Find andre der søger en trekant

1. plads
Sexhunt.dk
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit
Hurtig oprettelse
3. plads
Erox.dk
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.5
Rating
Garanti for beskeder
Fræk chat
Sex garanti
2. plads
Scor.dk
120.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Chat og video
100% Sikker og anonymitet
Ældste sexdating side
Høj succesrate
AdultKick
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.1
Rating
Mest kendte
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
MILF Lovers
20.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.0
Rating
Frække modne kvinder
Danmarks største MILF side
Gratis oprettelse
ScorNu.dk
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.9
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
VictoriaMilan.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.5
Rating
Danmarks største
Danskernes foretrukne
Hurtig oprettelse
C-date
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.5
Rating
Casual dating
For folk i forhold
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.3
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side
Senior.dk
119.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.2
Rating
Senior
Dating og venskaber
Ældre målgruppe
Sexhunt.dk
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit
Hurtig oprettelse

Går du generelt og søger en trekant? Er du et par der gerne vil have en ekstra pige eller dreng til at lave en trekant? Eller er du måske single pige eller dreng, der gerne vil finde nogle at have sex med på samme tid.

Uanset hvad der er form en form for trekant, du søger, og hvordan din situation er, så skal du læse med her. Her kan du nemlig blive en hel del klogere på, hvordan man effektivt søger trekant og hurtigt finder nogle at have sex med.

Single og søger trekant

Er du single og leder du efter nogle søde og sjove mennesker, som du kan dele en trekant med? Så står du i en lidt heldig situation.

Der er nemlig rigtig mange mennesker som dig, der søger trekant og gerne vil prøve at have sex med flere mennesker på én gang. Men hvordan finder man lige frem til folk der søger trekant? Det er blandt andet noget af det vi vil besvare senere i denne artikel.

Hvis du er single og søger trekant, så har du flere forskellige muligheder. Du kan enten finde to fremmede mennesker, som heller ikke kender hinanden eller bare normalt ikke har sex sammen. Eller du kan tage ud og finde dig et par, som også søger trekant. Måske søger de ligefrem en pige til trekant?

Hvis du gerne vil finde et par kan det være en lidt anderledes oplevelse, end hvis du går ud og finder mennesker, som ikke i forvejen har sex med hinanden. Det beskriver vi lidt nærmere nedenfor.

Hvis du går ud og finder folk, der ikke umiddelbart har sex med hinanden, så kan der godt være nogle udfordringer i form af, at ingen af jer kender hinanden kroppe og dermed kan være lidt usikre på, hvordan I gør hinanden tilfredse.

Samtidig kan det at i alle søger trekant og ikke har haft sex med nogen af hinanden før gøre tingene lidt mere ligevægtige i form af, at I dermed alle er på lige fod og netop skal til at undersøge hinandens kroppe for første gang.

Sådan hænger det nemlig ikke helt sammen, når man søger trekant med et par.

Single og leder efter par

Hvis du er single og søger trekant og gerne vil være sammen med et par, så er det anderledes en oplevelse, end hvis du var sammen med fremmede, der ikke i forvejen kender hinandens kroppe.

Når du er sammen med et par, der søger trekant med en tredje, så kender dette par allerede hinanden kroppe. Og på den måde er de mere fortrolige med, hvordan de trykker på bestemte punkter på hinanden kroppe for at gøre det mere rart.

Det kan have to forskellige effekter. På den ene side kan dette være en stor fordel for dig, fordi de dermed har mulighed for fuldt ud at koncentrere sig om din krop. Du er det eneste nye element i ligningen, og det kan de fokusere helt fuldt ud på at udforske. På den måde kan det nemt blive til en mere nydes fuld oplevelse at være sammen med et par, der søger trekant.

Omvendt kan det også sagtens ende ud i parret begynder at koncentrere sig mest om hinanden, fordi de kender hinanden bedst. Dermed kan de falde ind i den gamle rutine, selvom du er der.

Det skal samtidig lige siges, at par selvfølgelig er forskellige. Så prøv dig frem med nogle forskellige par og se, om du kan finde et par, der søger trekant, som du gentagende gange kan have sjove oplevelser med.

Par og søger trekant

Er i et par og søger trekant?

Der kan være mange grunde til, hvorfor man som par søger trekant. Det kan være, at I gerne vil spæde lidt op i jeres sexliv eller bare udfordre jer selv lidt. Måske er det noget, I altid har gået og drømt om at prøve sammen.

Uanset hvilke grunde I måtte have, for at I søger trekant, så er der mange muligheder for at komme i gang med netop det. I kan for eksempel begynde så forsigtigt at forhøre jer ad i jeres netværk, om der mon er en, som også søger trekant – og som gerne vil være sammen med et par.

Der er mange andre muligheder for at finde en trekant, når man som par søger trekant.

Par der søger pige til trekant

Hvis I er et par, der søger pige til trekant, så skal I tænke over at gribe det lidt anderledes an, end hvis I er lidt ligeglade med, hvilket køn det skal være. I skal nemlig gøre det helt klar fra starten over for alle, at det er det, I søger.

Det går jo ikke, at I går rundt og annoncerer, at I søger trekant, og at I så kun får nogle mænd til at tilbyde sig. I skal jo have fat i en pige, der også søger trekant og gerne vil være sammen med et par.

Husk derfor at være meget klar og tydeligt omkring dette, når i lader andre vide at i søger trekant. På den måde kan i nemmere finde frem til lige netop det i gerne vil have og få jer en dejlig trekant med hinanden og en ekstra pige.

Når du søger pige til trekant, så handler det om at have god kommunikation og være helt klar og tydelig om det, man gerne vil have – både når man søger pige til trekant, og når man har fundet en. Ellers kan det hurtigt blive noget værre noget.

Brug datingsider

Og hvordan er det så, at man søger pige til trekant eller måske en mand? Hvordan finder man lige frem til en? Det kan du blandt andet gøre gennem datingsider.

På datingsider leder folk i forvejen efter nogle mennesker at date eller at have sex med. Så dette er et oplagt sted at søge efter andre mennesker, som også søger trekant ligesom dig.

Prøv at holde dig mest inde på de datingsider, som retter sig til de folk der gerne vil have sex. Hvis du kun søger trekant og ikke søger en romantisk partner, så er det jo ikke ligefrem traditionel dating, I skal til at i gang med.

Vær helt åben og tydelig omkring hvad det er, du gerne vil have – nemlig at du søger trekant. På den måde kan du hurtigere finde frem til folk, som også søger trekant. Og det gør det hele en smule nemmere.

Hvis du ikke er klar og tydelig om, at du blot søger trekant og ikke noget andet, så kan du meget hurtigt få dig en masse henvendelser, som du slet ikke er interesseret. Gør det derfor meget klart og tydeligt på din profil, at du søger trekant og ikke noget andet. På den måde kan folk hurtigt vide om de skal skrive til dig eller lade være, alt efter hvad det er, de selv søger.

Prøv swingerklubben

Hvis du ikke har så meget held inde på de forskellige datingsider, så kan du også sagtens begynde din søgning efter trekant nede i swingerklubben. I swingerklubber finder du nemlig en masse sexglade mennesker – og mon ikke der er nogen iblandt, der ligesom dig søger trekant?

Prøv bare at være ærlig og åben når du er dernede. Start med en lidt let samtale og spørg dem nogle basale spørgsmål, før du spørger om de også søger trekant. På den måde virker det ikke alt for overvældende for dem, når en fremmed bare går hen og meddeler, at de søger trekant.

På den anden side går det heller ikke, at du er alt for forsigtig med at sige tingene, som de er. Vær stolt og åben om at du søger trekant. Ellers kan du hurtigt vinke farvel til den mulighed.

Husk at du er blandt mennesker, som er meget åbne med deres sexliv. Der er med garanti nogle i blandt de mennesker nede i en swingerklub, som tidligere har været den, der søger trekant og allerede har afprøvet det at have en trekant. På den måde er der ikke noget nyt ved at du kommer hen og tilbyder dig selv og siger til dem, at du nu søger trekant. Måske står de netop og også søger trekant?

Du kan aldrig finde frem til noget at have en trekant med hvis du ikke åbent søger trekant og siger det højt til andre. Ellers har folk jo ikke en jordisk chance for at tilbyde sig selv og selv meddele, at de altså også søger trekant.

Brug legetøj?

Skal du bruge legetøj, når du er sammen med andre, der ligesom dig søger trekant? Det kommer meget an på de mennesker, som du er sammen med i din trekant.

Nogle mennesker kan godt lide at bruge en masse forskellige former for legetøj, imens andre er mere tilbageholdende overfor det. Når du har en trekant så handler det meget om at lytte til, hvad det er de andre gerne vil og finde på kompromis. Når man søger trekant, handler det om at have en god kommunikation med hinanden.

I det hele taget er det altid vigtigt at have god kommunikation med andre. Men det er især meget vigtigt, når man søger trekant. Ellers kan man godt vinke farvel til chancen for at få en trekant.

Og hvis man heller ikke holder en god kommunikation, når man har en trekant, så kan det hurtigt blive til en rigtig oplevelse for mindst en af parterne. Sørg derfor altid for at have en god kommunikation, når du søger trekant og når du har trekant.

Spørg eventuelt gerne de forskellige parter ad før trekanten går i gang, om du skal finde lidt legetøj frem. Selvom I ikke ender med at bruge det så kan det jo ligge klar og parat, hvis I gerne vil bruge dem til at lege med.

Når du spørger parterne ad først, så kan du også bede få en fornemmelse af, hvorvidt de er vilde med at bruge legetøj eller ej. Det kan man nemlig meget hurtigt fornemme på andre.

Så spørg endelig ad når du søger trekant om de andre personer i trekanten kan lide at bruge legetøj. Og så læg noget klar hvis nu chancen byder sig og i bliver enige om at bruge det.

Søg trekant i netværket

Hvis du stadig har lidt svært ved at finde en tredje person – eller måske to andre personer – som ligesom dig søger trekant, så kan du også altid tage dit netværk i brug. Nogle gange er det den bedste måde at finde nogle andre der søger trekant, fordi du på den måde kender bare en smule til personerne, før du går i gang med at have en trekant med dem.

Det kan være rigtig rart at kende personen, man har sex med – i hvert fald bare en lille smule. Og for rigtig mange er det meget rarere end have sex med en vildt fremmed, som man knap nok kender navnet på.

Spørg derfor gerne dine venner ad eller endda familiemedlemmer, om de kender nogen, der er åbne og også søger trekant ligesom dig. Måske der endda er en blandt alle dem, du kender, der ligesom dig søger trekant og gerne vil prøve det af med en de kender?

Chancerne for at der er mindst en i din vennegruppe eller blandt dine bekendte, som kender en der gerne vil prøve trekant og søger trekant, er ret store. Rigtig mange mennesker har trods alt trekanter og søger trekant hele tiden. Så mon ikke de kender en?

Selv hvis de ikke kender en, der lige nu for tiden søger trekant, så kender de måske nogen som allerede har prøvet at have en trekant – eller måske har de endda selv prøvet det. I så fald kan du igennem det lære en del mere om, hvordan du søger trekant, og hvordan du får en rigtig god oplevelse.

Det kan ofte være meget rart faktisk at snakke med en person, som allerede har prøvet det man skal til og i gang med. Og det gælder også, når man søger trekant. Du kan lære en hel del af andre.