Uartigchat.com Anmeldelse 2022

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN nu

man og kvinde symbol

62% Mænd & 38% Kvinder

Score: 2/100 

Samtale Succes
15%
Seriøsitet
10%
Gode Priser
90%
Brugervenlig hjemmeside
24%

Uartigchat.com er en af de nyeste datingsider i Danmark. Modsat en traditionel datingside som f.eks. match.com og dating.com, er fokus på uartig chat ikke at mødes, men at flirte og skrive frække beskeder til en fiktiv person i den anden ende.

I Danmark findes der omkring 1500 forskellige datingsider. Uartigchat.com adskiller sig fra de andre ved udelukkende at fokusere og tilbyde uartig chat, modsat andre hjemmesider, der tilbyder lidt af hvert.

Herunder kommer en personlig anmeldelse af uartigchat og hvordan jeg oplevede siden. Både hvordan jeg oplevede siden generelt og hvordan det var at benytte mig af sidens service.

Kort opsummering af Uartigchat.com                     

Uartigchat.com er en hjemmeside, der tilbyder formidling mellem voksne mennesker, der ønsker en erotisk chatoplevelse. Hjemmesiden tilbyder ikke at formidle fysiske møder.

Det er gratis at melde sig til uartigchat og oprette en profil, men hvis man vil chatte med nogle af de andre profiler, koster det penge. Siden fortæller meget klart og tydeligt, hvad det koster at få kontakt med en af de andre profiler.

Uartigchat.com gør heller ingen hemmelighed ud af, at personen der sidder i den anden ende, er en fiktiv person, der har til opgave at levere en erotisk oplevelse, som du betaler for. Hver gang du modtager eller sender en chat besked, koster det penge, til gengæld er det professionelle mennesker der sidder i den anden ende og som er klar til at give dig en fantastisk oplevelse. Det er det de lever af. At give dig en god erotisk oplevelse der opfylder dine vildeste fantasier. For gør de ikke det kommer du jo ikke tilbage.

Siden er professionelt opbygget og nem at finde rundt i. Der er et klart login og ny kunde markering og hvis man har spørgsmål til hvad uartig chat, har at tilbyde er det nemt at finde svar. Eneste minus alt afhængig af hvem man er, er at siden primært henvender sig til kvinder til trods for at de påstår det modsatte. På forsiden er der kun billeder af smukke unge kvinder og ikke et eneste af mænd.

Rabatkode til uartig chat                      

Der findes ingen dissideret rabatkode til uartig chat, men alt afhængig af hvor mange chat beskeder du vælger at købe, bliver de billigere.

Det koster 155 kr. for 10 chatbeskeder og når de er købt, er det muligt at sende og modtage chat beskeder. Det svarer til 15,50 kr. pr. besked. Husk det koster både at sende og modtage chatbeskeder.

Vælger man at købe flere koster det f.eks. 1250 kr. at kunne sende og modtage 100 chat beskeder. Dvs. så er prisen nede på 12,50 kr. pr. besked. Hvis man vælger ikke at benytte sig af alle sine indkøbte beskeder, er det muligt at få refunderet det overskydende beløb.

Siden tilbyder i øvrigt for 99 kr. en all access uden at gøre det klart hvad man får for pengene. Det er 99 kr. pr måned.

Uartig Chat – sådan er det

Når du har meldt dig ind og oprettet en profil, samt betalt for et antal chatbeskeder, får du tilbudt at kigge profilerne igennem og vælge 3 profiler at chatte med. Dette er for at du kommer i gang, samtidig med at det giver siden en mulighed for at finde de rette profiler, som giver dig en god oplevelse.

Det er vigtigt, at du inden du melder dig ind, at du gør dig klart, at denne hjemmeside udelukkende tilbyder uartig chat og ikke tilbyder, at du kan komme til at møde personen i virkeligheden i den anden ende. Ønsker du at chatten skal udvikle sig til at i mødes i virkeligheden, bør du benytte dig af datingsider ala Match.com og dating.dk. Husk at dem du snakker med, er fiktive profiler.                                           

Det syntes jeg om Uartigchat.com                           

Uartigchat.com giver et rigtig godt førstehånds indtryk. Personligt kan jeg godt lide at der fra starten meldes ud at det er professionelle chattere der sidder i den anden ende og at det koster penge at skrive og modtage chat beskeder. Det giver et professionelt og troværdigt billede af uartigchat og det er umuligt at føle sig bondefanget på et senere tidspunkt.

Siden har et godt mix af billeder og er har den fornødne information der gør at man nemt kommer i gang samtidig med at man nemt kan finde yderlig information. Siden starter med at minde en ny person der besøger hjemmesiden om at man skal være 18 år for at blive medlem.

Eneste minus trods den hævder at den henvender sig til begge køn. Dvs. du som kvinde kan komme til at have en uartig chat med en mand og du som mand kan få en chat med en kvinde, henvender den sig helt klart til mandlige bruger. Der er ikke et eneste billede af en mand, heller ikke blandt de profiler, der vises på forsiden af hjemmesiden. Det er ikke muligt at komme til at chatte med en af samme køn.

Ideen med at man får lov til at kigge profilerne igennem og også kan se hvad der er af nye profiler på siden gør, at man selv kan vælge og finde lige nøjagtig den person, der tænder en visuelt inden man går i gang med at chatte.

Jeg fik hurtigt udvalgt mig 3 personer, som jeg havde lyst til at skrive med og fik hurtig kontakt med alle 3. 3 var lige lidt for mange for mig at holde styr på, på en gang så jeg valgte til at starte med nøjes med 1. Det var til gengæld en sjov og ganske uforpligtende erotisk oplevelse, som jeg sagtens kan forestille mig at jeg vil prøve igen. Næste gang måske med 2 på samme tid. Det kunne være lidt sjovt at prøve forskellen og hvem der tænder mig mest.

Uartig chat Kontakt, Kundeservice & Login

Der er på hjemmesiden klar information om, hvem der står bag hjemmesiden og deres services. Siden har en mail man kan skrive til hvis man har spørgsmål, ønsker at få slettet sin profil eller har haft en ubehagelig oplevelse. Det er ikke muligt at ringe til firmaet, som har hovedsæde i Holland. Der er desværre ikke dansk support. Hverken pr. mail eller pr. telefon. Dvs. at for at kunne skrive til firmaet skal man som minimum kunne skrive engelsk. Siden gør det ikke klart, at det er en nødvendighed.

Der er på hjemmesiden et klart og tydeligt sted, hvor man som kunde logger ind. Login er placeret øverst i højre hjørne på hjemmesiden.

Der kan bruges både mobil, tablet og computer

Hjemmesiden er designet så du kan bruge deres service på måde mobil, tablet og computeren. Det betyder at uanset hvor du er, er det muligt at komme i kontakt med en af profilerne og få en uartig chat. Selv når du f.eks. sidder i toget omgivet af helt ukendte mennesker, er det muligt at sidde og modtage og sende chat beskeder til en anden. 

Hvad koster det at chatte på uartigchat.com

Det er i princippet gratis at melde sig ind hos uartigchat.com, men hvis man ønsker at skrive og modtage chat beskeder koster det penge.

Det koster 155 kr. at skrive eller modtage 10 chat beskeder. Hvis man vælger at købe et større antal chat beskeder bliver det billigere. Jo flere chat beskeder du køber på en gang, jo billigere bliver det.

Hvis man f.eks. køber 25 chat beskeder koster det 365 kr. og hvis man ønsker at købe 100 chat beskeder koster det 1250 kr. Hermed er prisen pr. besked faldet med 3 kr.

Det eneste der på siden desværre ikke er beskrevet særlig godt er de 99 kr. man kan vælge at betale oven i. Uartigchat skriver at det giver et ”all access pass” desværre skriver uartig chat ikke, hvad man får for de 99 kr. det koster pr. måned. Hverken på siden om priser eller på en af de andre sider på hjemmesiden.

Misbrug

Uartigchat.com har taget sit ansvar som en seriøs virksomhed alvorligt og erkender at det for nogle mennesker, kan være svært at stoppe med at chatte og da det ikke er gratis at bruge siden, kan det ende med at blive en meget dyr affære. Især, hvis man ikke kan styre sit forbrug. Det er muligt at skrive til uartigchat.com og bede om at blive blokeret. Dermed vil det ikke være muligt at bruge sidens service de næste 12 måneder.

Falske profiler

Uartigchat.com er nok et af de få sider, der nok ikke har falske profiler, som det forstås på andre datingsider ala match.com eller dating.dk. De profiler der normalt er falske har enten et ønske om ikke at fortælle sin sande identitet, har planer om at svindle og få penge ud af dem, der benytter sig af datingsiden eller også er det datingsiden der har oprettet falske profiler, fordi de ønsker at booste siden og beholde de brugere de har på siden og sikre at de ikke flytter over til en af de andre 1500 andre datingsider, der er i Danmark.

Uartigchat.com har meldt klart ud at de profiler de har på siden, er fiktive og derfor ikke ægte. Ja du kan ikke sikre dig at den du reelt sidder og skriver med reelt, ser ud som lovet i profilen. Men gør det noget. Det hele er en fantasi og der er ingen planer om at i skal møde i virkeligheden. Derfor har det ingen betydning, om den der sidder i den anden ende, ikke ser helt sådan ud, som det muligvis er lovet i profilen. Rent faktisk kan det jo godt give et spændende kick. Det betyder jo reelt at du også kan være lige den du ønsker at være.

Uartigchat.com profiler

Uartigchat.com har et stort antal profiler og noget for enhver smag og lyst. Der er søde og pæne piger og mænd og absolut også det modsatte. Alt efter hvilken lyster du har er det muligt at finde en der passer lige dig. Det du har lyst til i dag, er måske ikke det du har lyst til i morgen. Der er mulighed for at finde danske profiler og udenlandske. Kort og langt hår. Tykke og tynde. Unge og ældre. Mulighederne er mange.

En begrænsning som siden har, er at det ikke er muligt at chatte med en der har samme køn.

Det seriøse og det med småt

Ejerne af uartigchat.com er fra Holland og det betyder også at der er tjek på det med småt. Det er på hjemmesiden, nemt at finde det juridiske og finde ud af hvad du har af rettigheder og mangel på samme. Det står også meget klart hvad det er du melder dig til, når du opretter en profil på uartig chat. Ingen der har brugt 5 min. på at surfe rundt på siden, er i tvivl om hvad det er de siger ja til hvis de vælger at få en profil på siden.

Lige fra at det koster penge, til at det er fiktive profiler der sidder og skriver. Hjemmesiden gør også meget ud af at skrive at det er muligt at få penge retur, hvis man har købt for mange chatbeskeder og ikke ønsker at gøre brug af dem. Også hvor lang tid man kan forvente, at det vil tage at få dem retur. Der er klare og gode henvisninger til lovgivningen på området.

Siden erkender også som tidligere skrevet, at det for nogle kan forekomme en usund afhængighed af at chatte og de gør en god og seriøs indsats for at imødekomme en sådan afhængighed, ved at tilbyde at blokere en i 12 måneder, frem for at udnytte afhængigheden til at tjene flere penge.

FAQ

Uartigchat.dk har en god og seriøst afsnit om de mest almindelige spørgsmål der kan opstå, når man ønsker at melde sig ind hos uartig chat eller når man har været medlem i en periode. Der er meget få spørgsmål, det ikke er muligt at få svar på.