Mitdating.dk Anmeldelse 2022

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN nu

man og kvinde symbol

56% Mænd & 44% Kvinder

Score: 33/100 

Samtale Succes
4%
Seriøsitet
30%
Gode Priser
60%
Brugervenlig hjemmeside
4%

Hvad er MitDating?

Mit dating er en dating side, der er åben for alle over 18 år. Siden lægger vægt på, at det er en datingside for seriøs dating. Og at de samtidig er en sikker og tryg dating side.

Siden er dog også til dig, der bare leder efter en flirt, en enkel date eller bare er nysgerrig på, hvad en online dating side som Mit dating kan byde på.

De gør også opmærksom på, at de har fokus på falske profiler, og bekæmper dette med alt, hvad de kan. Det er med til at give dig en bedre og mere tryg oplevelse, når du bruger siden. Det er for eksempel træls at bruge sin tid på henvendelser fra falske profiler.

På datingsiden er der en hyggelig og afslappende stemning. Mit dating er åben for alle, og der er altså ikke noget specifikt koncept, som du skal indrette dig efter. Det betyder også, at du kan finde alle mulige slags mennesker på siden.

I 2020 har Ekstra Bladet lavet en analyse af danske datingsider. Den viste, at Mitdating er den datingside i Danmark, der har haft mest aktivitet i 2020. Der kan derfor være gode muligheder, hvis du vælger at oprette dig som medlem.

Sådan fungerer Mit dating

Mit dating fungerer langt hen ad vejen som stort set alle andre dating sider. Siden har mange af de funktioner, som du måske kender fra andre dating sider. Du kan for eksempel oprette dig gratis og i samme omgang vælge, hvad der er du søger på siden.

Herefter vil du, når du bruger Mit dating, blive vist de profiler, der er relevante for dig. Derudover kan du bruge en smart swipe funktion. Eller du kan bruge siden søgefunktioner. Du kan også chatte og kigge billeder igennem.

Alle disse funktioner skal gøre din søgning lettere og ikke mindst sjovere. Det smarte ved online dating er, at du kan være fokuseret og målrettet i din søgning. Du kan nemt og klart beskrive, hvem du er, og ikke mindst hvad du søger.

På Mitdating har de også gjort det nemt for dig at se, om du eventuelt matcher med de forskellige profiler, du falder over. Vil du gøre din søgning mere målrettet, kan du også bruge specifikke søgekriterier og få vist de sider, der matcher disse.

Du kan også tilkøbe ekstra funktioner på mitdating. hvis du finder det nødvendigt. Dog kan du komme rigtig langt med en gratis profil.

Gratis dating side

Mitdating kan i mange henseender ligne mange af de andre datingsider, der efterhånden findes. Folkene bag har helt sikkert kløet sig i hovedet og tænkt over, hvordan de skulle skille sig ud på det relative mættede marked.

Derfor har de valgt at gøre siden gratis. Mange datingsider praler af at være gratis, men mener egentlig bare, at det er gratis at oprette sig. Herefter er alle de funktioner, som man har brug for, så man egentlig kan bruge siden ikke tilgængelige.

Ofte kræver mange datingsider, at du betaler for et medlemskab for, at du reelt kan gøre brug af tjenesterne. Men her adskiller mitdating sig fra de mange andre.

Du kan faktisk bruge datingsiden med en gratis profil. Du kan bruge søgefunktioner, chatte, se billeder og besøge profiler, alt sammen uden at skulle betale for din profil.

Mit dating har dog gjort det muligt at købe et Premium medlemskab. Her får du adgang til ekstra funktioner. Disse kan være rare at have, og kan i sidste ende gøre din søgning hurtigere og mere effektiv. Men de er altså ikke nødvendige for, at du overhovedet kan bruge siden. 

Du kan derfor med god grund oprette dig på Mit dating, og se hvad du synes, den har at byde på. Bliver du virkelig glad for den, og ønsker at sætte tempoet på din dating op, så kan du altid overveje at betale for et Premium medlemskab.

Find den rigtige på mitdating

Denne datingside prøver som mange andre at sikre, at du nemt og hurtigt kan finde den rigtige. Mitdating har forskellige funktioner, der kan gøre din søgning nemmere og andre smarte ting, der også kan gøre søgningen sjovere.

Siden ligger i deres beskrivelse vægt på, at der er tale om dating for rigtige mennesker. Det vil sige, at de lægger op til en ærlig fremvisning af, hvem du er, og hvad du søger efter.

Det er altså ikke ønskværdigt, at du bruger et lidt for godt billede af dig selv, eller pynter lidt på din personlighed, når du beskriver, hvem du er.

Derfor lægger Mit dating også op til en tryg og jordnær stemning, så du roligt og afslappende kan finde en partner. Siden gør derfor meget opmærksom på, at de er en platform, der skaber grundlaget for relationer og matches.

Du skal derfor også være opmærksom på, at det er dig, der skal gøre arbejdet. Mitdating gør selvfølgelig sit, og giver dig smarte funktioner og en brugervenlig hjemmeside. Du kan skabe en god oplevelse for dig selv ved at skrive en god profiltekst, tage et godt og ikke mindst vellignende billede og generelt have et åbent sind.

Se om I er et match på den smarte graf

Mange datingsider lover stort og højt om at lige netop hos dem kan du finde den eneste ene. Og mitdating er ingen undtagelse. Selvfølgelig findes den store kærlighed lige om hjørnet eller på netop denne datingside.

Man ved selvfølgelig aldrig og på denne datingside, gør de da også deres for, at du kan finde den rette. Du kan for eksempel besvare et spørgeskema med 48 spørgsmål. Spørgsmålene omhandler dig, dine interesser og generelt hvem du er. Derudover handler spørgsmålene også om, hvad du forventer ved en kommende partner.

Når du har besvaret alle spørgsmålene, bruger Mit dating dem til at matche dig. Faktisk kan du se en match making graf, hver gang du besøger en profil. Når du besøger en anden brugers profil, kan du nemt og overskueligt se, hvor godt i matcher på en graf.

Det er selvfølgelig op til dig, hvor meget vægt du lægger på denne visualisering af jeres match. Men det er en sjov og ny måde, hvorpå du hurtigt kan aflæse om personen eventuelt kunne have din interesse.

Swipe dig frem til et match på Mit dating

De har også en smart og sjov funktion på mitdating. Den lader dig swipe enten til høje eller venstre alt efter, om du er interesseret, i den profil du bliver vist. Hvis du synes det lyder bekendt, så er det nok fordi, de har tyvstjålet konceptet fra Tinder.

Du bliver vist forskellige profiler. Her kan du se navn, billede, alder og bopæl. Herefter kan du swipe personen til enden den ene eller anden side alt efter, om du finder ham eller hende interessant.

Tinder er blevet en stor succes, og er for mange unge deres go-to dating app. Det er særligt på grund af denne anderledes og hurtige tilgang til dating. Du vurderer lynhurtigt, om personen er noget for dig, og hvis I begge siger ja, er der et match.

Mange synes dog også, at denne metode er noget overfladisk. Og det kan man helt sikkert godt anklage den for. Men det kan også være en effektiv og sjov tilgang, når det kommer til online dating. Der kan være så mange muligheder, at det kan være svært at finde rundt i.

Denne funktion gør det helt basalt, og giver dig kun de mest nødvendige oplysninger. Det kan derfor ses som en måde, hvorpå du kan sortere lidt i alle de profiler, du kan finde online.  

Hvad er bæredygtig dating?

På Mit datings hjemmeside kan du læse om bæredygtig kærlighed. Og det handler faktisk ikke så meget om varig kærlighed og lange forhold.

Mitdating mener i stedet, at de lægger vægt på at have en bæredygtig virksomhed og træffe gode valg i forhold til deres indvirkning på det nærliggende miljø.

Mitdating bruger blandt andet den grønne søgemaskine Ecosia. Den donerer mindst 80% af overskuddet til almennyttige organisationer med fokus på genplantning. Derudover er Ecosia CO2-negativ, økonomisk gennemsigtig og en såkaldt social forretning.

Derudover overholder mitdating også EU’s krav om miljøbelastning. Du tænker må ikke over det, men når du surfer på nettet, forurener du også. Deres servere er placeret i Danmark, hvilket også gør, at de skal bruge mindre strøm.

Skulle det ikke være nok i forhold til grøn kærlighed, så bruger de også træplantningsprogrammet Trees for Future. De planter rigtige træer i Afrika, og gør derfor også deres for at give lidt tilbage til jorden og en bæredygtig fremtid.

Hvis bæredygtighed er vigtig for dig, kan du altså med god samvittighed vælge denne datingside. Der findes os bekendt ikke andre danske datingsider som Mit dating, der ligeledes bruger så meget tid og energi på at gøre deres online tjeneste så grøn og bæredygtig.

Er dine data i sikkerhed på Mit dating?

Det er vigtigt, at du kan føle dig tryg, når du bruger en online datingtjeneste. Det gælder både i forhold til tjenestens andre profiler, men også når det kommer til din data. Du giver mange oplysninger om dig selv, når du tilmelder dig en datingservice som Mit dating.

Disse oplysninger er nødvendige for, at du kan bruge tjenesten. Der er for eksempel umuligt at finde en partner, hvis du ikke lægger et billede op ad dig selv. Eller hvis du ikke giver en god beskrivelse af, hvem du er.

I dette specifikke eksempel kan du heller bruge mitdatings match graf. Det kræver som sagt at du er villig til at besvære 48 spørgsmål om hvem du er og hvad du søger hos en partner.

Alle disse oplysninger kan være utrolig kostbare for mange tjenester derude. Men på mitdating oplyser de at de ikke sælger de informationer de har om dig videre til en tredjepart.

Det er der desværre nogle tjenester der tjener gode penge på, og det kan derfor være vigtigt at have for øje, når det kommer til valg af datingtjeneste.

På mitdating kan du derfor være sikker på, at din data opbevares hensigtsmæssigt, og ikke gives eller sælges videre til andre, der kan udnytte det.

Fokus på falske profiler

En sikker datingside handler ikke kun om de data og oplysninger, som du deler med siden. Det handler også om de andre profiler, der er på siden. Normalt er en gratis datingside faktisk ikke nødvendigvis en positiv ting.

Når Mit dating er gratis, kan alle oprette en profil, og der vil derfor ofte være mange falske profiler. Falske profiler kan være oprettet for sjov, eller de kan være der fordi nogen ønsker at snyde dig, eller det der er værre.

Det kan altså være rigtig træls, hvis man igen og igen oplever, at den man har snakket med, slet ikke findes i virkeligheden. Det kan også give en meget utryg stemning, da du så ikke ved, hvem du har delt interesser og andre oplysninger med.

Heldigvis giver mitdating udtryk for at de er opmærksom på dette problem. Mit dating ved godt, at de som gratis side måske er mere sårbare. Derfor skal alle profiler også godkendes manuelt. Det vil altså sige, at der er nogen, der skal godkende den profil, du netop har oprettet.

Det vil helt sikkert sortere mange falske profiler fra og sikre dig en højere kvalitet og bedre sikkerhed på datingsiden.

Konklusion

Alt i alt er mitdating en meget solid og god datingside. Den har mange gode og brugbare funktioner. Den blander meget det du kender fra andre datingsider med nye ideer og funktioner.

Det giver en god blanding af fornyelse og traditioner. Du kan derfor hurtigt finde rundt på siden, særligt hvis du har prøvet andre datingsider før.

Derudover har Mitdating flere så at sige ekstra goder. Deres særlig fokus på bæredygtighed kunne for eksempel være en af dem. Men de er også opmærksom på sikkerhed, både når det kommer til data og profiler.

Siden er en af de nyere datingsider i Danmark, og det er derfor heller ikke den side med flest medlemmer. Men da det er gratis at oprette og bruge Mit dating, kan du jo altid give det et skud. Det koster dig bogstavelig talt ikke noget.