Nextlove.dk Anmeldelse 2022

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN nu

man og kvinde symbol

45% Mænd & 55% Kvinder

Score: 91/100 
✅ +800 anmeldelser

Samtale Succes
80%
Seriøsitet
90%
Gode Priser
70%
Brugervenlig hjemmeside
85%

Videoguide - Sådan opretter du dig

Anmeldelse

Datinguniverset udvider sig konstant, og der kommer hele tiden nye sider frem, som specialiserer sig indenfor et givent område. Nextlove.dk er en af disse datingsider. Denne datingside er nemlig dedikeret til fraskilte eller single forældre, som er interesserede i at finde kærligheden på ny. Når man er fraskilt eller er alene forældre, så står man i en helt unik situation. Denne situation kan til tider være kompliceret, når der er eksmænd- eller koner og børn inde i billedet. Hos nextlove finder du singler, som ligesom dig kender til denne situation.

Kunne denne datingside være noget for dig, men tøver du alligevel med at tilmelde dig, så læs denne nextlove.com anmeldelse og bliv klogere på hvad nextlove egentlig er, og hvad siden kan tilbyde dig.

Nextlove.dk er en online datingside og et socialt netværk, hvor du kan finde singler, som enten er fraskilte eller alene-forældre. Datingsidens formål er altså ikke bare at finde en flirt eller en sexpartner, men at finde et stabilt forhold med en person, som har været igennem nogle af de samme oplevelser, som du har.  

Nextlove.com’s matchsystem er videnskabelig baseret på forskning omkring hvilke personlighedsfaktorer, der er med til at skabe et holdbart og harmonisk parforhold. Du vil derfor løbende blive tilsendt matches, som det videnskabelige matchsystem vurderer, der har potentialet til at blive en vedvarende kærlighedsforbindelse for dig. Det er dermed med til at øge dine chancer for at finde kærligheden, hvis du udfylder din profil grundigt og ærligt.

Rabatkode til nextlove

Der findes ikke rabatkoder til nextlove.dk. Der er dog store rabatter at hente, hvis du vælger at betale for et medlemskab på datingsiden. Her kan du vælge forskellige pakkeløsninger, som giver dig en rabat for hver måned, som du vælger at have et medlemskab. Vælger du f.eks. pakken på 12 måneders medlemskab, så sparer du 48% i forhold til, hvis du valgte medlemspakken på kun 1 måned. 

Jo længere tid du vælger at have et medlemskab på datingsiden, jo mere sparer du altså.  

Nextlove – sådan er det

Når du melder dig til siden, bliver du som det første bedt om at udfylde en række grundlæggende spørgsmål om dig selv. Nogle af disse spørgsmål vedrører bl.a. udseende, vægt, job, indkomst, formue, og om hvorvidt du søger en mand eller en kvinde. Derudover bliver man bedt om at tilføje et profilbillede, hvilket siden understreger er klart anbefalet, da man vil opnå flere matches igennem dette. Alt dette er hurtigt og nemt at udfylde, og man er oprettet på siden i løbet af få minutter.

Dernæst er du fri til at begynde at udfylde sin profil yderligere, indstille sine søgekriterier, kigge på potentielle partneres profiler og ellers bare lede efter din næste kærlighed.   

Det synes jeg om nextlove.com

Alt i alt synes jeg, at nextlove er en professionel og brugervenlig datingside. Det er nemt og hurtigt at oprette sig, og når man så er inde på siden, så kan man starte jagten på kærligheden med det samme. Selvom nextlove.dk generelt er en positiv oplevelse, så er der nogle ting, som det er godt lige at være klar over, inden man opretter en profil på datingsiden. Derfor får du her en hurtig liste med de fordele og ulemper, som jeg har fundet ved denne datingside.

Ulemperne:

– Begrænsede muligheder i den gratis udgave
Siden har nogle smarte features, såsom at man kan se, hvem der besøger ens profil samt muligheden for at sende beskeder. Desværre er ingen af funktionerne tilgængelige, når man bruger den gratis udgave af hjemmesiden. Det er dog nemt at oprette et abonnement, så dette er hurtigt gjort.

– Flere kvinder end der er mænd
Ca. 70% af profilerne er kvinder, og der er derfor en skæv fordeling af kønnene på siden. Dette er naturligvis skønt, hvis man er en mand, der leder efter en kvinde. Men hvis man er en kvinde, som leder efter en mand, så er der altså flere om buddet. Dette er dog ikke med til at ødelægge dine chancer, men det betyder blot, at du må være hurtig og slå til, når de ser en mand, som du er interesseret i.

Fordelene:

– Brugervenligt design
Hjemmesiden er nem og overskuelig – også selvom det kun er første gang, at man besøger siden. De andre singlers profiler er det første, som man ser, når man logger ind, så det er lige til at begynde at kigge de forskellige kandidater igennem. Det er ligeledes nemt at indstille de forskellige krav såsom alder og afstand til de potentielle partnere.
– Videnskabeligt baseret matchsystem
Det kan føles overvældende at begynde at date igen, efter man har været igennem en separation eller en skilsmisse. Men ved nextlove føler man, at man er i gode hænder. Det videnskabeligt baserede matchsystem giver en følelse af tryghed, fordi man ved, at man ikke bliver matches med tilfældige profiler, men at der er et reelt potentiale for at finde en fast partner imellem de foreslåede matches.

– Du kan date internationalt
En stor fordel er, at man har muligheden for at date internationalt. Datingsiden giver dig muligheden for at vælge, hvorvidt du søger efter singler i Skandinavien, i USA, i Østeuropa eller globalt. På denne måde kan man nemt udvide sin horisont og møde interessante mennesker fra hele kloden.

Fordelene ved hjemmesiden opvejer klart de få ulemper. Jeg kan derfor varmt anbefale, at du opretter dig en profil hos nextlove.dk.  

Hvem er nextlove

Nextlove.dk er en online datingside, som blev grundlagt i 2013. Statistikkerne viser, at 50% af alle ægteskaber i Danmark ender med separation eller skilsmisse. I cirka halvdelen af disse forhold er der børn under 18 år. Nextlove er dermed dedikeret til en stor brugergruppe, hvor du kan finde potentielle partnere, som også dater med skilsmisse og børn i bagagen. 

Nextlove.dk Trustpilot

Nextlove.dk har desværre ikke de bedste anmeldelser på Trustpilot. Her kritiserer de fleste anmeldelser, at der er for mange falske profiler på datingsiden. Nextlove arbejder dog på at komme disse falske profiler til livs igennem en række tiltag; f.eks. har datingsiden et sikkerhedsteam, kaldet Nextlove Safety Team. Dette team screener manuelt profiler og profilbilleder for at sørge for, at der sidder rigtige mennesker bag profilerne. Bekræftelsesmailen, som du får tilsendt, når du opretter en profil på datingsiden, er ligeledes et forsøg på at undgå at falske profiler bliver oprettet.

Derudover er der flere anmeldere, som er utilfredse med afmeldings- og betalingsvilkårene på siden. Dette kan dog undgås, hvis man gennemlæser nextlove.com’s betingelser og vilkår, inden man tilkøber et medlemskab på datingsiden.     

Nextlove.dk kontakt og Kundeservice

Nextlove har en rigtig god kundeservice, og de går meget op i at sikre medlemmernes sikkerhed, og deres database bliver derfor grundigt beskyttet. Datingsiden prøver desuden helt at undgå uægte profiler. De har derfor en række tiltag, som prøver at forhindre disse falske profiler.

Skulle der opstå problemer med din profil, som du har brug for hjælp til at løse, så er det rigtig nemt at komme i kontakt med nextlove.com. De mest generelle spørgsmål kan du finde svar på via fanerne ”hjælp” og ”feedback”. Kan du dog ikke finde svar på dine spørgsmål under disse faner, så kan du kontakte nextlove igennem deres mail, som er oplyst på hjemmesiden. Her får du hurtigt svar med løsninger til de evt. problemer, som du måtte opleve.