Endate.dk Anmeldelse 2022

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN nu

man og kvinde symbol

57% Mænd & 43% Kvinder

Score: 17/100

Samtale Succes
20%
Seriøsitet
40%
Gode Priser
60%
Brugervenlig hjemmeside
20%

Endate anmeldelse – måske finder du den eneste ene

Går du og synes, at tilværelsen bliver lidt ensom, men har ikke så meget mod på eller tid til at komme ud af huset og møde de søde mænd og kvinder? Er du alligevel klar på lidt dating, og har du et åbent sind og foretrækker et stort udvalg, så er endate dk måske datingsiden for dig – hvis du er klar, så fortsæt endelig læsningen af endate anmeldelsen.

Kort opsummering af Endate.dk

Endate dk er en danskejet datingside for alle, der har det formål at finde en kæreste. Derfor er det underforstået, at alle er singler, og at der er plads til alle, der har det formål at finde sig en kæreste. Siden skal altså ikke bruges til at finde en affære eller til sexsøgninger. Det er der andre datingsider, der specialiserer sig indenfor. Derfor bliver der også sagt konsekvent nej til sexsøgningsprofiler og folk, der enten er gift eller i et forhold og søger en elsker eller elskerinde. Opdages sådanne profiler, bliver de låst, slettet og udelukket fra endate dk. Dette sørger for, at datingsiden ikke bliver fyldt med useriøse brugere.

Ved endate tillader de sig at tage stilling og have en holdning. De ønsker ikke brugere, der spammer ved at sende kopier af samme besked til flere forskellige brugere. Brugere der spammer, bliver automatisk låst, så de ikke længere kan kontakte andre profiler og bliver ofte også slettet og udelukket fra datingsiden. På den måde undgår man, at brugere bliver bombarderet med beskeder fra andre useriøse mennesker. Endate fastholder derpå siden som en seriøs datingside for singler, der søger en kæreste.

Endate.dk en gratis datingside

Endate dk er en gratis datingside, hvilket er en stor grund til, at siden har mange brugere. Ligesom andre datingsider for eksempel dating.dk og match.com, har endate dk også abonnementer. Et abonnement har en månedlig udgift, men giver på samme tid brugeren adgang til en lang række fordele, der kan være behjælpelige i søgningen efter den eneste ene. Abonnementet på endate dk koster intet mindre end 65 kr., hvorfor endate dk hører med blandt de billigste datingsider. 

Endate dk har nemlig den vision, at online dating ikke behøver at være lig med dyre abonnementer og ufine metoder som bondefangeri, falske profiler og eventuelt udgivelse af private oplysninger. Dog medfører visionen om en gratis datingside også en del reklamer på den gratis profil. Reklamerne sørger nemlig for, at datingsiden kan holde prisen så lav, som den er og på den måde gøre, det er muligt at have en gratis datingside.

For mange brugere er det rart at kunne starte på en gratis profil, der giver adgang til de mest basale funktioner. Ved endate kan man nemlig sagtens oprette en profil med billeder og tekst, se andre profiler og sende beskeder til de andre brugere uden at skulle betale for et dyrt abonnement, som det er tilfældet ved mange andre datinghjemmesider. Derfor gør endate det muligt at være bruger på en datingside uden at skulle punge ud hver måned. Abonnementet giver dog adgang til flere funktioner, som blandt andet gør det muligt for dig at gøre din profil mere bemærkelsesværdig med flere billeder og en bedre tekst.

Rabatkode til Endate

På endate dk kører der ofte tilbud på datingsidens eneste abonnement, bonusprofilen. Bonusprofilen er et abonnement, der giver flere funktioner på datingsiden, som blandt andet kan hjælpe med at gøre brugerens profil mere spændende og bemærkelsesværdig. Med bonusprofilen kan man blandt andet læse og sende flirts, se hvem der er interesseret og få sin egen profil fremhævet, så flere brugere ser den, når de søger. Men et sådant abonnement er ikke nødvendigt at have for endates brugere, som det ellers er tilfældes ved mange andre af de danske datingshjemmesider. 

Ved Endate er det nemlig ikke kun gratis at oprette en profil, men er også gratis og mulig at benytte uden abonnement. Derudover er endate en af Danmarks billigste datingsider, hvor abonnementet kun koster 65 kr. i måneden. Hvorfor det sådan set ikke er nødvendigt for endate at uddele rabatkoder.

Endate dating – sådan er det

At oprette et endate login tager få minutter og er som sagt helt gratis, hvis man ikke har for meget imod at siden fyldes med et par reklamer. Du kan tilmelde dig allerede nu på forsiden, hvor du angiver et brugernavn, en adgangskode og nogle personlige oplysninger. På endate kan man hurtigt og nemt få lavet sig et endate login og komme i gang med at date. Det er godt at få skrevet lidt om sig selv, samt uploade nogle retvisende billeder. På den måde sørger man for at grundlaget er dannet til, at den første kommunikation kan begynde og udvikle sig efter hensigten.

Et endate login er gratis, og brugeren kan gå på opdagelse i de andre brugeres profiler med det samme. Finder man en interessant profil er det også muligt at skrive og læse beskeder. Ønsker man dog flere fordele og funktioner, skal man søge til bonusprofilen. Abonnementet er dog ikke en nødvendighed, som det for eksempel er ved dating.dk, hvor man ikke kan sende og modtage beskeder uden et abonnement med en høj månedlig udgift.

Og når det så er sagt, så er det egentlig bare om at komme i gang med at tjekke de andre brugere ud, og se om ikke ens fremtidige kæreste også skulle være medlem af endate dk.

Det synes jeg om Endate.dk

Endate dk er en datingside med både gode og dårlige sider. Starter vi med fordelene ved endate dk, kan jeg som det første nævne, at datingsiden er gratis at bruge og holder prisen på abonnementerne i den lave ende. Hvilket er en stor modsætning til mange andre af de populære datingprofiler. Derudover synes jeg også det er en stor fordel og et stort plus hos mange af brugerne, at man kan bruge siden og stadig date uden at skulle betale for et abonnement. På forsiden kan man også se en oversigt over, hvilke funktioner der er gratis, og hvilke man får, hvis man har abonnementet. Dermed er man helt sikker på, hvad man får for pengene.

Som mange andre datingsider er endate dk ikke kun lutter lagkage. På datingsiden er der mange forskellige brugere, hvilket giver noget at vælge i mellem og øger chancen for at finde den helt rigtige kæreste. Dog synes jeg også, det kan være et minus, at siden er gratis. For på den måde er der mange, der opretter et endate login uden at være seriøse omkring datingen. 

På den måde får siden en del inaktive brugere, hvilket kan virke irriterende for de seriøse brugere på datingsiden, da mange af de brugere der dukker op, når man søger, ikke er aktive. På det punkt synes jeg bestemt at datingsider, som dating.dk og match.com fungerer bedre, netop fordi man skal betale for at få de vigtige funktioner. På den måde undgår de useriøse brugere og inaktive brugere, der fylder under søgningen.

Som noget andet synes jeg heller ikke, datingsiden er særlig velegnet til mennesker med interesser, der ligger ud over det ’normale’. Datingsiden får ikke appelleret til flere forskellige typer af mennesker, hvorfor man får skabt en side uden så stor en variation. Datingsiden er fyldt med single forældre, der søger en bedre halvdel til en stille og rolig tilværelse. Ved den lidt smalle variation mister man nemt nogle brugere, der søger noget andet.

Vælg en anden datingside end endate.dk

Endate dk er en side, hvor de tager stilling til brugeren og har en holdning. Der er helt klare betingelser og regler som brugerne skal overholde. Bliver de ikke overholdt, slettes brugere og udelukkes helt fra datingsiden. Dette synes jeg både er en fordel og en ulempe. Det er en fordel, fordi siden undgår mange useriøse brugere, som brugere der spammer. 

På den anden side får man også lukket nogle ude, der er seriøse, men for eksempel ved et uheld kommer til at overtræde nogle af betingelserne eller reglerne. Det er dog et svært problem at løse, men giver datingsiden flere dårlige anmeldelser af utilfredse brugere, der er blevet smidt ud og udelukket fra datingsiden.

De fleste datingsider har fulgt med udviklingen af teknologien og har, lige som datingsiden match.com og Dating.dk, lavet en app til mobilen. Endate har endnu ikke udviklet en app, hvilket jeg synes er en stor ulempe. Mange mennesker, heriblandt mig selv, har ikke længere tid til at sidde ved computeren og kigge på datingsider, hvorfor mange brugere ikke bliver helt så aktive, som de kunne være. 

Selv på travle dage finder mange tid til telefonen, da den er nem at benytte i hverdagens små pauser. For eksempel når man kører med offentlig transport eller holder pause, så bliver telefonen ofte hevet op af lommen. Er man så bruger på en datingside, er det nemt med en app. Den er hurtig at komme på og nem at bruge.

Hvorom alting er, så synes jeg ikke der er nogen grund til at spilde tiden på endate dk. Jeg vil ligesom mange andre hellere anbefale, at du opretter dig på Dating.dk eller Match.com

Endate dk com Kontakt, kundeservice og login

Endate dk går op i tilfredse kunder, der ved, hvad de går ind til. På hjemmesiden har endate en side til hjælp. Her kan man finde svar på mange af de spørgsmål, man som bruger kan ende med. Endate dk holder på den måde kundeservicen højt og undgår mange af de samme spørgsmål på anden kontakt for eksempel email. 

Men kan man ikke finde svar på sine spørgsmål på hjemmesiden, eller har man behov for at kontakte endate efter anden hensigt, er det muligt at få kontakt til et personale gennem ”Kontakt os” funktionen under hjælp. Dette er dog kun muligt, hvis man har et endate login, da de forsøger at undgå spam.

Et endate login er nemt at skaffe sig. På hjemmesidens forside kan man oprette et endate login, det er både nemt og hurtigt. Man skal indtaste nogle personlige oplysninger som brugernavn, alder, køn, email og bopæl. Derefter opdaterer man sin profil med tekst og billede, og så er man klar til at begynde at kigge mellem de andre brugere og søge efter den potentielle partner.

Hvorfor vælge Endate.dk?

Der findes et hav af datingsider på nettet. Mange af dem minder om hinanden og har de samme koncepter, så hvorfor skal man vælge lige netop endate? Endate mener selv, de skal vælges, fordi de blandt andet kræver, at brugerne overholder deres regler og betingelser. En overtrædelse medfører sletning af brugeren og udelukkelse fra datingsiden. På den måde sørger man for, at datingsiden beholder de seriøse brugere og undgår de brugere, der er useriøse omkring datingkonceptet på endate dk.

Jeg synes, man skal benytte endate dk, blandt andet fordi de er en datingside, man kan benytte uden at blive tvungent ind i betaling. Dette ses ikke ved mange andre datingsider, for eksempel dating.dk, hvor et abonnement er nødvendigt for at kunne sende og modtage beskeder. Her var min oplevelse med Dating.dk irriterende, fordi jeg ikke kunne få lov til at udforske og prøve siden af, inden jeg blev tvunget ind i betaling. Dog finder man kun aktive brugere og seriøse henvendelser ved dating.dk, ja og ved match.com.

Som endate selv skriver, så er endate en seriøs datingside, hvor det handler om at finde en kæreste. Sexsøgningsprofiler er ikke tilladt, og gifte folk og folk i et forhold må ikke lede efter elskere eller elskerinder. Derfor er det også vigtigt, at hvis man vil være medlem i endate, skal man være helt sikker på, at det er en kæreste, man ønsker at finde. Så er det en kæreste, du søger, er der mange gode grunde til at vælge endate som din datingside.

For eksempel kan man sortere i sine søgeresultater, så man kan se de brugere, der senest har været aktive. På den måde er det nemt at komme uden om de inaktive brugere, som jeg lagde mærke til, at der var en del af. 

Derudover er endate dk hurtig til at fange udenlandske scammers, der forsøger at svindle sig til oplysninger og penge gennem godtroende mennesker, og brugere der spammer med beskeder. Disse profiler bliver hurtigt fundet gennem hjemmesidens mekanismer. Profilerne bliver slettet og udelukket fra datingsiden. Dermed undgår endate dk irriterede kunder, og brugere der er utilfredse over blandt andet at blive bombarderet af spam.

Så står du klar derude og ønsker mere end noget andet at finde din eneste ene, men synes ikke du har lyst til at starte med at skulle betale dyre domme for det, så er endate en god og gratis mulighed. Er du derimod klar på noget seriøst fra starten, synes jeg, betalingsdatingsiderne har flere forskellige og aktive brugere at byde på.