Sex chat

1. plads
Sexhunt.dk
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit
Hurtig oprettelse
3. plads
Erox.dk
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.5
Rating
Garanti for beskeder
Fræk chat
Sex garanti
2. plads
Scor.dk
120.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Chat og video
100% Sikker og anonymitet
Ældste sexdating side
Høj succesrate
AdultKick
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.1
Rating
Mest kendte
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
MILF Lovers
20.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.0
Rating
Frække modne kvinder
Danmarks største MILF side
Gratis oprettelse
ScorNu.dk
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.9
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
VictoriaMilan.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.5
Rating
Danmarks største
Danskernes foretrukne
Hurtig oprettelse
C-date
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.5
Rating
Casual dating
For folk i forhold
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.3
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side
Senior.dk
119.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.2
Rating
Senior
Dating og venskaber
Ældre målgruppe
Sexhunt.dk
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit
Hurtig oprettelse

Dater du med det mål, at det skal være uforpligtende og sjovt? Måske dater du udelukkende for at få uforpligtende sex. I så fald er du ikke alene. Der findes alverdens dating-sider på markedet, der blandt andet har det fælles mål at tilbyde uforpligtende sex chats. Nedenfor kan du læse mere om, hvor du kan finde de ultimative dating-sider til fræk dansk sex chat.


Skab et overblik over, hvor du kan finde en sex chat

Det er fredag aften. Du sidder solidt plantet i din bløde sofa, mens du forsøger at fastholde koncentrationen på den film, du lige har streamet. Du prøver ihærdigt at skabe en hyggelig atmosfære i stuen, men det er som om, du ikke kan forene dig med situationen. Følelsen rammer dig. Igen. Du savner en kæreste – eller bare en date. Måske er du ikke helt der endnu, hvor du faktisk er klar til et forpligtende forhold.

Du er meget mere til dating-livet, hvor du kan komme og gå, som det passer dig.
Måske drømmer du lige nu om at kunne skrive med en pige. Dialogen behøver ikke at være pladderromantisk, som du kender det fra dine tidligere forhold. Nej, du drømmer faktisk bare om at kunne chatte helt ufortrødent. Bare for hyggens skyld.


Hvis du ikke allerede har en dating-konto, så er det nu, skal ty til tasterne. Find en oversigt over forskellige danske dating-sider og kom i gang med din research. Her handler det først og fremmest om at skabe et overblik, for bedre at kunne vurdere, hvor du vil føle dig mest komfortabel. Ikke alle dating-sider er nemlig ens. Se her hvor du skal starte:

 • Start med at gøre dig nogle tanker om, hvordan du gerne vil date – leder du efter en kæreste, en fræk dansk sex chat, en date eller en digital dialog, der har substans?
 • Når du har gjort dig nogle tanker omkring din dating, er næste skridt at finde den rigtige dating-side. For at finde den rigtige side, bør du gå efter dine behov. Hvor vil du føle dig mest komfortabel?
 • Opret efterfølgende en konto og kom i gang med dit nye dating-liv

Gå efter anmeldelser

Hvis du er usikker på, om det nu er den rigtige dating-side, du har fundet, kan det være en god idé at tjekke forskellige anmeldelser. Der findes mange anmeldelser på nettet, der rangerer dating-sider og giver dem point. På den måde kan du hurtigt vurdere, om siden umiddelbart virker som noget for dig. For hvad skal du i det hele taget gå efter, og hvordan skal du finde den rigtig side?

Det kan gøres på flere måder. Som sagt er dine overvejelser det første udgangspunkt. Når du har dannet dig et overblik over de mest populære sider via anmeldelser og oversigter, kan du nemmere rangere dem ud fra interesser. Lad os tage et eksempel. Du er kvinde. Du er 28 år og er på nuværende tidspunkt ikke klar til at indlede et seriøst parforhold. Tværtimod søger du et uforpligtende dating-liv, hvor du giver dig selv lov til at date lidt frem og tilbage. Du vil nyde livet og have det sjovt. Ud fra din alder kan du for eksempel prøve en dating-side som Niveau partner. Her findes der allerede 120.000 medlemmer, der alle er over 28 år. Siden kræver nemlig, at du er 28 for at må oprette en dating-profil. Allerede her kan du se dig til takke med, at der ikke findes medlemmer, der er yngre end 28. Et positivt trick, hvis du søger dates, der er ældre end dig. Følg derfor disse trin, når du leder efter en dating-side:

 • Gå efter aldersbegrænsning, hvis du ønsker en dating-side med medlemmer, der minimum er på din alder
 • Leder du efter mange muligheder, så gå efter sider med et stor antal medlemmer. På den måde er du sikker på at finde mindst en potentiel date
 • Har du ikke lyst til at betale for dit medlemskab, så gå efter abonnementer, der er gratis. De fleste kræver dog et gebyr – gå i stedet efter gratis oprettelser
 • Du kan nemmere vurdere, hvis du bedømmer ud fra anmeldelser. Find derfor en troværdig anmeldelse og tjek raiting på de forskellige sider

Fordelingen af brugere – En anden vigtigt

ting, som stort set alle dating-sider oplyser, er fordelingen af brugere. Fordelen her er klart, at du nemmere kan vurdere, om der er balance i fordelingen. Hvis vi går efter det tidligere eksempel, så forestiller vi os igen, at du er en kvindelig single på 28 år, der leder efter mandlige dates. Derfor kan det gå hen og blive ret væsentligt, at du forinden ved, om der er en fornuftig fordeling af mænd og kvinder på siden. Her vil du nok som udgangspunkt gå efter flest mænd. For dig, der ønsker at date uforpligtende – og flere end bare én – så vil den fordeling sikkert være at foretrække.

Udover, at du kan få kendskab til fordelingen af brugere, så kan du også se, hvad medlemmerne primært bruger dating-siden til. De aftener, hvor du bare har lyst til at slå hovedet fra og finde en dansk sex chat, så bør du ikke gå efter de almene dating-sider. Manger dating-sider er nemlig forbeholdt seriøse medlemmer, der målrettet går efter en kommende kæreste. Du bør derimod finde oversigter over de sider, der er tilpasset mere frække koncepter – som for eksempel sex chats.

Her kan du for eksempel overveje en side som c-date, der udelukkende er for medlemmer, der bare vil have det sjovt. På den måde er du sikker på, at der ikke opstår uoverensstemmelser, hvis du skriver med én, der leder efter en seriøs date. En fordel ved denne side er desuden, at den har mange brugere. Derudover er mændene i overtal – og så kan du forvente gratis oprettelse. Fordelen ved sådanne sider er netop, at du allerede kan indlede en sex-samtale i chatten med en, der med sikkerhed har det på samme måde.

 • Fordel ved at vælge den rette dating-side er, at du kan få et indblik i fordelingen af brugere, alder og egentlige intentioner
 • Ønsker du uforpligtende sex, så find dating-sider, der udelukkende er oprettede med det koncept, at der bliver datet for sjov
 • Prøv dig frem og nyd friheden – du vil med garanti finde en kommende date

Undgå traditionel dating, hvis du leder efter sex chat

Hvis du udelukkende går efter frække danske sex chats, så bør du søge udenom traditionel dating. Især hvis du kun leder efter uforpligtende sex. Netop derfor er det en god idé at undersøge markedet for dating-sider grundigt, inden du kaster dig over dit nye dating-liv. Fordelen ved at gå efter dating-sider, hvor alle medlemmer som oftest har en fælles intention, er, at du kan tillade dig lidt mere end i virkeligheden. Det betyder blandt andet, at du nødvendigvis ikke behøver at skulle igennem den store præsentationsrunde og eller unødige livshistorier.

Hvis du udelukkende er der for underholdningens skyld, kan du bare springe direkte til sagen. Modparten vil med sikkerhed også have det på samme måde. Ved at springe direkte til sagen, slipper I altså for den tavse begyndelse, hvor mange oplever, at de indimellem bare træder vande. Det er nemlig ikke altid, at to mennesker matcher personlighedsmæssigt. Men det betyder ikke, at I ikke kan have det sjovt sammen og stadig mødes til uforpligtende sex.

Indimellem har de fleste bare et ønske om, at gør friheden til en realitet. Hvis du ikke er klar til at have en kæreste, så er dating-siderne klar til dig. Og der findes masser af dem derude, der venter på at blive udforsket – så hvad venter du på? Prøv sex chat hurtigst muligt.

Find de bedste uforpligtende dating-sider

For mange kan sex foregå helt uden følelser. Nogle har udelukkende sex for at have det sjovt – og måske kan sex gå hen og blive en afstressende affære. Noget, der i det store billede er meget individuelt. Måske har du normalt svært ved det med at finde sexpartnere, når du går i byen. Det kan være, du har svært ved at finde modet til at kaste dig ud i det, eller måske har du bare ikke fundet den rigtige. Netop derfor er de uforpligtende dating-sider et absolut must, hvis du endnu ikke har turde prøve kræfter med hele dating-universet.

Er sex således dit fokus, bør du for eksempel prøve dating-sider som Erox.dk. Sidens formål er udelukkende sex. Leder du efter frække danske sex chat, så er det her helt klart en mulighed. Men hvorfor?

På Erox.dk, er der et gennemgående tema: sex. Det er platformens mange brugere med på. Leder du efter en fræk aften, så er den kun et klik væk. Dog skal du være opmærksom på falske profiler, der i sidste ende kan få store konsekvenser for den aften, du egentlig havde tiltænkt. Bruger du siden, er det derfor vigtigt, du er meget opmærksom på netop dette problem. Men derudover skulle siden være nem at bruge.

Leder du efter en sexpartner, bolleven, webcamchat eller sjov aften, så er der, ifølge siden, gode odds.  Se tips til at finde de bedste uforpligtende dating-sider:

 • Gå efter de sider, hvor konceptet er klart: alle brugere har sex i kikkerten. Om det så er en digital dialog eller et fysisk møde
 • Gå efter sider, hvor du er sikker på, at siden er sikker. Risikerer du ligesom på Erox.dk at møde falske profiler, så vær meget opmærksom løbende
 • Gå efter dating-sider, der er af ældre dato. På den måde er sikkerheden også større, fordi den er blevet brugt igennem mange år
 • Peger flere anmeldelser på, at siden efter sigende skulle være god, så er det bare med at prøve lykken. Er det ikke noget for dig, kan du altid annullere din konto igen

Sex chat og dating er for alle aldre

Kunne du ikke identificere dig med forrige eksempel på en 28-årig kvinde? Bare rolig. Dating er for alle – og ikke kun for de unge. Er du en 68-årig mand, der mangler romantik i hverdagen, så hold dig endelig ikke tilbage. Der findes potentielle dates derude for alle. Netop af de årsager findes der også dating-sider, der er forbeholdt senior-dating. En klar fordel for dig, der ikke lige umiddelbart ser dig selv med en yngre date. Selvom du måske umiddelbart har svært ved at forene dig med et online dating-univers, så sørger mange dating-sider for, at du skal føle dig tryg og komfortabel. Her kan du nemlig helt selv vælge mellem en række forskellige kriterier til dine kommende dates. Ligeledes er det vigtigt, at du fortsat bevarer roen og giver dig selv lov til at lære hele dating-verdenen at kende. Det betyder også, at der ikke er nogen grund til at kaste dig direkte ud i det store kødmarked. Tværtimod kan det være en fordel at slå koldt vand i blodet og undersøge mulighederne.
Var du over 50 år og klar til at finde en date, så bør du overveje sider som for eksempel singles 50. Selvom siden er forholdsvis ny, så er den til dig, der er over 50 år, og som leder efter veludannede partnere. Uanset om du har en intention om seriøs eller knap så seriøs dating. Her er et fælles træk nemlig, at alle brugere har høje uddannelser som fælles interesse.  

Prøv en dating-app til sex chats og almindelige dating

De fleste bruger oftere deres mobiltelefon end bærbaren. Hvis du har det på samme måde, så kan du også overveje at prøve kræfter med en dating-app. Fordelen ved at bruge en dating-app er nemlig, at du nemt og hurtigt kan logge på alle steder. Det er generelt nemmere og mere praktisk. Forskellen er nemlig, at en dating-side findes på en browser, hvorimod en dating-app findes i app-store eller på android. Apps er for det meste gratis at downloade, medmindre du finder en speciel udgave. Dog kræver mange dating-apps ligeledes betalte abonnementer, ligesom mange dating-sider gør.

Det er derfor noget, du bør have i mente, når du vælger den rette app. Derudover kan du nemt og hurtigt tilkoble din konto fra for eksempel Facebook, når du opretter en dating-profil via en app. Derudover kan du tilslutte dine sociale medier, som for eksempel Instagram. Det betyder, at de brugere, der klikker sig ind på din profil, vil få adgang til din Instagram-konto. Det sker selvfølgelig kun, hvis du giver adgang til den overgang. Dog kan det være smart af flere årsager. Blandt andet fordi, du så slipper for at finde en helt masse billeder til din profil.

Ét af de trin, du skal igennem, er nemlig at finde billeder til din profil. Har du derimod et direkte link på din dating-profil til Instagram, kan du for eksempel bare nøjes med lægge et enkelt billede ud af dig selv.

Så hvad er fordelene egentlig ved at bruge dating-apps?

 • Datings-apps er generelt smarte, fordi teknologien er så forsimplet, når du bruger mobiltelefon i dagligdagen
 • Du kan nemt og hurtigt logge på din dating-profil. For eksempel hvis du sidder i toget og gerne vil chatte lidt med potentielle dates
 • På dating-apps kan du nemt og hurtigt oprette en profil. Blandt andet ved at forbinde profilen til dine sociale medier
 • Appsene passer perfekt til dig, der tit er på farten – og hvor din dating skal gå hurtigt. Endnu bedre for dig, der er mest til uforpligtende dating og frække samtaler

Hvorfor skal du i det hele taget prøve kræfter med online dating?

Der findes mange gode grunde til at prøve online dating. Det er både nemt og simpelt – og så kan det ovenikøbet være uforpligtende, som vi allerede har været inde på. Derudover så er markedet for online dating større end nogensinde før. Det betyder, at der findes alverdens muligheder for at finde potentielle dates. Derudover er alle siderne som sagt tilrettelagt ud fra eventuelle specifikke kriterier eller behov. På den måde kan du for eksempel nemmere date uforpligtende uden at skulle forklare dig over for modparten.

Der er også fokus på, at dating skal være for alle. Mulighederne er mange, og sandsynligheden for at du får succes er stor. Dertil kommer også, at oprettelsesprocessen er ganske simpel. Det kræver ikke, at du bruger flere timer. Allerede nu bør du nemlig være godt forberedt. Det er blot op til dig at afgøre, hvor du kan finde den side, der vil matche dine kriterier bedst muligt.

Nedenfor får du en lidt mere konkret plan for, hvad du skal gøre for at oprette en profil i dating-universet. Noget af det har du allerede hørt – men vi tager den igen, så du er helt sikker på, hvordan du kommer bedst i land.

 • Læs anmeldelser for diverse populære dating-sider. Udvælg dem, du synes bedst om – og rangér de få, du vælger
 • Næste skridt er at prøve lykken: det kan være svært. Men giv dig selv lov til bare at kaste dig ud i det – du kan altid fortryde igen
 • Når du har valgt en side, opretter du en profil. Her er der nogle specifikke valg, du skal træffe – for eksempel er der en række kriterier, du skal tage stilling til. Derudover kommer billeder
 • Alt efter hvilken side, du har valgt, kan du enten matche med folk eller blot se en oversigt over brugere. Pointen er dermed, at du kan skrive til de brugere, der ser mest interessante ud
 • Hvis planen er at planlægge en fræk aften, hvor I mødes fysisk, så er næste skridt at aftale det

Mangler du tips til dating-profilen?

Hvis du ikke har prøvet det før, kan det umiddelbart godt være svært at vide, hvordan du opretter en god profil. Derfor får du her nogle tips til, hvad du kan gøre for, at din profil bliver så tiltalende som muligt. Første skridt for er nemlig, at du bør skrive en god profiltekst. Men hvad er en god profiltekst? Mange finder det tiltrækkende, hvis vedkommendes profiltekst har en humoristisk undertone. Det er især vigtigt, hvis du ikke er til seriøs dating, men derimod kører videre med den uforpligtende dating-form.

Her er det vigtigt, at du ikke signalerer modsatrettede intentioner end dem, du oprindeligt havde i tankerne, da du oprettede profilen. Derfor: præsenter dig kort og skriv en sjov bemærkning. Hvis du virkelig mener, at du på ingen måde er ude efter noget seriøst, så kan det være en god idé at skrive det. Stadig med en humoristisk undertone. På den måde er der ingen, der skriver forgæves til dig i tilfælde af, at de havde lidt andre intentioner.

Det gavner sjældent at skrive en lang smøre om dig selv. Det er der ingen, der gider at læse. Hold derfor din beskrivelse kort – og gem så resten til vedkommende, der finder dig interessant.

Selvom du dater uforpligtende og måske bare er ude efter sjov sex og en større frihed, så er det stadig vigtigt, at du ikke blive selvhøjtidelig. Her gælder det om, at du skal vise den bedste side af dig selv. På den måde er rammerne sat, og du vil få langt flere henvendelser, end hvis du kommer til at lyde negativ.

Billeder. Billeder er noget af det vigtigste, når det kommer til online dating. Alle brugere gemmer sig bag skærme, og det er de færreste, der har mod på at videochatte. Af de hensigter bør du gøer ekstra meget ud af at finde billeder, der viser, hvem du er. Sørg for at finde billeder, der et taget inden for det sidste år – og opdater løbende. Det er nemlig vigtigt, at du er ærlig omkring, hvordan du ser ud. Opsummeret bør du altså gøre således:

 • Skriv en konkret beskrivelse, hvor du kort fortæller lidt om dig selv. Sørg for, at din beskrivelse får en humoristisk undertone, så du ikke kommer til at lyde for selvhøjtidelig og måske skræmmer nogle væk
 • Gør det klart i din beskrivelse, hvis du udelukkende går efter uforpligtende dating. På den måde risikerer du ikke, at potentielle dates misforstår dig – men gør det simpelt og sjovt, så det fremstår tiltrækkende
 • Billeder er vigtige. Sørg for at finde billeder, der viser, hvem du er. Selvom du måske søger fræk dansk sex chat, bør du holde lidt lav profil med din billeder. Sørg desuden for at opdatere ofte, så du hele tiden har nye billeder, der ligner dig
 • Generelt er det vigtigt at opdatere din profil, hvis du bruger den i en længere periode. Måske studerer du ikke længere, men har fået et job – skriv det i profilen. Det vil med sikkerhed give succes i sidste ende.