikke nødsaget til at skulle møde vedkommende igen efter første møde. Mange singler har det godt med denne ordning, hvis de har nok i dem selv i hverdagen.

Hvad passer godt til dig?

Det er vigtigt at følge den datingform, der passer bedst til dig behov. Derfor bør du også prøve at finde en side, hvor det modsatte køn søger det samme som dig selv. Der er ikke nogen grund til at bruge tid på en person, der alligevel ikke er det samme sted i livet som dig selv. Dating i København kan generelt godt være besværligt, da du både vil blive udsat for gode og dårlige dates. Det er ikke alle der er heldige at finde deres eneste ene første gang. Derfor skal du være i besiddelse af en masse tålmodighed, da ingen kan forudse hvor lang tid det vil tage at finde den eneste ene.

Dating i gamle dage

I gamle dage blev folk kærester på et helt andet grundlag end i dag. Samfundet var struktureret på en helt anden måde, hvilket gjorde, at der ikke var lige så mange muligheder for at vælge en partner i gamle dage. Ofte kendte folk på forhånd hinanden og giftede sig af praktiske årsager. I andre sammenhænge blev ungdomskærester forelskede og ville giftes. Da internettet ikke eksisterede, kunne danskerne kun møde hinanden tilfældigt. Det var meget populært at udveksle kærlighedsbreve for at vise, at man var interesseret i en bestemt person. I dag er det slet ikke nemt at møde sin kommende partner naturligt. Nogen er heldige f.eks. at møde hinanden i byen og derefter opbygge et forhold, men de fleste i dag mødes via en datingapp. I dag kan du vælge og vrage imellem singler. Med et enkelt tryk på mobilen kan du sortere folk fra som du ikke er interesseret i, eller stryge til den anden side, hvis du er tiltrukket af personen.

Find en god datingapp

Der findes mange datingsider hvor du har mulighed for at komme i kontakt med det modsatte køn. Nogle sider er til en bestemt aldersgruppe, så chancen for at finde det perfekte match er større. Der er stor forskel på hvad folk søger hos en partner ud fra alder. Ældre mennesker har mere livserfaring og er dermed klogere på hvad de søger efter hos en partner. Det kan være mere usikkert med de unge mennesker, der ikke har haft lige så mange forhold eller erfaringer med det modsatte køn. Livserfaring gør dig klogere og du bliver mere bevidst over hvad du gerne vil have. I en ung alder er det begrænset hvor meget du har prøvet i forhold til parforhold eller hvor mange gange du har været forelsket i forhold til en ældre person.

Dating i København og Danmark

Ifølge statistikker er der forskel på hvad folk forventer af deres date afhængig af om du bor på Sjælland, på Fyn eller i Jylland. På Sjælland er folk strengere ved deres dates, fordi folk finder fejl ved små ubetydelige ting ved deres date. Dette er en grund til at der bl.a. er mange singler på Sjælland. Mange danskere ved godt at de har for mange krav til en partner. Folk vurderer bl.a. dette ud fra hvordan deres tidligere forhold har været. Danskere bosiddende på Fyn og i Jylland er mere afslappede omkring dating og tager tingene som de kommer. De er generelt bedre til at give folk en chance, hvilket bl.a. er grunden til, at flere finder sammen hurtigere på Fyn og i Jylland.

Hvad vægtes højest hos en partner?

Selvom mange danskere ikke vil indrømme det, så har de mange og urealistiske krav til en kommende partner. Nogen vægter de indre værdier højest, imens andre vægter udseende mest. Folk vil gerne kunne afspejle sig i deres partner, så hvis du f.eks. går meget op i dit udseende, så betyder det meget for dig, at din kommende partner også går op i dette. Et par vil gerne minde om hinanden på mange punkter, da dette er et solidt grundlag for, at man har noget tilfælles og passer sammen. Mange danskere er nødsaget til at sænke deres kriterier hvis de ikke vil ende alene. Det vil altid være de indre værdier der er vigtigst, da de indre værdier definerer hvem din partner er som person.

Det ydre betyder meget for mange

I løbet af de sidste par år er mange begyndt at prioritere de ydre værdier højest, fordi de gerne vil have en partner der ser godt ud. Det er vigtigt at du føler dig fysisk tiltrukket af din partner, men udseende er ikke den eneste grund til at være det. Når du først har lært en person at kende, så ved du hvilke indre værdier personen har. Du falder først for en person, når du kender personen ud og ind. Derfor er det ikke realistisk at vurdere sine dates udelukkende på udseende, da det indre netop tæller mest. Din dates personlighed er afgørende for, om du kan se en fremtid sammen med vedkommende. Hvis man ikke har noget til fælles, så er der heller ikke et forhold at bygge videre på.

Alle mennesker der har svært ved at finde en partner bør lave en liste med de krav, som de har en partner. Det går op for nogen at de har for mange krav til en partner, når det først står sort på hvidt. Det er en god ide at du nogle gange ser tilbage i bakspejlet for at blive klogere på hvorfor du ikke har fundet en kæreste endnu. Hvis du har datet i flere år uden at have fundet en kæreste, så kan der være nogle parametre, som du skal justere lidt på.

Se på andre typer

Selvom du normalt går efter en type person, bør du prøve at ændre dit syn på det modsatte køn. Det kan gøres ved at være mere åben overfor andre typer, end den type som du normalt går efter. Det er sundt at gå på date med forskellige typer af mennesker, da dette gør dig klogere på, hvad du egentlig godt kan lide. Nogen bliver overraskede over at de faktisk godt kan være tiltrukket af en anden type person, end de altid har gået efter. Modsætninger mødes og det kan være godt for dig at blive kæreste med en type, som du normalt ikke går efter. Et godt råd er at gå på date med et åbent sind, så du åbner flere døre for en eventuel kommende kæreste.

Prøv flere hjemmesider

Du kan møde din kommende kæreste på mange forskellige datingsider. Der er mange som anbefaler Datingpilot.dk, da du her får det fulde overblik over de mest populære datingsider. Du har det hele samlet på et sted, og skal dermed ikke bruge tid på at gå ind på forskellige sider for at sammenligne. Med det fulde overblik på denne hjemmeside kan du bl.a. se hvor gammel du mindst skal være for at kunne oprette en profil, hvor mange profiler der er oprettet samt hvor godt et omdømme den enkelte hjemmeside har fået. Datingsiderne er opsat efter hvor populære de er. For tiden ligger match.com på en førsteplads efterfulgt af dating.dk og 40plus.dk. Selvom en datingside er god for en dansker, så kan det godt være at det er en anden side der er den rette at bruge for dig. Det skyldes at danskere har forskellige krav til hvad en datingside skal kunne opfylde.

Tilpas din profiltekst til dating Copenhagen

Det er vigtigt at du får skrevet en profiltekst, der passer på dig som person. Den skal gerne være kort, da mange ikke gider at læse en kilometer lang profiltekst. Du bør tænke over hvordan du sætter din tekst op, så den er så overskuelig som muligt. Du kan f.eks. opstille nogle af tingene i punktform, hvis der er noget særligt som folk skal lægge mærke til. Det kan f.eks. være at du har børn, har kæledyr, søger noget bestemt hos en partner eller andet. Din profiltekst må gerne indeholde noget humoristisk eller livligt, så den ikke bliver for kedelig at læse. Den skal gerne afspejle dig som person, da folk kun kan vurdere dig ud fra profiltekst og profilbillede.

Gør noget ud af din profil

Du skal vælge et profilbillede, hvor du føler dig smuk og lækker. Din udstråling er vigtig, da mange mennesker vurderer dig ud fra selve billedet kun. Hvis det modsatte køn finder dig attraktiv og spændende, så vil de helt automatisk vise interesse – måske endda uden at have læst hele din profiltekst. Hvis du bliver interesseret i en person, så gælder det om at skrive en besked, der passer til din humor. Du må gerne være frisk, så den anden person hurtigt finder ud af, at du ikke er en kedelig person. Det er vigtigt at du fra start af virker interessant, da dette er med til, at den anden person gerne vil møde dig i virkeligheden. Det er meget individuelt hvad behov den enkelte dater har, inden personen vil ses i virkeligheden. Nogen har behov for at skrive lidt frem og tilbage, imens andre gerne vil give det en chance med det samme. Hvis du er det mindste i tvivl om du vil mødes med en person, så skriv lidt med personen først. Via beskeder får du lidt en fornemmelse af hvem du har med at gøre, og om personen er en som du gerne vil se.

Mød personen hurtigt

Selvom du skriver med en person, så er det vigtigt, at du ikke venter for længe med at ses med vedkommende. Der er ikke nogen grund til at bruge lang tid på en person hvis vedkommende ikke har intentioner om at mødes. Der er mange som bliver nervøse når de skal møde en for første gang. Det er helt okay at være nervøs. Når du først har mødt din date og I begynder at snakke, så begynder nerverne automatisk at dæmpe sig. Ofte er det en blanding afspænding og nervøsitet, der bliver opbygget inden man mødes. Ifølge spørgeundersøgelser er mange mennesker nervøse den første gang de skal på date. Det gælder uanset hvor mange dates de har været på. Der er altid nogle forventninger ved det første møde, da første date er grundlaget for, om man skal mødes igen. Det er vigtigt at du følger din mavefornemmelse, da denne altid vil give dig et fingerpeg om hvad der er det rette for dig.

Arranger en god date

Der findes ikke nogen bestemt opskrift på hvordan en vellykket date er arrangeret. For nogen er en middag og romantisk gåtur nok, imens det for andre skal være noget vildere. Hvis du skal arrangere en date, kan det være en god ide, at du arrangerer noget som du godt kan lide. På denne måde bliver daten lidt mere personlig og du viser en side af dig selv. Dette giver anledning til et godt samtaleemne under daten. Første date behøves ikke at være dyr eller overdrevet. I mange tilfælde er folk sammen et par timer, og skal derefter hjem og mærke efter, om de har lyst til at ses igen. En vellykket date kan sagtens være simpel arrangeret, som f.eks. en gåtur i pakken med en kaffe i hånden. Det er vigtigt at man får snakket sammen på første date, da det er altafgørende for, om der er noget at bygge videre på. Hvis du og din date hurtigt opdater at I har en masse til fælles, så er lysten også større til at skulle ses igen til anden date.

Mange muligheder i København

København er Danmarks hjerte, da det netop er hovedstaden i landet. Der er mange muligheder for at arrangere en date i København, da der er kort afstand til alting. Du kan f.eks. arrangere noget på strøget, tage en tur i Tivoli, finde en fin restaurant i indre by eller invitere din date med på kanalrumfart. Der er ikke nogen begrænsninger i Københavnsområdet, da der netop er kort afstand til de fleste aktiviteter. Selvom du befinder dig inde i byen, så er det muligt at finde hyggelige naturområder, hvis du gerne vil arrangere en picnic for din date. Der er skønne naturområder i f.eks. Landbohøjskolens have, Amager Strandpark, Frederiksberg Have, Kongens Have og Botanisk Have. Der er mange muligheder, så det kan være en ide at lave lidt research arbejde så du kan finde på noget sjovt. Det kan være en ide at tage højde for det område, som I skal mødes i. På denne måde tager det heller ikke lang tid at komme hen til det sted, hvor daten skal afholdes.

Få inspiration til din date

På internettet kan du finde inspiration til gode steder hvor dates kan afholdes. Danskerne er generelt gode til at anmelde steder, så du kan med garanti se hvor mange der har anbefalet et bestemt sted. Du kan med kort tid få dig et overblik over de aktiviteter, der befinder sig i nærheden af det sted hvor I skal mødes. På denne måde får du ikke planlagt noget i den anden ende af byen, så det ender med, at I skal bruge en masse tid på at komme derhen. Det er en god ide at du lægger et budget for hvad daten må koste. På denne måde kan du nemmere sætte rammerne for hvad det hele må koste. Hvis I skal ud at spise kan du være på forkant for at se hvad priserne ligger på. Dette gør at du kan beregne hvor mange penge du ca. skal afsætte til mad.

Imponer din date

Hvis du gerne vil imponere din date, bør du spørge ind til hvad vedkommende godt kan lide. På denne måde kan du planlægge noget, som du ved, at din date med garanti kan lide. Dette viser at du er en lyttende person, da du tager hensyn til hvad din date godt kan lide. Der er mange muligheder for at kunne arrangere den perfekte date i København. Der er en masse at vælge imellem, både hvad gælder indendørs og udendørs aktiviteter. Det er en god ide at du planlægger daten i god tid, hvis du gerne vil have styr på alle detaljerne. Jo mere vellykket daten er, desto bedre kan din date også se hvor meget du har gjort ud af at planlægge daten.

Vær forsigtig på internettet

Selvom du dater online, skal du huske at være påpasselig med dem du skriver med. Du kan aldrig vide med sikkerhed hvem der sidder på den anden side af skærmen. På mange datingsider er der falske profiler, som hjemmesiderne prøver at slippe af med. Det betyder, at der er en chance for at du kommer til at skrive med en falsk person. Du kan undersøge dette ved f.eks. at få personens fulde navn, så du kan gå ind og kigge på personens Facebook side. På denne måde kan du se om profilbilledet passer med de billeder der ligger på Facebook. Hvis der er flere billeder af den samme person, så kan du godt regne med, at profilen er ægte nok. Uanset hvor meget du skriver med en person, skal du være opmærksom på ikke at udgive personfølsomme oplysninger. Det skyldes at der findes falske profiler, som udelukkende er ude efter at få fat på disse oplysninger så de kan hacke dig. Hackere i dag er gode til at luske rundt på internettet, og derfor skal du reagere på de mindste tegn på underlige online aktiviteter.

Dating i København er noget for alle

Dating er noget for mænd og kvinder i alle aldre. Selvom nogen mener at du er for gammel til at date, så skal du gøre hvad du føler for. Ingen kan blive for gamle til at date, da der ikke er nogen aldersgrænse for kærlighed. Der findes hjemmesider udelukkende til ældre mennesker, så chancen øges for at de kan møde en der er det samme sted i livet som dem. Dating er blevet en normal ting at gøre i dagligdagen, da folk nemt kan afsætte et par timer til at spise middag med en date eller gå en aftentur. Det er vigtigt at du tror på at der er en partner derude til dig. Hvis du ikke har troen, så er der ikke nogen grund til at du bruger tid på dating.

Dating Copenhagen og online i fremtiden

Dating i København og onlineforventes at blive mere og mere brugt af danskerne, da der kommer nye datingsider hvert år samt flere brugere til. Der er en stor aktivitet derinde, hvilket gør, at mange bliver interesserede i at prøve at finde den store kærlighed. Dating skal afprøves før du kan sige om det er noget for dig eller ej. Mange bliver overraskede over hvor sjovt det egentlig er. Uanset hvad får du en masse oplevelser ud af det og kommer til at møde mange forskellige slags mennesker. Kom godt i gang med datinglivet, så du kan finde en at dele hverdagen med.